Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 12:00 4 667 19

Илон Мъск сменя дизайна на пикапа (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • дизайн-
  • илон мъск

Tesla Cybertruck е забелязан в Калифорния с модифициран външен вид

Илон Мъск сменя дизайна на пикапа (ВИДЕО) - 1

Тестови екземпляр на пикапа Tesla Cybertruck е забелязан по пътищата на Калифорния. Това, което прави впечатление е, че външния вид на автомобила е различен, като все още не е ясно какъв ще е той в серийната версия.

Ще припомним, че компанията на Илон Мъск продължава да тества модела на своя пикап в реални условия. Както отбелязват експертите, колата се променя непрекъснато, а уловената във видеото, има актуализиран дизайн.

Според предварителните планове на Илон Мъск, Tesla планира да започне масово производство на Cybertruck по-късно през тази година, а първите доставки не трябва да се очакват преди 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 14 Отговор
    тЕсла дялана с теслА в час по трудово ❗

    Леле.това трупче ако беше
    "Сдялано в Раша"
    какви подигравки щеше да има,
    ама сега будело възхищение 😀😀😀

    Коментиран от #3

  • 2 ДЖУГАН

    16 4 Отговор
    С тва бате като минем по Редута и 72 качва левите гуми на тророара, БУАХАХАХАА!
  • 3 гост

    10 29 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Това ще бъде най- продаваната кола в Америка в следващите поне 15 години , а Форд със сълзи и сополи ще си спомнят " славните времена" ПРЕДИ Сайбъртрък , щото след него ще има само Сайбъртрък и всички останали жалкари , хахахх !!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Нарухито

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    То вие (групитата на Мъск) писахте така и за модел 3 преди да излезе на пазара, а у мойто село съм виждал десетки Порше 911, около 5-6 Ферарита, два Ролса, към 20 Майбаха, два Астън Мартина, а още не съм виждал Модел 3 тук.

    Коментиран от #8

  • 5 Гост

    8 5 Отговор
    Кара бавно,пести от батерията че не се знае дали ще стигне до зарядна станция.Не спря на знак стоп.
  • 6 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Пак ли си ял гъби и имаш халюцинации.
  • 7 Гост

    7 4 Отговор
    Щяха да ги пускат в началото на 2023 г,сега споменават 2024.
  • 8 гост

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Нарухито":

    Модел 3 беше най-продаван модел в Европа и го измести Модел У за твое съжаление !! И тепърва има да го гледаш като най-продаван и то в света , още тази година !! А у "ваше село" най-вероятно по-нова от 20 годишна кола няма , така че ще трябва да почакаш до 2038 , тогава ще има 20 годишни Модел 3 !! Хахахахха !!

    Коментиран от #9, #13

  • 9 Съдията Дред

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    хахаха, да не би да си сменил Модел 3 с Модел Y ? хахаха, колко ти струва картата за градския транспорт ? Или одиш пеш?

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    4 7 Отговор

    До коментар #9 от "Съдията Дред":

    С какво точно ще те сгрее това с какъв транспорт се движа аз , като Тесла е номер 1 ?? Риторичен въпрос , безсилната злоба показва само точно това , безсилие и безпомощност !

    За първи път от излизането си на пазара Tesla Model Y е най-продаваният автомобил в Европа. Това става ясно от статистиката на JATO Dynamics за септември, според която електрическият SUV е убедителен лидер с 29 367 регистрации в страните на Стария континент. 28/10/2022 г !!

    Коментиран от #17

  • 11 гениално

    6 1 Отговор
    Много яко като количка от мачбокс през 1970-те.
    Тоя Мъск е много футуристичен - той сам ли си мисли дизайна или има помощ от НЛО?
  • 12 анализ

    4 1 Отговор
    Туй еднорог ли е с един фар? Или това му е задницата и е включил лампата за задна и кара назад?
    Обърквам се като го гледам, незнам кое е предница и кое задница. Триъгълната форма на горния капак предполага изпозването и като антена за радиото и таблета и интернета. Понеже други антени не видях. Антистатик има ли тази кола? Багажник ? Аеродинамичността на формата и за мен е под въпрос, освен ако не караш с 40км/ч максимум.
    На мен лично не ми харесва - съжалявам че го споделям публично!
  • 13 Нарухито

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Едно бързо търсене в интернет показва, че никой модел на Тесла не е бил дори в топ 10 на най-продаваните автомобили по години в Европа.

    Коментиран от #14

  • 14 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "Нарухито":

    Едно още по-бързо търсене в интернет показва , че има ХИЛЯДИ модели кюмбета , които НИКОГА не са били номер 1 , дори за ден и дори от любимите ти премиуми , а Модел У в първата година от производството си вече има 3 месеца на първо място !! Изчакай и тази година и после ще ми разправяш какво си "търсил" в интернет , хахахахахха !! Фабриката в Берлин вече произвежда 4 000 СЕДМИЧНО и до юни ще са 6 000 !! Отделно още толкова от Китай , смятай ги поне 10 000 седмично или 35-40 000 месечно !! Ако намериш едно кюмбе с поне половината от това месечно ела се обади !!
  • 15 гост

    0 3 Отговор
    Това не е нищо неочаквано. Още в самото начало си казаха, че ще се наложи да го смалят с 10%, за да падне на 5м. дължина, за да влиза в стандартен гараж и паркинг. Тестват различни части, дори го караха без врати, няма климатизация, това е муле, тестват различни решения. Реална кола преди края на годината няма как да има, понеже пресите в момента ги инсталират, а цеховете за неръждавейката ще са готови сле средата на годината. Като излезе сигурно няма да струва 45х.долара също, ама какво да се прави. Въпреки това е революция и интересна кола, много по-интересно от пореното БМВ, ФВ или др.

    Коментиран от #16

  • 16 Джуган

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Моят японски пикап е 5.35м и дори не е от най грамадните. Само на собственик на детски Москвич с педали може да му хрумне че американски пикап трябва да е под 5 метра.
  • 17 Буха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Норвежец, нали лъжеше че имаш Тесла? Да не си я подарил на Грета и да си се върнал в пазарджишкото село?
  • 18 некой

    1 0 Отговор
    Чух F-думата поне 10 пъти в тези няколко секунди клип :)
  • 19 гост

    0 0 Отговор
    Колите с ДВГ стават все по-скъпи, а електричките все по-евтини и с по-бърз заряд. Един модел 3 струва 42х.евро, което е колкото голф 8 гти, който не може да се мери по вървене, вътрешен обем или икономичност, само качеството на сглобката и материалите са по-добри. Фабриката им в Германия е далеч от максимума на капцитета и въпреки това седмично излизат по над 3х.коли само от модел У. Най-продавана кола в Германия, явно всички са прости, само вие тук сте умни.