Last news in Fakti

2 Март, 2023 09:51 3 718 4

Най-големият Volkswagen събор има нов дом

  • vw-
  • volkswagen-
  • gti-
  • събор-
  • вьортерзее

Компанията ще се погрижи за събитието

Най-големият Volkswagen събор има нов дом - 1

В средата на миналия месец стана ясно, че властите в Австрия са взели решение да забранят един от най-големите автомобилни събори в Европа, който по традиция събираше хиляди автомобили, главно от VW Group, около Вьортерзее. След повече от 30 години, хиляди фенове от целия свят бяха разочаровани, че трябва да се сбогуват с мащабното събитие, но ето, че сега има лъч надежда за тях.

От Volkswagen oбявиха, че родният град на марката – Волфсбург ще се превърне в новия дом на събитието от 2024 година. Събитието ще носи името GTI Meeting, но няма да бъде ограничено единствено към автомобили от бранда Volkswagen. От компанията няма да се справят с подготовката на подобно събитие само за два месеца, но пък обещават да се вслушат във феновете и да подготвят много интересни събития и изненади за 2024 година.

“Нашите GTI фенове са от голямо значение за Volkswagen и затова партньорството с тях е много скъп за нас ", заяви Имелда Лабе, маркетинг експерт във Volkswagen. "„Поради тази причина, след като срещата на GTI на езерото Вьортерзее за съжаление бе отменена, решихме доста бързо да предложим на фенската общност на GTI нов дом за събитието във Волфсбург. ”


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахахахаахаха ех че глупост

    7 3 Отговор
    как звучи само : фоксваген събор но няма да е само за фолксвагени ?!?!?!? някак много политическо звучене има …

    Коментиран от #3

  • 2 Перник

    5 0 Отговор
    Ялате у Перник, че ви носат на ръце
  • 3 тоз

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хахахахахахахаахаха ех че глупост":

    А дали ще преместят паметника на Голф 2-ката?
  • 4 Реви Зоров

    3 0 Отговор
    пропусната е още една голяма възможност за Перник