Last news in Fakti

23 Март, 2023 15:42 3 011 4

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • accent

Седанът е с подчертан клиновиден профил, а в дизайна преобладават насечените линии

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО) - 1

Новият Hyundai Accent беше официално представен в Индия, където ще се предлага под името Verna. Шестото поколение на модела от B клас ще бъде пуснат в продажба от април на цена от $13 200 до $21 000. Подробности за колата бяха разкрити на официалния сайт на Hyundai.

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

Новият Hyundai Accent коренно променя екстериора си и е проектиран в стила на новите Kona и Elantra. Седанът е с подчертан клиновиден профил, а в дизайна преобладават насечените линии.

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

Предната част с тънка диодна лента по цялата ширина на корпуса изглежда много странно. Accent хечбек все още не е планиран. Седанът е станал забележимо по-голям от своя предшественик. Ето и размерите на Hyundai Accent 2023:

дължина - 4 535 мм;
широчина - 1 765 мм;
височина - 1 475 мм;
междуосие - 2 670 мм.

Интериорът на седана също се е променил значително. Предният панел вече е оборудван с 10.25-инчово виртуално табло и мултимедийни дисплеи. Новият Hyundai Accent е по-просторен, а обемът на багажника му е увеличен до 528 литра.

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

Допълнителното оборудване също е по-богато. Всички версии вече имат 6 въздушни възглавници, а топ версията добавя адаптивен круиз контрол, автоматично спиране, контрол на маркировката и "слепите" зони. Опциите включват още панорамен покрив, вентилация на седалките и електрическа седалка на водача.

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

Новият Hyundai Accent 2023 дебютира с 1.5-литрови бензинови двигатели - 115 конски сили с атмосферно пълнене и 160 конски сили с турбокомпресор. В първия случай средният разход на гориво е 5.4 л/100 км, във втория - 5 л/100 км.

Ето го новия Hyundai Accent (ВИДЕО)

По подразбиране и двете модификации са оборудвани с 6-степенна механична скоростна кутия. Атмосферният двигател се предлага и с вариатор, а за този с турбо е наличен 7-степенен робот с два съединителя.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХЮНДАЙ

    6 6 Отговор
    Е НАЙ ДОБРИЯ АВТОМОБИЛ,казах...............
  • 2 Братвурст

    13 3 Отговор
    За 26 бона 1.5 115 коня без директно впръскване, да му сложа газ, мятам се веднага.

    Коментиран от #4

  • 3 Хе хе

    6 0 Отговор
    1993г. като ми докараха с кораба във Варна новото Хюндайче Пони директно от Сеул, всички казваха, че съм се бил минал с тая марка. Сега пък, Хюндай били най-добрите. Да се чудиш и да се маеш. А пък онова пони беше къде-къде по-добро от сегашното i30.
  • 4 2254

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Братвурст":

    Нали знаеш, че у нас цената винаги е х2 и тази кола ще е 50+ бона