Last news in Fakti

23 Април, 2023 12:00 15 517 16

Най-надеждните японски кросоувъри според самите японци

  • кросоувъри-
  • надеждност-
  • японски автомобили
Най-надеждните японски кросоувъри според самите японци - 1

Цените на автомобилите се покачват и в Япония, така че търсенето на местния пазар се очаква да се ориентира към компактни и достъпни кросоувъри за града. Кои са най-надеждните бюджетни кросоувъри от Япония, установи японският портал BestCarWeb .

След задълбочено проучване, японците избират три модела, всеки от които получава оценки за комфорт, офроуд способности, удобство на пътниците отзад и още други по-незначителни фактори, за да се стигне но общата крайна оценка. На финалния етап оценките са сумирани, получавайки крайно класиране.

Най-надеждните японски кросоувъри според самите японци
Toyota Corolla Cross

Така, Toyota Corolla Cross "печели" 44 точки. Този автомобил получава седем точки за комфорт и качество на шофиране, мощност и офроуд възможности и осем точки за комфорт на пътниците отзад и за „икономична ефективност“.

Най-надеждните японски кросоувъри според самите японци
Subaru Crosstrek/XV

Subaru Crosstrek/XV изостана само с точка след Toyota-та, като постигна резултат от 43 точки. Тази кола получи шест точки за „комфорт на шофиране“, седем точки за „качество на шофиране“, мощност на двигателя и комфорт на задните пътници и осем точки за „икономична ефективност“ и офроуд възможности.

Най-надеждните японски кросоувъри според самите японци
Lexus UX

Същите 43 точки получи и най-компактният кросоувър в линията на Lexus - Lexus UX. Комфортът на шофиране и мощността на двигателя са оценени с осем точки от десет. Още седем точки автомобилът получава за "качество на шофиране", офроуд потенциал и удобство на пътниците отзад, а икономичната ефективност му носи шест точки от 10 възможни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тойотата

    44 8 Отговор
    Купих е върната от лизинг , и сега е на 10 год. , само масла и филтри .Крушка не е изгоряла

    Коментиран от #2, #12

  • 2 Да бе да

    17 30 Отговор

    До коментар #1 от "тойотата":

    Да да купих си Рав4 и като вдигна 2300 оборота и влиза в авариен режим и не може да подаваш газ, ако изпреварваш си камикадзе, трябва да спреш да загасил и пак да запалиш.

    Коментиран от #9

  • 3 И японските

    21 14 Отговор
    пластмасови кросиграчки вече не са това което бяха.
  • 4 йхуу

    22 8 Отговор
    сув-чета на конвейер. нито са оффроуд машини , нито паркетници, нито бегачки . сбъркан пазар , но щом се търсят , защо пък и да не ги и правят/продават...
  • 5 Хмммм

    36 3 Отговор
    На японците пък за кво им са тия кросоувъри като пътищата им са като писта за Ф1?За у нас и балканите ясно....дупка до дупка,липса на асфалт и прочее.

    Коментиран от #6

  • 6 Мдааммм

    21 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хмммм":

    Пък и друго си е да паркираш на висок тротоар
  • 7 ДяДо Ви КуРтИ от СелО ПиПеРкОвО

    15 5 Отговор
    Хонда бензин, всичко друго е компромис...
  • 8 Коко

    17 7 Отговор
    От японските автомобили твърдо съм за Хонда...
    Също и Хюндай и Кия вдигнаха много нивото...Имал съм и тойота при това нова от магазина...Едвам я изтърпях 2години, постоянно проблеми....

    Коментиран от #11

  • 9 Може би нещо дефектно с

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да бе да":

    колата.
    РАВ4 е най-продаваният СУВ в световен мащаб.
  • 10 айде сега и малко истина

    9 3 Отговор
    значи като фен на япоснките коли съм запознат с автомобилите им и техните (японските) предпочитания към марки и мога смело да заявя че след като започва вашата статияйка със тойота то автоматично я прави реклама!!! японците имато много по-добри марки от тойота и си ги харесват а тойта е прехвалената европейска марка или на български казано японския фолксваген…
  • 11 горкия ти

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    я кажи в коя част на япония произвеждат кия или хюндай ? или казваш всичко на изток е япония…
  • 12 Дидо

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "тойотата":

    И какви са тези крушки.че за 10 години и една да не изгори?Най-често изгарят късите на фаровете или изобщо не я караш много.

    Коментиран от #13

  • 13 Палячовци,сър

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Дидо":

    E как бе,кара я на Playstation-a
  • 14 Ван Дал

    3 0 Отговор
    Всичко е сбирщайн. Всеки производител залага капани инак фалит или поглъщане- Мицубиши, Сааб, Датсун, Талбот- къде са сега?
  • 15 Аустрия

    1 1 Отговор
    А Витарката??
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.