Last news in Fakti

1 Май, 2023 13:00 3 797 10

Новото Renault Captur – какво да очакваме?

  • renault-
  • captur-
  • clio

Малкият кросоувър ще получи рестайлинг

Новото Renault Captur – какво да очакваме? - 1

Само преди няколко седмици Renault обнови последното поколение на Clio, което е сигурен знак, че свързаният с него Captur също ще получи малък фейслифт. Това бе потвърдено и от шпионски снимки, които наскоро ви споделихме от планински път в Южна Европа. Съдейки по това, можем да предположим как ще изглежда обновеният кросоувър, който очакваме да дебютира в следващите месеци.

Както и до момента, Captur ще споделя визията си с Clio, което означава, че вероятно ще видим нови фарове с още по-голяма предна решетка и обновени дневни светлини. Съдейки по визията на новото Clio, кросоувърът ще получи агресивна предница, запазвайки страничната линия и познатите форми на модела. Очаква се отзад да видим същата форма на светлините, но с прозрачни капаци, подобно на тези при хечбека.

Промени по задвижването едва ли ще има, тъй като към момента Captur се предлага с различни опции, включително хибридна и плъг-ин хибридна версия, които да дадат на клиентите избор за нужният им двигател. Що се отнася до други промени, очаква се в интериора да видим нов екран и софтуер, както и обновени опции за тапциерията и волана.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хейт

    9 21 Отговор
    Грозно и озъбено. Нищо общо с предишните елегантни модели. Съсипаха и тази хубава кола.
  • 2 Пилот на Ферари

    33 5 Отговор
    Последните години франсетата правят красиви автомобили . Много по красиви , издръжливи , удобни , от немските конфекции.
  • 3 от село

    7 18 Отговор
    Реното беше рено до 2000 хил-та година , защото имам сценик -ТДИ , и до сега не ме е предал никога , а сегашните паркетници трябва да се карат само в хола !!

    Коментиран от #4

  • 4 Пилот на Ферари

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "от село":

    Всяко едно Рено в момента , ще надживее всеки един Голф . А Ауто Билд нека си хвалят тенекията .

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Бай Х

    9 8 Отговор
    Фейслифт,леки промени, елементарни тарикатлъци,за да стигнем до главното : новата, по-висока цена и новото занемарено качество !!! Рено надуха безбожно цените, дори и дилърите им се смениха,избягаха,а качеството се скри някъде и хич го няма !!!
    Така че Рено вече не е това,което беше !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чеги Набара

    8 3 Отговор
    Супер, изглежда много добре. В момента всички френски марки създават страхотен дизайн.
  • 9 Гост

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "Пилот на Ферари":

    Продажбите друго казват! Като си беден, което не е срамно, не значи че трябва да мразиш Голф!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.