Last news in Fakti

9 Май, 2023 11:23 3 114 3

Skoda показа (под покривало) новия Superb (ВИДЕО)

  • skoda-
  • superb
Skoda показа (под покривало) новия Superb (ВИДЕО) - 1

Чешката компания Skoda започна частично разсекретяване на флагманското семейство Superb от четвърто поколение. Неговата премиера, която ще се състои през есента, ще бъде посветена на 90-годишнината на модела.

В нов видео тийзър, дълъг по-малко от минута, чешката марка показа две покрити коли - новият лифтбек Superb и версията Combi. И двeте стоят на първия ред, показвайки приемствеността на всички предишни поколения на флагманската линия, чиято история датира от 1934 г.

Невъзможно е да се разгледа и по какъвто и да е начин да се оцени дизайнът на новата Skoda Superb на тийзъра, но видеото още веднъж потвърди факта, че не може да се очаква радикален преход към новия корпоративен стил, наречен Modern Solid.

Вместо това, дизайнерите на чешката компания ще се ограничат само до определени промени на автомобила, както се вижда от линиите на модела, през покривалото.

Все още има малко подробности за техническия "пълнеж" на новото поколение Skoda Superb. В момента за новия модел са обещани само подобрени двигатели (както бензинови, така и дизелови) и plug-in хибриден двигател.

Също така е невъзможно да се изключи появата на модификации с ръчна скоростна кутия, макар търсенето им да намалява с всяка изминала година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    1 5 Отговор
    Никой не се интересува от частичното или пълно разсекретяване на автомобил Шкода. Сега остава някой и да го купи.
  • 2 Така е

    4 3 Отговор
    То Бентли да беше нямаше да има такива салтанати, като най-ширпотребната марка. Всъщност след Дачия, ама там още не правят такива изпълнения, само цените вдигат. А и не се забравя Супърб 2/дакела/, какъв нисък клас кола беше-шумна каруца, на премиум цена. Новите са значително по.добри, но има много по-добри конкуренти.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.