Last news in Fakti

22 Май, 2023 09:03 3 059 5

Ето колко ще се чака за чисто нов Rolls-Royce на ток

  • rolls-royce-
  • spectre-
  • чакане-
  • доставка-
  • производство

Компанията ще се опитва да изпълнява поръчките в срок до 15 месеца

Ето колко ще се чака за чисто нов Rolls-Royce на ток - 1

През изминалия уикенд Rolls-Royce официално представи своя първи електрически модел – Spectre,а наш екип бе на място на езерото Комо в Италия, където обстойно разгледахме колата, а също така ви направихме и кратка виртуална разходка. Освен на нас, изглежда автомобилът се е харесал и на клиентите на Rolls-Royce, които вече са готови да поръчват.

Въпросът е дали от Rolls-Royce са готови да произвеждат с такова темпо, след като знаем по какъв начин британците произвеждат автомобилите си и колко държат на качеството. Според изпълнителният директор на компанията, ако поръчате чисто нов Spectre сега, то ще може да го получите през 2025-та година. От Rolls-Royce се прицелват във време за доставка между 12 и 15 месеца, което е поносимо в този сегмент.

От компанията казват, че не искат да карат клиентите си да чакат дълго, тъй като едва ли има някой, който иска да чака за новия си автомобил, още повече и Rolls-Royce. Въпреки това, от марката не изключват в бъдеще да се появи по-голям интерес, който да предизвика някои забавяния.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    6 1 Отговор
    Изключително полезна статия.. Виж, това похода за мир е глупост на глупостите. Нормално беше и само 2 реда да се напише..

    Коментиран от #5

  • 2 Пич

    6 1 Отговор
    Моля за разяснение ! Компанията ще чака по 15 месеца за клиент ли ?!
  • 3 Гаглей

    6 0 Отговор
    А продавачът на тази кола, ще ти казва. Нема да тропне нема да лопне, докаран а е на собствен ход, качваш се и караш.
  • 4 Студопор

    3 0 Отговор
    Всички мрънкахте, че трябва да се чака за Лади и Москвичи, ама сега нямате против да чакате за коли, дето не можете и да сънувате.
  • 5 Студопор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сух":

    Ми глупост е, ами.