Last news in Fakti

29 Май, 2023 15:06 1 776 1

Дизайнерът на Volvo ще прави новите Bentley-та

  • bentley-
  • volvo-
  • дизайн-
  • робин пейдж

Робин Пейдж се връща в британската марка

Дизайнерът на Volvo ще прави новите Bentley-та - 1

Настоящият главен дизайнер на Volvo ще се впусне в ново приключение, като ще оглави дизайнерския екип на Bentley от 1 септември тази година. Новината за това идва от британците, които приветстват Робин Пейдж в своя екип. Това ще бъде втори престой за Пейдж в британската марка, след като той ръководи дизайн на Bentley в периода между 2001-ва и 2013-та година.

Той е дизайнер на едни от най-разпознаваемите модели на британците, включително първото поколение на Continental GT, както и последния Mulsanne. При завръщането си в Bentley, Пейдж ще ръководи дизайнерския екип на компанията в бъдещето на електрификация, включително и при първия електромобил на марката.

Пейдж ще бъде под ръководството на главния изпълнителен директор Ейдриън Халмарк, който заяви: "Радвам се да приветствам Робин обратно в Bentley, след като работих с него през един наистина основен период в историята на Bentley Motors, когато пуснахме на пазара Continental GT."

Халмарк каза още, че Пейдж ще помогне за навлизането в ерата на електрическото Bentley, тъй като "Той се присъединява към нас в момент, когато оформяме още по-велика история, тъй като ускоряваме пътя си към пълна електрификация до 2030 г. Предишният му опит от иновативния автомобилен дизайн, съчетан със силното разбиране на марката Bentley, означава, че той е в перфектна позиция да ни позволи да постигнем бъдещите си амбиции като лидер в устойчивата луксозна мобилност."

Пейдж повтори тези чувства, като каза: "Да се завърна и да имам възможността да помогна за определянето на дизайнерския език за първите електрически автомобили на Bentley, като предефинирам правилата, запазвайки приемствеността с миналото и настоящето, е предизвикателство, което имам привилегията да водя."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    8 0 Отговор
    Днешните автомобили нямат душа. Това не са автомобили, а някакви дизайнерски недоразумения.
    Погледнете колите от преди средата на миналия век. Всяка от тях излъчва свой характер. Има своя идентичност. Човек се влюбва във формите и.
    А сега са някакви изкуствени форми. И не е чудно, след като машините са пуснати да проетират машини.
    Този дизайнер и това му "произведение" не са изключение. За съжаление.