Last news in Fakti

29 Август, 2023 13:50 2 743 6

VW показа новия Passat за последно преди премиерата (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • passat-
  • id.7

Комбито все още е покрито с камуфлаж

VW показа новия Passat за последно преди премиерата (ВИДЕО) - 1

Последната част от рекламната кампания по повод премиерата на новия Volkswagen Passat настъпи. Германците използваха оставащите два дни, за да надъхат публиката преди официалната премиера на комбито на 31 август. Все още покрит с камуфлаж, Passat-ът не показва нищо, което вече не сме виждали и подчертава новите светлини с LED матрични светлини.

Макар и напълно замаскиран, прототипът, който видяхме по-рано тази година, имаше силни намеци за дизайна на ID, създавайки впечатление за ID.7 с двигател с вътрешно горене. Последната модификация на популярния модел ще се предлага единствено като комби, което е пораснало на размери и както вероятно знаете, ще се произвежда на една поточна линия с Skoda Superb.

Новият Passat е дълъг 4917мм, което означава, че е със 144мм по-дълъг от предшественика си. Междуосието е точно 2841мм или с 50мм повече от преди. Ширината също е увеличена с 20мм и вече достига 1852мм, докато височината е 1482мм или със 7мм повече от преди. От Volkswagen казват, че това позволява с 50мм повече пространство за краката, а багажникът е пораснал до 690 литра.

VW възнамерява да поставя различни бензинови, хибридни бензинови, дизелови и plug-in хибридни задвижващи агрегати. PHEV ще предлагат комбинирана мощност от 201 к.с. до 268 к.с. и електрически пробег до 120 км. Германската марка не навлиза в подробности за батерията, но очакваме подобрение спрямо предходния модел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено фен

    5 9 Отговор
    Колкото и да показвят тоя баклюк си остава непродаваем

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дфен

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "то реното":

    Поне не струва майка си баща си.
  • 4 Рено-фенчетата

    5 2 Отговор
    елате да ви кача на Alltrack от 2023-та и после ми обяснявайте за талисмани, кучкари и всякакви подобни дръвчета....

    Коментиран от #5

  • 5 Дфен

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Рено-фенчетата":

    Аз да те кача на Рено от 2010 ще ти падне шапката

    Коментиран от #6

  • 6 Хайде

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дфен":

    казвай кога и къде!???
    Имал съм Сафран 2.5 V6 Baccara преди 15 години и преди това 21-ца 2.2 12V... та не знам с какво толкова ще ме впечатлиш....