Last news in Fakti

29 Август, 2023 17:55 4 745 8

Volkswagen възражда легендарно име?

  • vw-
  • volkswagen-
  • golf-
  • rabbit

Ще се завърне ли Rabbit?

Volkswagen възражда легендарно име? - 1

Volkswagen използва социалните мрежи, за да публикува видеоклип с бял заек. Постът беше придружен от съобщение, в което се казва: "Всички харесват котки. Ние също ги харесваме. Но днес искаме да отдадем почит на заека - по основателна причина."

През днешния ден от Volkswagen заявиха, че са били "в гаража и са работили по един много специален автомобил". Компанията заяви, че подробностите ще последват скоро, а обратното броене показва, че мистериозният автомобил ще бъде представен след шест дни. Това ще стане на 3 септември, което е точно една седмица след публикуването на първоначалния тийзър.

От Volkswagen запазват мълчание, но се загатват за няколко възможности. Въпреки че нищо не е официално, фотографи уловиха наточен Golf R по време на тестове миналата есен. Като тогава от компанията заявиха, че тестват "специален" автомобил. Това е същият термин, използван в днешния тийзър.

Струва си също да се отбележи, че Volkswagen вече потвърди, че GTI 380 ще се появи през 2024 г. Макар че специалното издание изглежда като най-вероятния кандидат, Volkswagen поставя финалните щрихи и на фейслифтовия Golf. Многобройни прототипи бяха заснети почти без прикритие, а актуализираният модел има еволюирала предна броня, както и по-тънки фарове. Дали някой от тези модели ще получи легендарното означение Rabbit, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поло фокс

    20 2 Отговор
    Да възродят Корадо и Скироко, вместо разни бутатита да правят.

    Коментиран от #8

  • 2 Мхм

    17 9 Отговор
    Потъването на ФВ е неизбежно какти на другите германи с окапвянето на дизела.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рудолх Хитле..

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мхм":

    Концерна Фау Ве е самооо 38% на загуба тая година.По скоро ще трябва да възкресят създателя си,ония австрица с мустаките.....какму беше името.....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мхм":

    Щом казваш! Ама запомни едно, ако ФВ потъне, Германия потъва! Защо, чети!
  • 7 Курци

    3 0 Отговор
    Имах такъв голф,от 79,двуврата,беше фурия,1,6 бензин.Търся да си го купя отново
  • 8 Прав си, но

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Поло фокс":

    Но наскоро най-много преди 5 години възродиха Скироко под името Scirocco R, но сигурно са го спрели за да освободят място за електричките, иначе съм съгласен с теб трябва да възродят модели като Corrado, Karmann-ghia, Vento, Jetta(по конкретно в Европа), Santana. Абе изцяло трябва да дадат нов живот на всички техни легендарни и ретро(защото не всички ретро модели са легендарни) модели