Last news in Fakti

22 Ноември, 2013 08:57 24 290 11

Избрана селекция от mobile.bg

  • mobile.bg-
  • календар-
  • 2014


Тази година екипът на сайт №1 за автомобили реши да направи един по-различен календар за 2014 година. За целта събрахме дванадесет автомобила от култови марки, всички налични на територията на страната ни, а работата по заснемането беше поверена на професионалистите от "Арт Граунд". Ефектът от тези 12 уникални автомобила бе допълнен от момичетата на mobile.bg, които вие, феновете на най-големия сайт за автомобили, избрахте чрез гласуване в нашата facebook страница.

Резултатът наистина е впечатляващ (вижте тук: http://bit.ly/I3yY5M) - 12 луксозни страници с размер 50 х 70 см, изобразяващи култови автомобили от всички най-известни школи и епохи. На страниците му могат да се видят както 80-годишен уникат, така и най-високотехнологичните нови премиум возила. Представени са автомобили на немската, италианската, японската, английската, американската и френската школа, а моделите, които сме избрали, са едни от най-култовите за всяка от въпросните школи.
 
Явно интересът към продукта е голям, защото за по-малко от месец бяха поръчани 1900 бройки. За съжаление за свободна продажба остават още едва 1100 календара, а останалите 4000 от тиража са предназначени за нашите рекламодатели. Ако рекламирате при нас или пък сте потенциален рекламодател и желаете да притежавате луксозния календар на mobile.bg за 2014-а, можете да се свържете с рекламния си агент и да заявите доставка на продукта. Календарът ще ви бъде изпратен абсолютно безплатно.
 
Календара на mobile.bg за 2014 година може да поръчате тук:  http://bit.ly/I3yY5M
Количеството е ограничено!
Цената с включена доставка до Вашия адрес е 15 лв, а заплащането е при получаване.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 PROFESIONALISTA

    1 1 Отговор
    Прекалено скъп е.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "PROFESIONALISTA":

    koe mu e skapoto?
  • 4 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "PROFESIONALISTA":

    Ами тоя календар трябваше да се разпространява безплатно по бензиностанциите, или пък с точки за символични пари, и да прави реклама на сайта. А сега ще си го купят 5-6 хил. човека и няма да види бял свят изобщо.А иначе е хубав идейно, може би и като изпълнение е добър...

    Коментиран от #5

  • 5 ВИП АМГ

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "PROFESIONALISTA":

    bezplaten obiad niama
  • 6 skier

    1 2 Отговор
    Аз си го взех и не съжалявам. Страшно луксозно изпълнение и ти го карат до вкъщи, като в цената влиза и доставката. Така че не е толкова скъпо, а си заслужава, повярвайте. Колите са уникални.

    Коментиран от #7

  • 7 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "skier":

    kak se porachva kolega

    Коментиран от #8, #9

  • 8 skier

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "ВИП АМГ":

    Кликни на синия линка от статията и ще разбереш. Елементарно е.

    Коментиран от #11

  • 9 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "ВИП АМГ":

    Уууууникален си.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "skier":