Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 14:30 4 798 4

Продава се конфискуван Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • ghost-
  • конфискация-
  • търг

Във Великобритания полицията ще продаде на търг конфискуван Rolls-Royce Ghost

Продава се конфискуван Rolls-Royce  - 1

Полицията в Манчестър (Великобритания) иззе луксозен Rolls-Royce Ghost на стойност 156 000 долара от собственика му, тъй като не е предоставил документ на превозното средство.

Автомобилът бива временно оставен на наказателен паркинг, но собственикът на премиум возилото обаче не успява да предостави документите в рамките на предписаните 14 дни, които да потвърдят законността на собствеността.

Поради тази причина полицията стартира процедура по окончателна конфискация и продажба на автомобила. Това ще се сручи пред сайта на полицията, но в прессъобщението се отбелязва, че в момента властите преговарят с аукционни къщи.

Идеята е те да могат да провеждат подобни търгове. От полицията твърдят, че ще продадат конфискувания Ghost "на добра цена". Но дори и да няма купувач за луксозната кола, тя ще попълни автопарка на местната полиция.

Трябва да се отбележи, че автомобилът е от първото поколение Ghost, боядисан е в черно и е оборудван с 6,6-литров V12 двигател с мощност 603 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йешуа Навин...се

    2 0 Отговор
    разплака от тази новина

    Коментиран от #2

  • 2 Хмммм

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йешуа Навин...се":

    Отрочетата му.......ревът от няколко дни

    Коментиран от #3

  • 3 Да даде Господ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хмммм":

    До КраяТ,вср да реват
  • 4 тиквата ще го купи и

    4 1 Отговор
    ЩЕ СИ ГО ЗАВРЕ ОТЗАД !