Last news in Fakti

20 Декември, 2023 10:32 3 777 9

Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер

  • всъдеход-
  • unimog-
  • арнолд шварценегер-
  • търг
Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер - 1

Колата на Арнолд Шварценегер ще бъде продадена на търга Banett-Jackson в Скотсдейл в края на януари 2024 година. Това е изключително проходим пикап Mercedes-Benz Unimog U1300 SE от 1977 година.

През 2012 г. е реставриран и модернизиран от специалисти на немското студио Unimog Merex Mertec. По-специално на пикапа са монтирани 22.5-цолови джанти с офроуд гуми Michelin XZL 445/65 с диаметър 1,15 метра.

Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер

Благодарение на този комплект колата може лесно да се справи с всяко офроуд предизвикателство. Пакетът има още електрическа лебедка, камера за задно виждане, допълнителна оптика Hella и въздушно окачване.

Благодарение на доработките в салона на 46-годишната кола се появява аудиосистема Blaupunkt. Корпусът на пикапа е боядисан в сребрист нюанс, а цветът на интериора е черен.

Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер

Под капака на персонализирания Unimog U1300 SE има чудовищен 6.4-литров редови шестцилиндров турбодизелов двигател. Този агрегат предава въртящия момент на четирите колела през петстепенна механична скоростна кутия.

През 2014 г. актьорът продаде своя "всъдеход". След две години колата беше пусната за продажба в eBay за 351 000 долара. Колко Банет-Джаксън планира да получи за пикапа на актьора, не се уточнява.

Колата ще има нов собственик, който ще стане ясен през периода от 20 януари до 28 януари 2024 г. В комплекта собственикът ще получи папка със снимки, документация и сертификати.

Продава се всъдеходът на Арнолд Шварценегер


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    16 1 Отговор
    Много яка машинка 👍
  • 2 омъскаряване

    16 2 Отговор
    "свети" Илон-Шегобиец да го купи да вади закъсалите Сайбърфъци на сектантите си от локвичките 😅
  • 3 ДРТ ПРЧ

    5 7 Отговор
    ТОЛКОВА ЛИ Е ЗАКЪСАЛ ЧЕ ПОЧНА ДА РАЗПРОДАВА

    Коментиран от #4

  • 4 Не е закъсал хич

    9 14 Отговор

    До коментар #3 от "ДРТ ПРЧ":

    Той е човека който удари голямо рамо на Мъск за електричките и пръв седна в такава. Пръв, като губернатор на Калифорния им махна данъците и поощряваше покупките им. Просто не иска да диша отрови. Нито той, нито гражданите.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лиляна Гърмяна

    10 1 Отговор
    Бих препоръчала на автора да си проверява информацията. Колекторската компания продаваща в случая машината се казва BaRRett-Jackson (нарочно грешните букви са големи да ги види автора). Понеже условията на сайта позволяват линкове към Уикипедия, ето и линка: ДА АМА НЯКАКЪВ ТАМ ИНТЕЛЕКТ ГО ИЗТРИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПИШЕ ЧЕ ТАКЪВ ЛИНК Е ПОЗВОЛЕН!
  • 7 Пикапче с панделка и химикалка

    0 3 Отговор
    Това било .... пикап Муахахахахаххаа
  • 8 А, 836викаш тия в мината за литий

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не е закъсал хич":

    На по 14 години нека дишат
  • 9 силвестър

    2 1 Отговор
    какъвто собственика такава и колата му милия сигорно го е закъсъл яко щом и резачки рекламира и пикапа си продава драма е!