Last news in Fakti

12 Януари, 2024 15:20 3 138 1

Най-новият Haval H9

  • haval-
  • h9-
  • great wall

Всъдеходът отново ще е на рама

Най-новият Haval H9 - 1

Всъдеходът Haval H9 от новото поколение е заснет в естествената му среда - офроуд терен. Новостта е снимана някъде в пустинята, като според експертите това е идеалното място за тестване на задвижването и окачването на този всъдеход.

Най-новият Haval H9

В момента това са най-добрите изображения на новия Haval H9. Официалната премиера на новия продукт в Китай трябва да се състои през следващите месеци. Известно е, че всъдеходът ще бъде оборудван с два двулитрови двигателя - бензинов и дизелов.

Най-новият Haval H9

Мощността на първия ще бъде 224 конски сили, а на втория - 190 "коня". Има и две трансмисии, но и двете са класически "автомати" с брой скорости от 8 и 9. Въпреки това, появата на други силови трактове също е възможна. Във всеки случай структурата ще бъде на рама.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теслата

    0 0 Отговор
    Haval правят нелоши коли, които извън БГ може да се каже, че са популярни. Но тези 2л. двигателчета ми малеят за това купе, да не кажа, че направо са смешни.