12 Юли, 2024 10:23 7 042 0

MG представи по-евтин аналог на Toyota RAV4

  • mg-
  • hs
MG представи по-евтин аналог на Toyota RAV4 - 1

Във Великобритания новият MG HS от второ поколение беше представен на фестивала на скоростта в Гудууд. Кросоувърът влиза в продажба от края на юли на цена от 24 995 паунда (29 333 евро). Подробности за новия продукт бяха разкрити на официалния сайт на MG .

Кросоувърът MG HS се променя радикално и става по-елегантен и бърз. Има висока линия на прозорците, повдигнати странични стени и наклонени задни колони на покрива. Широка овална решетка е съчетана с тесни LED фарове. Освен това колата е пораснала малко и по отношение на размерите си може да се сравни с Toyota RAV4.

Размери MG HS 2025:
дължина - 4655 мм;
широчина - 1890 мм;
височина - 1655 мм;
междуосие - 2765 мм.

Новият MG HS е по-просторен, а обемът на багажника му се увеличи до 570 литра. На предния панел вече са инсталирани два 12.3-инчови дисплея. Оборудването е доста богато. По-специално, версията SE получава LED фарове, безключов достъп, климатик, круиз контрол, камера, сензори за паркиране, сензори за светлина и дъжд, навигация, електрическа седалка на водача.

MG представи по-евтин аналог на Toyota RAV4

Топ версията на Trophy добавя камера за кръгово виждане, електрическа задна врата, безжично зареждане на смартфони. Всички версии на модела получават набор от системи за безопасност MG Pilot - автоматично спиране, поддържане на лентата, контрол на "слепи" зони и шофьор. умора.

MG представи по-евтин аналог на Toyota RAV4

Кросоувърът MG HS дебютира в две модификации. Бензиновата версия е оборудвана с 1.5-литров турбо двигател с мощност 169 конски сили и може да ускори до 100 км/ч за 9.4 секунди. Можете да изберете 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенен DCT робот.

MG представи по-евтин аналог на Toyota RAV4

Plug-in хибридът е оборудван с 1.5-литров турбо четирицилиндров двигател със 142 к.с. и електрически мотор с мощност 209 конски сили. Батерията от 24.7 kWh ви позволява да изминете 120 км в електрически режим. По-късно гамата ще бъде допълнена от обикновен хибрид.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА