1 Август, 2024 13:04 6 654 4

Първа катастрофа с "джипа" на Ferrari

  • ferrari-
  • purosangue-
  • катастрофа

Purosangue беше ударен малко след покупката

Първа катастрофа с "джипа" на Ferrari - 1

Новото Ferrari Purosangue беше разбито в Китай. Това е първият инцидент с италианския спортен кросоувър. Снимки от мястото на инцидента бяха публикувани на страницата на supercar.fails в Instagram.

Към момента има малко подробности за инцидента. Знае се само, че кросоувърът Ferrari Purosangue се е движел с висока скорост по улицата и водачът е загубил контрол над колата на мокър път. Колата се подхлъзва и се блъска в мантинелата.

Първа катастрофа с "джипа" на Ferrari

От снимките се вижда, че новото Ferrari Purosangue е претърпяло критични щети и е малко вероятно да бъде възстановено. "Носът" на кросоувъра и лявата му част са почти напълно унищожени, а в купето са се отворили въздушните възглавници.

Репатрак откара колата от мястото на инцидента. Очевидно кросоувърът Ferrari Purosangue е закупен наскоро, защото моделът е съвсем нов. Цената му в Китай започва от 408 000 долара.

Първа катастрофа с "джипа" на Ferrari

Ще припомним, че Purosangue е първият кросоувър на Ferrari и първият модел с четири врати на италианската марка. Петметровият автомобил е с четириместен салон и 473-литров багажник.

Новото Ferrari Purosangue е оборудвано с 6.5-литров V12 мотор с мощност 725 к.с. Той може да ускори до 100 км/ч за 3.3 секунди и да достигне скорост от 310 км/ч. Сред собствениците на кросоувъра са футболните звезди Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 знаещия

    6 8 Отговор
    не са си купили а са им подарили за реклама....да не сте били нпо време на покупката

    Коментиран от #2

  • 2 Вазелин

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "знаещия":

    Май гроздето е кисело, а? :)
  • 3 Факт

    1 1 Отговор
    И Господ кара Ферари.
  • 4 Хо-Хо-Хо

    0 0 Отговор
    Как нема да катастрофира, като не е минало ГТП в БГ!