Last news in Fakti

8 Май, 2018 22:53 1 595 0

Броени дни до най-голямото икономическо събитие

  • шумът на парите-
  • икономика-
  • българия
Броени дни до най-голямото икономическо събитие - 1

Броени дни остават до най-голямото и безплатно за посетители икономическо събитие в страната – Шумът на парите. Тазгодишното, 9-о издание на форума ще се състои на 22 и 23 май в зала ЕФЕ на столичния хотел Маринела.

Общо шест ще са дискусионните панели и тази година. Във вторник (22 май) събитието ще стартира с панел „Капиталови пазари“. Следват новият панел за тази година „Двигатели на растежа“ и „Лични финанси“.

Вторият ден на форума ще започне с панел „TechНологии на успеха“, след което на сцената ще дискутират представителите на имотните агенции и част от топ банкерите на България. Панелите Имоти и Банки тази година ще са с начален час 11.15 и 12.45 часа.

Публикувано във факти.бг: Медийни партньори на събитието са: Imot.bg, Факти.бг, Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, , Businessmap.bg, в. Труд, сп. Икономика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА