3 Май, 2018 10:51 13 396 65

Ще поскъпват ли още имотите у нас

  • имоти-
  • пазар-
  • цени-
  • форум-
  • шумът на парите
Ще поскъпват ли още имотите у нас - 1
Снимка: М. Богданова ©

Ще поскъпват ли още имотите у нас? Кои са предпочитаните квартали в големите градове за покупка на ново жилище? Какви нови проекти можем да очакваме в столицата и по морето през 2018 и 2019 г.?

Тези, както и още други интересни теми, ще бъдат обсъдени в панел „Недвижими имоти“ на 9-ото издание на икономическото събитие на годината - форума Шумът на парите. Дискусията ще се води от Иван Велков, председател на БГФМА и зам. председател на Столичния общински съвет.

Кои ще са участниците на тазгодишното издание?
Панел „Имоти” ще е единствен, в който ще вземат участие общо три дами. Това са Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES, Иглика Йорданова, изпълнителен директор на Colliers Residential, и Бисера Пейчева, регионален мениджър София в Планекс Инвест и мениджър Поддръжка на сгради в PLHome.

Изпълнителният директор на ЕРА България Антон Андонов, както и управителите на ARCO REAL ESTATE и ФОРОС, съответно Евгени Василев и Добромир Ганев, ще са останалите панелисти в дискусията.

Панел „Имоти“ ще е проведе във втория ден на мероприятието, с начелен час 11.15 часа на 23 май (сряда).

Медийни партньори на събитието са: Imot.bg, Факти.бг, Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, , Businessmap.bg, в. Труд, сп. Икономика.

Ще поскъпват ли още имотите у нас

Спонсори на проявата през 2018 г. са: Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Уникредит Булбанк, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management и Сосиете Женерал Експресбанк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    56 11 Отговор
    Има много по-добри места за живеене от тази клоака. И в най лошият си кошмар не съм си представял да се заселвам отново там.Може само след здрава чистка и военен режим.
  • 2 ссс

    22 0 Отговор
    Подозирам, че това ще е статията с най-много коментари под нея :)
  • 3 Коментар

    84 5 Отговор
    Много ще ПОСКЪПВАТ.
    ХОРА ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ПРОДАВАТ 3 стайни Апартаменти за да си Купят и то със заем Гарсониера у ЛЮЛИН или Дружба 2.
    Тя България с такива темпове се топи а Жилищата Поскъпват.ОКСИМОРОН🤗

    Коментиран от #7

  • 4 яяя

    50 9 Отговор
    не копувайте цените са много надути над 40%
  • 5 Имотен балон

    69 11 Отговор
    Имотния балон го надуха имотните агенции,подкрепени от банковата мафия и хлъзгавите лихви с които в момента лъжат хората да теглят ипотеки при уж ниски лихви,НО всички знаем че лихвите са на дъното и предстои вдигането им !!.Строителните фирми и алчните собственици и спекуланти също подкрепиха тези спекулативни и нереални цени на жилищата !!
    Над 40 % са надценени имотите в София , а и целия имотен пазар.
    Не се лъжете по манипулативните статии и платени репортажи на банките и брокерите.Не купувайте на зелено,защото вече се чуват слухове че много сгради няма да бъдат завършени,бавят се с акт 16 и никой не знае дали ще вземат ,поради факта че има много недоразумения по строежите на сградите.В момента се строи също толкова некачествено колкото и при предишния балон от 2008 ма година !!!
    Банките спонсорират тези конференции за които става въпрос в статията ,дават пари на имотните агенции за да се прокламира поскъпване и манипулация на общественото мнение и заблуда за купувачите на недвижими имоти че са скъпи и ще стават още по скъпи !!!
    Не бъдете късопаметни ,а си споменете 2008 ма година ,как бяха същите лъжи после на колко хора им взеха жилищата и кризата помете и заплати и много хора останаха безработни.

    Коментиран от #39

  • 6 ели

    52 4 Отговор
    Само, като видиш, кои ще участват и кои ще го водят, веднага става ясно, че ще поскъпнат с по 10% за месец. Шумът на парите е само в алчните им глави и прости блянове за растеж!
  • 7 БАЙ ОЙ

    30 4 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар":

    България се топи, ама София расте!
  • 8 nqkoi

    40 4 Отговор
    Около 30-40 години ще ми трябват на мен и жена ми, за да изплатя двустаен панел в Овча купел или около 50-60 години двустаен панел в Стрелбище. Все едно други градове няма в тази държава ай с....ррр!

    Коментиран от #10

  • 9 хаххаа

    20 65 Отговор
    Като пуснат статия за цената на имотите и отдолу се изреждат нескопосници да пишат за балони, щото им се ще да паднат цените и да си закупят нещо с оскъдните спестявания ;-)))))))))))))))))))

    Коментиран от #14

  • 10 Бай УРко

    24 12 Отговор

    До коментар #8 от "nqkoi":

    Ми що не си цунеш един мезонет в Карлуково за 20 000 лв?
  • 11 Пешо

    39 3 Отговор
    Шумът на лъжите :D Кажете с колко ще поскъпнат кебапчетата, че избори идат. За един преател питам. Вие може да искате парите да ви зашумят, но теа шумящи пари трябва и някой да ви ги даде. Като гледам в Тикволандия най-се печели от политика, еврофондове, бели прахчета и стиропор за панелки, а останалото е бошлаф работа, та с цените, които гоним може да разчитаме на някой, който се занимава с едно от 4те посочени(вметка окей може и със Суджук за Б.Б.). Всъщност надявам се и брокерите и хората от "Шума на парите" да купуват здраво - все пак те са сигурни, че цените ще растат - лудост е да имаш добра инвестиция пред очите си и да не се възползваш.
  • 12 МАКЕТО

    38 7 Отговор
    Хич не е лошо да си имаш 2-3 двустайни в Софето и да ги даваш под наем! 600-700 лв. на месец, ако имаш 3 двустайни прави 2 бона и работа ти не требе

    Коментиран от #15

  • 13 наблюдател

    13 26 Отговор
    не знам за статията, но аз обръщам предимно внимание на коментарите...особено забавни са с дежурното : банки, брокери, строители, балон, пук и прочее. Разбирачите тук знаят по добре от Асам Смин от кого се определя пазара
  • 14 ники

    41 4 Отговор

    До коментар #9 от "хаххаа":

    Че цените са надути е факт. За 2 години жилищата скочиха с 25%. Я ми го обясни тоя икономически растеж, че нещо не се вижда. Ниски са лихвите, кредити се раздават под път и над път.
    Тия дето не им стигат парите, те и с балон, и без балон единствения им шанс е кредит.
    Другите дето имат готови кинти, имат не щото ги раздават ей така на жадни брокерчета и самозвани строителчета.
    Има и сериозни фирми, обаче има и много палячовци. Палячовците строят и те с кредити, лапат кинтите с продажби на зелено и като се затегнат малко нещата с лихвите ще заеб_т строежите и ходи ги гони. Който земат Акт16 - земал. Който не - да си завършва блока сам.
    Има и други населени места около София, ама всички искат да са в гъстото. То па и там един живот...
  • 15 niki

    31 7 Отговор

    До коментар #12 от "МАКЕТО":

    Батенце, тия приказки за реститутката, дето искала да си води кученцето на море и лапа кинти без да прави нищо сме ги гледали по рекламите на банките, ама не им вервай особено!
    Наиш ли колко лошо можеш изгоря с апартамент под наем, ако не знаеш какво правиш, и ако не попаднеш на свестни наематели?
    Ама ако толко много разбираш, набии ти 300 000лв+ за три апартамента и действай.

    Коментиран от #20, #21, #55

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 дедо боги исоско

    24 2 Отговор
    Поскъпването във всяка икономика означава само едно - недоверие. Когато цените на храните, облеклото, услугите имотите растат прекомерно бързо - по-бързо от самата икономика това означава, че фирмите и гражданите нямат доверие на правителството.

    Това не е и няма общо"догонването" на средните европейски цени и заплати, което при наличие на доверие и нормална некорупционна икономика би вървяло ръка за ръка и с повече предлагане на качестве ни сгради и оптимизъм сред строителите и архитектите например (такъв аз не срещам в моите контакти с тях).

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    8 18 Отговор

    До коментар #17 от "дедо боги исоско":

    Деде,ти АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА ПРОПАГАНДА ЛИ ПРАВИШ,ИЛИ СЪВСЕМ "БЕЗ ДА ИСКАШ"?А ще кажеш ли КОГА И НА КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО лично ти си имал доверие?Вярно е че при различните управления цените на имотите са скачали РАЗЛИЧНО,но не ти ли е хрумвало че въпросните скокове и спадове се дължат ЕДИНСТВЕНО НА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ НА БЪЛГАРИНА?А да си забелязал че при "червени " управления цените ПАДАТ,а при "демократични"-растат?Азбучна истина е,че купува ЗАМОЖНИЯ,А НЕ БЕДНИЯ и същият тоя "заможен" за разлика от другия си прави сметка на парите.Което в конкретния случай го кара ДА ПРЕДПОЧЕТЕ ДА СИ ВЛОЖИ ПАРИТЕ В НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ ,КОЯТО ЩЕ МУ НОСИ ПОВЕЧЕ ДОХОДНОСТ ОТКОЛКОТО БАНКОВАТА НУЛЕВА ЛИХВА!Ама НЕ...ти си решил че не е това причината,а "липсата на доверие" на народа в Правителството...и НАЙ-ВЕЧЕ В ГЕРБ!Ами жив и здрав,и все така умничък,пък може и да се оправиш някой ден:)
  • 19 доктора

    33 15 Отговор
    Не е толкова голяма вината в имотните агенции, брокерите, банките и т.н. от изброените, а в тези, които купуват "на всяка цена". Ако се спре това безумно търсене на имоти и купуването им, то и продавачите ще се ориентират в ситуацията адекватно и ще клекнат с цени, които са продиктувани от реалността за това колко струва даден имот! Не всеки байно или леля ще имат право да продават ката Частни лица жилища на определена от апетита си цена! Няма регламент този пазар! Пускаш реклама като частно лице, добре, но първо внеси 1000 лв такса за това, че си се пуснал на пазара(нещо, което да ти дава право да продаваш)повикай си Лицензиран оценител, съобрази се с неговото компетентно мнение и действай. Съвет към Купувачите : За бога, братя, спрете да купувате! Оставете във вакум за няколко месеца лакомите за пари продавачи и им гледайте сеира! Така се прави - Бойкот на недобросъвестните "иманяри", които с продажбата на един кирлив имот искат да си оправят живота поколения напред!

    Коментиран от #23, #24

  • 20 МАКЕТО

    7 12 Отговор

    До коментар #15 от "niki":

    Батенце, с тия лафове за реститутката излизай на някой друг! Хвани се да работиш усърднои с малко повече акъл ще успееш без да си реститутка или про--тутка, както аз успях!

    Коментиран от #26

  • 21 БАЙ ОЙ

    18 13 Отговор

    До коментар #15 от "niki":

    И кво като набие човека 300 000 + лв.? Имал и набил, а според тебе в банка за 200 лв. годишна лихва ли да си ги държи или да си купи акции.......не ставай смешен!
  • 22 КоКо

    9 13 Отговор
    Не мога да разбера, като има толкова "капацитети" по недвижима собственоста, защо има имотен пазар?
    Ами като ви е скъпо не купувайте бе! Или понеже "Гроздето е високо и за това е кисело"!
  • 23 КоКо

    17 3 Отговор

    До коментар #19 от "доктора":

    Абсолютно прав си "Докторе"! Иначе тук всеки се упражнява на тема имоти. Стара истина е че : Един имот струва толкова пари, колкото е готов някой да ги даде!
    Но брокерите и бенките не са виновни. Никой на сила не кара хората да теглят кредити или да си търсят имот чрез агенция. Всичко е доброволно. А цените ги вдигат самите продавачи, а след това драскат че има имотен балон
  • 24 лекуващия

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "доктора":

    До Доктора, а и до всички - МНОГО СИ ПРАВ! Дано наистина си и доктор, защото си личи, че имаш генетична имунизация против масовките - ЛИЧНОСТИ трябват на човеците, а все по-рядко се раждат такива. Не съм бил овчар, но си мисля, че ако пуснеш стадото да върви подир сочната тревица - неминуемо ще стигне до мучурище....
  • 25 Луд

    11 2 Отговор
    БРЯ , БРЯ , КАКВИ РАЗБИРАЧИ.
    НЯКОЙ ИМ ВИНОВЕН, ЧЕ НАДУВАЛ ЦЕНИТЕ И ТЕ /РАЗБИРАЧИТЕ / НЕ МОГЛИ ДА СИ КУПЯТ!
    .....
    ПАЗАРА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА.
    ТЪРСЕНЕТО.
    .....
    И АЗ ПРОДАВАМ ОПЕЛ АСТРА 94 Г. ЗА 3000 ЛВ. /МЪ НИКОЙ НЕ МИ СЕ ОБАЖДА/ АМА ДАЛИ ДА НЕ И НАДУЯ ЦЕНАТА ОЩЕ , КВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ.

    Коментиран от #50

  • 26 niki

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "МАКЕТО":

    Успокой топката Маке, лично приемаш нещата и си се впрегнал нещо. Ако съм те засегнал – прощавай!
    Чуствай се свободен да си купиш три апартамента в София и работа да не ти требе – така си го написал!!!
  • 27 Луд

    10 3 Отговор
    БРЯ , БРЯ , КАКВИ РАЗБИРАЧИ.
    НЯКОЙ ИМ ВИНОВЕН, ЧЕ НАДУВАЛ ЦЕНИТЕ И ТЕ /РАЗБИРАЧИТЕ / НЕ МОГЛИ ДА СИ КУПЯТ!
    .....
    ПАЗАРА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА.
    ТЪРСЕНЕТО.
    .....
    И АЗ ПРОДАВАМ ОПЕЛ АСТРА 94 Г. ЗА 3000 ЛВ. /МЪ НИКОЙ НЕ МИ СЕ ОБАЖДА/ АМА ДАЛИ ДА НЕ И НАДУЯ ЦЕНАТА ОЩЕ , КВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ.

    Коментиран от #28

  • 28 Умен

    19 4 Отговор

    До коментар #27 от "Луд":

    Къв пазар кви пет лева. От 2 години продават едни апартаменти. Почнаха още на зелено. Само им вдигат цената. Ако имаше пазар цените на тези апартаменти щяха да падат а не да растът. Апартаментите се продават от агенции. Разправяйте после, че цените не се вдигали от брокерите а от пазара.
  • 29 шопа

    12 1 Отговор
    Балоните са част от играта. Съществуват на всеки пазар, не само на имотния, и не само в България!
    Временно явление са, и помагат нещата да се наместят.

    Регламенти, разрешения, такси за влизане на пазара! - WTF?
  • 30 Чери

    12 9 Отговор
    А за черешите по 30 лв/кг нищо не пишете! Не са ли ви скъпи? Ама само имотите са скъпи. Хайде, кажете кое е това нещо което не е поскъпнало!? Няма такова нещо, но щом стане въпрос за имоти ОПА!!! Всеки има мнение! Нищо необичайно не виждам както на имотния пазар, така и на всеки друг. Търсенето и предлагането определят цените. С изключение на Топлофикация София и Софийска вода. Там е "друга бира". Колкото ти кажат, толкова плащаш!
    Така че, докато има засилено търсене на една стока, то и цената ще е пропорционална. Продавачите надуват цените, но като няма кой да им даде исканите суми, ще бъдат принудени да отстъпят. Това важи не само за имотите, разбира се!

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Пешо

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "Чери":

    Поредния брокер с поредните евтини коментари - продавачите били виновни - брокерите никога! Сравняваш недвижимо имущество с череши, а после искаш няколко процента комисионна... Компетентността на брокерите в България е под всякаква критика, та хората не случайно ги избягват - не е заради комисионната, която трябва да платят, а заради некомпетентността, която след себе си носи главоболия! Статията е за имоти и затова хората коментират под нея за имоти, ако беше за череши щеше да коментират череши!
  • 33 Грую

    18 1 Отговор
    Докато има шум на пари ще поскъпват. После като почне шума на съдии-изпълнителите ще поевтинеят!

    Коментиран от #34

  • 34 Смехурко

    24 5 Отговор

    До коментар #33 от "Грую":

    То е ясно, че е балон. Никаква, нито икономическа, нито демографска логика.
    Населението лавинообразно намалява - емигрира и измира.
    Увеличават се пенсионерите (които не купуват жилища) и намаляват младите с (потенциално с високи доходи), увеличават се и циганите, които също не купуват ...
    Чужденците също ги няма никакви, ни руснаци, ни англичани.
    Откъде се появиха тея платежоспособни купачи?!?!
    Сигурно ще да са биткойн миньори!
    ---
    Един пузнат, който се изнесе в Швеция, ми се хвали, че си спазарил апартамента в Люлин зая 150 хиляди евро, и сега си кани да си купи къща за 200 000 в Стокхом?!?!?
    Естествено купувача, ще тегли кредит!!!
    Вие как ви се струва, това - апартамент Люлин да струва 3/4 от къща в Стикхолм! Коя нормална банка би отпуснал подобен кредит, освен ако целта й не еда надува цените.
  • 35 Коко

    15 5 Отговор
    Гледам, че трезвомислещите се увеличават - пазарът определя цената. До едно време ще върви нагоре, след това може да се задържи и да тръгне леко надолу, но за кратко. Пресметнете годишната инфлация, увеличението на доходите и ще видите, че има корелация. Колкото до брокерите, истината е, че на пазара в София има само 1,5% директни продажби от собственици - всичко друго е брокери и агенции. Ако пуснете обява за продажба, гарантирано 95% от обажданията ще бъдат брокери и агенции - трудно ще се промъкнеш между капките! Един имот в София се задържа на пазара средно 4,5 месеца, ако е надценен - повече! Това може да е критерий за коректно обявена цена на пазара - подценените се продават бързо, надценените - бавно. Следете датата на първоначалното обявяване и това ще ви е мерилото. Иначе абсурдът един и същ брокер/агенция да е страна едновременно на продавача и на купувача го има в тази държава и затова често я наричат Абсурдистан.

    Коментиран от #36, #37

  • 36 Пешо

    11 2 Отговор

    До коментар #35 от "Коко":

    Увеличават се, защото ти пишеш с няколко ника :D
  • 37 Умен

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "Коко":

    " Гледам, че трезвомислещите се увеличават - пазарът определя цената."
    Глупости.
  • 38 бразилеца

    6 13 Отговор
    В сравнение с 2008г. /пик на цените на имотите/ заплатите са се вдигнали двойно, а лихвите са на дъното. Преценете сами дали има балон?

    Коментиран от #42

  • 39 Костова

    3 16 Отговор

    До коментар #5 от "Имотен балон":

    Да, много хора/купувачи/, смятат, че агенциите за недвижими имоти, надуват цените! В голяма заблуда сте мили хора! Няма продавач, който да е чул от агент, че иска голяма цена за имота си и да се е съобразил с това! Напротов, тръгва от кантора, в кантора и продава през тази, която се съгласи с него! Много пък смятат, да продават сами и в крайна сметка, пак продават на по- ниска цена. Българина, трябва да разбере, че брокера е първо консултант, а после "екскурзовод"! Манталитетът ни е такъв, не се е променил през тези 28г.и всеки хитрува, лъже, продължаваюе да живеем фалшиво, без да уважаваме чуждия труд?

    Коментиран от #52

  • 40 Костова

    3 13 Отговор
    Да, много хора/купувачи/, смятат, че агенциите за недвижими имоти, надуват цените! В голяма заблуда сте мили хора! Няма продавач, който да е чул от агент, че иска голяма цена за имота си и да се е съобразил с това! Напротов, тръгва от кантора, в кантора и продава през тази, която се съгласи с него! Много пък смятат, да продават сами и в крайна сметка, пак продават на по- ниска цена. Българина, трябва да разбере, че брокера е първо консултант, а после "екскурзовод"! Манталитетът ни е такъв, не се е променил през тези 28г.и всеки хитрува, лъже, продължаваюе да живеем фалшиво, без да уважаваме чуждия труд?

    Коментиран от #41

  • 41 Умен

    18 2 Отговор

    До коментар #40 от "Костова":

    Пълни глупости! Значи призанваш, че цените са надути? Защо тогава брокерите подкрепят този балон? Ако са професионалисти и грамотни ще излязат по медиите и ще кажат истината, а не да лъжат и мажат. Лъжа след лъжа от брокерите. Имало раздвижване след КТБ а пък по националните телевизии казваха за рекордни нива на спестяванията. Имало търсене пък нямало предлагане а пък 2-3 години се въртят едни и същи апартаменти. Защо брокерите се съгласяват да продават на завишени цени и да стават "екскурзоводи"?
  • 42 Умен

    14 4 Отговор

    До коментар #38 от "бразилеца":

    В сравнение с 2008 общите части са скочили двойно а чуждестранни инвестиции нула(справка статията тук за "ленив пазар"). Прецени сега дали няма балон.
  • 43 ПОСКЪПВАТ

    5 11 Отговор
    Ще поскъпват естествено , нали са инвестиция от която се печели . Попитайте строителните фирми дали ще поскъпват продаваните от тях жилища . Или може би ще поевтиняват ??? Питайте ги тях и публикувайте отговора им . Кога се купува жилище , когато поевтинява или когато поскъпва ? Пазара на недвижимите имоти се движи от страх и алчност !! Жилища се купуват при поскъпване ! Строителите няма да продават при падащи цени , и не само те . Така че не очаквам никакво поевтиняване на недвижимостите .

    Коментиран от #44

  • 44 Gost

    4 3 Отговор

    До коментар #43 от "ПОСКЪПВАТ":

    Строителите и банките ако не продават като падат цените да оправят законите и да плащат тройни данъци. Ще държат празни апартаменти и в същото време всяка градинка ще става на блок.
  • 45 ЕХА

    7 14 Отговор
    тези които най много се оплакват от имотния балон ,знаем ги, идват в агенцията ,търсят жилище в центъра на София , но преди това искат да продадат своя блъхарник в трета глуха за безумни цени и с тях да купят два тристайни, глупостта не знае граници. Не се оплаквайте , а бачкайте.Познавам много млади хора ,идват от чужбина купуват имоти,дават под наем и така се осигуряват доход.

    Коментиран от #47

  • 46 пак ли

    3 14 Отговор
    миналата година цените бяха с 30-40% по низки, къде бяхте хора, драскахте глупости,да бяхте купували.

    Коментиран от #51

  • 47 сехурко

    9 3 Отговор

    До коментар #45 от "ЕХА":

    Пич, много си смешен!
    За толкова тъпи ли имаш хората, като си мислиш, че пускайки всеки пост под различен ник, някой ще ти повярва?
  • 48 Пипи

    7 4 Отговор
    Всичко ще поскъпва от сиренето и подстригването през горивата и почивките. Банките печатат хартия и хората по света не вярват на управниците си. Затова купуват имоти. Но това не е пазарната икономика която обясняваше Покопиев Как работи безотказно
    Това има друго име - СТРАХ!
  • 49 БАЛОНА ЩЕ СЕ СПУКА

    12 5 Отговор
    БАЛОНА ЩЕ СЕ СПУКА !!! АЛЧНИТЕ СПЕКУЛАНТИ ПАК ИСКАТ ДА ИМАМЯТ ХОРАТА !!! ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЗАТВОРА !!!
  • 50 Амтон 1

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Луд":

    Много сложно го обясни !
    Бедняците / в повечето случай глупаци / няма как да те разберат !
  • 51 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "пак ли":

    ''ниЗки''.................ти брокер ли си? Марш в трети клас.
  • 52 Гого

    22 2 Отговор

    До коментар #39 от "Костова":

    Госпожа, вие кое ''брокерско'' училище завършихте? На дипломата ви брокер ли пише? Кой ви каза че сте професионалист, консултант или брокер? Каква отговорност поемате вие при сделката ако съм купувач и с какво ми помагате, освен да ме натоварите с вашата комисионна?
    Защо ли изобщо ви чета глупостите????
  • 53 Шопа

    17 1 Отговор
    София стана много лошо място за живеене. Дайте предложения за по-добър град в БГ. Не ми се живее вече в тази лудница!

    Коментиран от #59, #60

  • 54 Хоч

    8 2 Отговор
    Данък недовършени строежи трябва да се въведе.
  • 55 Дани

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "niki":

    Защо какво може да стане ако не попадна на свестни наематели?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 BG ne

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Шопа":

    Otiva6 v Evropa. V BG nyama. Keneph do Keneph
  • 60 Пендо

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Шопа":

    Бегай на село.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.