Last news in Fakti
  Тема: Украйна

18 Март, 2022 08:13 2 984 12

И все пак McDonald's ще работи в част от Русия

  • mcdonald's-
  • русия-
  • украйна-
  • сибир-
  • ресторанти

Веригата за бързо хранене остава в Сибир

И все пак McDonald's ще работи в част от Русия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ресторантите за бързо хранене на McDonald's в Сибир, управлявани от франчайзополучателя на GiD, продължават да работят както обикновено. Цените са без промяна, съобщава GiD на страницата си в социалната мрежа VKontakte и в канала си Telegram.

Novokuznetsk GiD LLC управлява 25 ресторанта на McDonald's в Новосибирск, Бердск, Томск, Кемерово, Новокузнецк, Барнаул и Красноярск. „Всички ресторанти на McDonald's в Сибир работят както обикновено... Цените ни останаха на същото ниво", се казва в съобщението.

Още новини от Украйна

Миналата седмица ръководството на McDonald's заяви, че "поради оперативни, технически и логистични затруднения" компанията временно спира услугите в мрежовите предприятия в Русия от 14 март, тъй като "не може да гарантира непрекъсната работа на основните зони, като поддържане на основния асортимент в мрежовите предприятия и високи стандарти за качество, с които посетителите са свикнали." По-рано, на 8 март, главният изпълнителен директор Крис Кемпчински обяви временното затваряне на ресторанти в Русия. Както той обясни, всички 62 000 служители на McDonald's в Русия ще запазят заплатите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    34 2 Отговор
    Ще продължат да тровят народа с гмо айна.
  • 2 Аха

    16 0 Отговор
    Да, тази част на Русия са си заплюли. Беше отдавна известно.
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    32 1 Отговор
    Виждате ли надписа Макдоналдс? Вижте как руснаците ги карат да си поставят марките...

    Коментиран от #8

  • 4 дедо Герчо

    5 1 Отговор
    И МЕЧКИТЕ ТРЕБЕ ДА ПАПКАТ...ХЪХЪХЪ...
  • 5 aaron

    9 11 Отговор
    Путин е евреин, Медведев е евреин, повечето олигарси са евреи... Войната се води от евреи, които ползват руснаци за пушечно месо, срещу украинския народ, ръководен от евреи! С една дума евреите подпалиха поредната гражданска война в Русия, за да съсипят Европа и света!
  • 6 Аферим

    6 0 Отговор
    Айде и Мак Доналдс на каторга. ;)))))))
  • 7 РЕАЛИСТ

    19 0 Отговор
    Естествено, че Макдоналдс няма да затваря в Русия. Това е част от биологичната война, за да бъдат заличени руснаците. Всички знаят, бургерите на Макдоналдс да много вредни. Преди време умря на 40 години изпълнителният директор на Макдоналдс от рак на дебелото черво. Хранил се само в Макдоналдс. Доказаха че месото там при обработка, става канцерогенно.

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Просто 99% от руснаците не могат да четат на латиница , не се вдъхновявай толкова !! А марките си имат права и в Москва примерно има десетки ресторанти с нормалния надпис !!

    Коментиран от #11

  • 9 гост

    4 3 Отговор
    За тези които не знаят в Макдоналдс храната първоначално се приготвя в кухня майка със продукти доставени почти винаги извън страната с мноооого редки изключения !! На място само се пекат кюфтетата и се пържат картофите , така че да се запазят цените при повече от двоен спад на рублата означава само , че това вече не е никакъв макдоналдс , а някакво руско менте !! То затова най-вероятно и надписа е на руски , защото иначе ще ги осъдят веднага за нарушаване на фирмени права !
  • 10 Русенец

    4 0 Отговор
    Руснаците ли не могат без бургери или Ротшилдови не могат без хайвер?
  • 11 Русенец

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    90% от руснаците ЧЕТАТ и на латиница. Виж, 99,99% от америте не четат на кирилица и не са наясно, дали Русия е в Европа или в Азия. Дори не знаят, че Европа е континент.
  • 12 В.В.П.

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Уаууу.Впепатлен съм .Получил си е заслуженото..И без това Мака е фалит.