Last news in Fakti

18 Юли, 2023 16:28 1 149 4

Нагоре! "Банк ъв Америка" с по-висока печалба от предварителните очаквания

  • сащ-
  • банка-
  • банк ъв америка-
  • уолстрийт

Втората по големина банка в САЩ обяви на сайта си, че нетната ѝ печалба през миналото тримесечие се повишава с 19 на сто до 7,4 млрд. долара

Нагоре! "Банк ъв Америка" с по-висока печалба от предварителните очаквания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Банк ъв Америка" (Bank of America) е постигнала през второто тримесечие по-висока печалба от очакванията на анализаторите от Уолстрийт, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По-добрите от очакваното резултати на американската финансова институция са обусловени от повишаването на лихвените проценти по кредитите, които тя е отпуснала на клиенти, както и от повишаването със 7 на сто на приходите от такси на подразделението ѝ за инвестиционно банкиране, които достигат 1,2 млрд. долара.

Втората по големина банка в САЩ обяви на сайта си, че нетната ѝ печалба през миналото тримесечие се повишава с 19 на сто до 7,4 млрд. долара.

"Банк ъв Америка" е провизирала през второто тримесечие 602 милиона долара за покриване на потенциално проблемни кредити. Общата сума на тези провизии достига до 1,1 млрд. долара, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократ

    7 4 Отговор
    Влезте в профила на тагарев и вижте приятелите му и приятелите на приятелите му какви военни агресори са, да видите какви изродщини се пишат и какви снимки се споделят и какви видеа и какви групи във фейсбука около тоя човек се въртят

    Коментиран от #3

  • 2 МАГУРА ЧЕЙНДЖ☝

    2 2 Отговор
    РУБЛАТА В МОМЕНТА КЪМ ДОЛАР..
    ДЪРЖАВНА КОТА:...90.70.......
  • 3 лъже

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    Лъжеш като дърт комунист/копейкаджия .!Това е фалшив профил.
  • 4 Калпазанин

    4 1 Отговор
    А "банк ъф таван" какво показва