Last news in Fakti

2 Март, 2014 17:18 2 752 1

Най-богатият украинец: Бизнесът да не жали средства за спасяването на страната

  • украйна-
  • бизнес-
  • холдинг-
  • ринат ахметов

За холдинга на Ринат Ахметов работят около 300 000 души

Най-богатият украинец: Бизнесът да не жали средства за спасяването на страната - 1
Ринат Ахметов

Ринат Ахметов - най-богатият бизнесмен в Украйна и президент на известния футболен клуб Шахтьор – Донецк, призова съгражданите си към обединение в името на единна и неделима Украйна. Той се обърна към политиците да направят всичко за гарантиране на териториалния суверенитет, възстановяване на демокрацията и неотменните права и свободи на гражданите. 

Отбелязвайки, че икономиката днес е реална политическа сила (в неговия холдинг са ангажирани около 300 000 души), Ахметов обеща: „Ще работим по 24 часа в денонощието, за да поддържаме жизнената дейност на инфраструктурата в страната. Обръщам се към бизнес кръговете в Украйна и техните делови партньори зад граница с апел да обединят усилията си и да съдействат за мирното урегулиране на ситуацията, без да жалят материални ресурси“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Bogomilov

    0 0 Отговор
    Велика нация, ще успеят..