Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 09:35 758 0

Нова хайка за гратисчии в София

  • гратисчии-
  • траспорт

Нови масирани проверки в столичния градски транспорт ще започнат от понеделник, съобщават от Центъра за градска мобилност. Екипите на центъра ще извършват съвместни проверки с Общинска полиция от 6 до 17 февруари. По време на кампанията ще бъдат обхванати крайградски линии, комплекси и други натоварени линии с голям поток от пътници.

В първия ден на кампанията в пиковите часове ще се проверява в район Кремиковци - за Богров, Бухово, Желява, Челопечене, Сеславци. В по-малко натоварените времеви интервали през деня екипите ще следят за редовността на пътниците по бул. Ботевградско шосе и кварталите Герена и Левски.

През следващите дни от кампанията съвместните екипи ще извършват проверки в районите на Надежда, Дружба, Дървеница, Хладилника, както и в други натоварени градски и крайградски зони.

Предишната масирана проверка продължи от 19 до 29 януари и обхвана районите Красна поляна, Христо Ботев, Враждебна и други. През десетте дни на кампанията бяха санкционирани стотици гратисчии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА