Last news in Fakti

16 Юни, 2022 15:13 11 974 86

Стефан Янев пред ФАКТИ: Отдавна казах, че това, което скрепява коалицията, е властта

  • стефан-
  • янев-
  • коалиция-
  • партия-
  • избори

Фактът, че всеки един от участниците в коалицията, се опитва да играе своя игра, се вижда от всички, твърди бившият служебен премиер

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Управляващата коалиция вече не е стабилна. Това стана факт, след като „Има такъв народ“ изтегли министрите си от кабинета и така предизвика политическа криза, а извънредни парламентарни избори, както се казва, чукат на вратата. Днес в парламента бе освободен от поста и председателят на НС Никола Минчев. На фона на трусовете в политическото пространство бившият служебен премиер Стефан Янев създаде партия, чието учредително събрание предстои в неделя. Потърсихме го за коментар за политическата ситуация и ето какво сподели той пред ФАКТИ.

- Г-н Янев, очаквахте ли, че може да се случи такъв раздор в коалицията. Как ще коментирате реакцията на Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“, оттегляйки министрите?
- В началото, при формиране на коалицията, нещата не изглеждаха толкова драматични, както и не се очакваше, че ще има подобно развитие. Ако все пак се върнем назад към времето, когато се подготви коалиционното споразумение, ще видим, че то не изпълнява. Това пролича още през януари месец, когато правителството, от което тогава бях част, започна да готви управленска програма на база коалиционното споразумение. Но тази управленска програма се изгуби в пространството. Не я виждам и до днес да е финализирана. Поне публично не е известна. Това е показателно, че коалицията не работи гладко. Всички тези признаци, факти и данни, красноречиво показват, че се създава хаос в управлението, че не се решават последователно кризи, а по-скоро се създават нови кризи... Така беше логично да се стигне до такъв тип говорене и поведение, каквото виждаме в последно време.

- На каква база се сглоби коалицията в началото. Вие тогава бяхте военен министър. Какви бяха настроенията вътре?
- Коалицията се събра на база споразумението на четирите партии. И пак ще се върна на това, че започнахме да правим управленска програма. Но още тогава започнаха и скърцанията. Още тогава започнаха се появиха сигнали и знаци, че нещата няма да вървят гладко.

- Скърцания от кого...
- От участниците в коалицията. Аз не съм присъствал на коалиционен съвет, защото дори и този инструмент, наречен коалиционен съвет се появи доста по-късно в пространството. Имам предвид, че такъв тип срещи се провеждат. На онзи етап – декември и януари, коалиционните съвети изглежда са се провеждали по телефона. Това не е сериозно, разбира се. Това не е истински съвет, на който могат да се чуят различни мнения. Може да проверите кога за първи път е имало коалиционен съвет, защото аз не си спомням такъв в онзи период.

- Имаше ли единодействие при формирането на коалицията, или всеки си правеше и прокарваше собствена политика?
- В началото не бих казал, че всеки си е свалял маската. В началото имаше идея, че ще има единодействие... Вижте, във всяко начало има ентусиазъм, има добри намерения, които се слагат на масата и нещата изглеждат нормално. Но докато бях в състава на правителството, визирам този период, се видя, че това темпо се забавя. И ви дадох пример с управленската програма, която още не е финализирана. Така че сами може да си направите извода дали е имало търкания още в началото, или после се появиха.

- Имам предвид под скърцания, защото видяхме, че различното мнение не се толерира и вие пострадахте от това?
- Това, кое се толерира и кое не, стана пред погледа на българските граждани. И всеки може да си направи изводите и да си даде сметка. Нещата бяха изнесени публично.

- Очаквахте ли разривът в коалицията да се случи заради „Има такъв народ“?
- Труден въпрос, защото разривът, според мен, би могъл да дойде от всеки един от партньорите. Въпросът е кой, кога, какъв момент е намерил. Отдавна казах, че това, което скрепява коалицията, е властта – от една страна. От втора страна – страхът от бъдеще електорални резултати на всеки един от участниците в коалицията. Това са скрепяващите елементи. Фактът, че всеки един от участниците в коалицията се опитва да играе своя игра, се вижда от всички.

- Парламентът в този си вид и състав, според вас, може ли да излъчи правителство…
- Парламентът може да излъчи в този си състав ново правителство, но в такъв вид и с такава подкрепа, каквато в този момент дори и не си представяме. Въпросът е в това, че всичко се случва пред очите на българския народ. И всеки един от тези участници трябва да си дава сметка, че рано или късно пак ще отиде на избори. А българските избиратели са достатъчно интелигентни и добре разбират това, което се случва. Така че ще дойде момент, в който ще дадат своята оценка с вота си. Отчетността на партиите е имено пред избирателите. Ще направя и един емоционален коментар за нещо, което ми се върти в главата от дни. От един момент, говоренето за задкулисието стана доста популярно. И си зададох въпроса, кога започнаха да се разменят реплики и обиди между партии в коалицията, включително и да използват думи като мафия: „Дали не сме в период, в който задкулисието излиза на централната сцена да играе?“ И се надявам отговорът да е, че не е така.

- Каква прогноза бихте направили и какви би била конфигурацията след едни предсрочни избори според вас?
- Предсрочни избори най-вероятно ще има - като гледаме развитието на нещата в парламента и отношението между партньорите в коалицията. Трудно е да прогнозирам резултати, както и конфигурацията на един бъдещ парламент, защото думата ще бъде на избирателя. Стремежът на всеки един субект на политическото поле е да получи по-добър резултат. Ние сформираме партия и ще участваме на всички избори. Виждаме партията ни като дългосрочен проект.

- Сами ли ще се явите, или ще участвате в коалиция? Водите ли разговори…
- Ще участваме самостоятелно. Смятам, че предизборните коалиции са инструмент, но на този етап пред нас не стои такава опция. Ще водим разговори, когато настъпи подходящ момент. Това, което предстои и е наш приоритет в момента, е учредяването на ПП „Български възход“. И ако изборите изпреварят официалната регистрация на партията ни от съда, тогава вече ще обмислим вариант с мандатоносител. Знаете, че има такава практика. Нека да видим как ще се развият събитията.

- Сред хората в инициативния комитет на партията ви бе и проф. Пламен Моллов, около когото се оформи сага, след като в публичното пространство изтекоха записи с негово участие. Това за вас казус ли е и как ще го решите?
- Това не е казус, който е свързан с партията, защото както споменах, тя предстои да бъде учредена. Аз не мога от името на партията да дам мнение по казуса „Моллов“. Факт е, че г-н Моллов бе член на инициативния комитет, но Учредителното събрание предстои. Той бе част от инициативния комитет, но няма да е сред учредителите на партията. Докато не изчисти името си, няма да бъде в състава на партията и сред нашите съмишленици. Сред целите в нашата партия е да имаме хора, които споделят нашите виждания, както и да бъдат морални и това ще бъде записано и в Устава. При информация, свързана с неморални действия на наши учредители или бъдещи членове, те ще бъдат отстранявани. Повтарям, че това не е казус, който засяга пряко партията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислител

    67 22 Отговор
    Нямам никаква идея защо въобще говориш

    Коментиран от #62

  • 2 Стефан Янев

    56 67 Отговор
    Не случайно беше уволнен от Кирил Петков.. Янев е 2 Жан Виденов.. И държавни предател.. Мюре на статуквото

    Коментиран от #49

  • 3 Я да се уточниш

    56 29 Отговор
    Ти пък кой си, кой беше?

    Коментиран от #45

  • 4 Партия Капитан Андреево

    61 26 Отговор
    Поредната бушонска партия финансирана от наркомафията.
  • 5 тигаро

    41 27 Отговор
    Ще те видим и тебе що за стока си беше много партия с Подмяната за кокала сте готови на всичко
  • 6 Луд

    57 30 Отговор
    Още един генерал спасител! България е обречена с такива спасители! Само народа може да се спаси сам
  • 7 Мнение

    45 17 Отговор
    Кака е новата партия,с основател ....човека Моллов,дето узаконява наркотрафика на Таки....
  • 8 Гн Янев

    38 46 Отговор
    никога няма да допусне Мутро-мафията да се върне на власт! Той е мъж на честта , ако тр ще загърби ежбите с К.Петков и ПП...тогава мутрите от герп,дпс,итн да му мислят, започва истинската сопа!
  • 9 АнтиФатмак

    30 27 Отговор
    направо се изходи по въпроса, тъпооооо
  • 10 По-добре е властта, а не

    11 29 Отговор
    източните куклуводи ! И така, от гледна точка на кукловодите, чашата на подходящия момент преля с капка под формата на самолета на Лавров, който не беше пуснат да лети над България. Преди това бяха конкретните стъпки към пълния отказ на страната от руския газ, заплахата, макар нереализирана, за по-сериозни мерки, свързани с „Лукойл“, за „отпушване“ на европейското членство на Македония И Тъй Нататък…..Бум!
  • 11 тавариш генерал

    25 12 Отговор
    Има ли подкупи?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Е какво ,

    7 5 Отговор
    бе ? Да нямат общи деца ?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 И тоя

    32 18 Отговор
    тръгнал в целия хаос в България , партия да прави и той политик да става ?

    Коментиран от #20

  • 16 Наталия Кобилкина

    10 30 Отговор
    Румен Радев да помоли Иван Костов да състави служебен кабинет и да преведе армията в бойна готовност първа степен.
  • 17 Абсурдистан

    22 24 Отговор
    Този, подметката с "спецоперацията" ли е?
  • 18 А бе

    24 29 Отговор
    Този е агент на Путин. Аман
  • 19 Матрософ

    34 23 Отговор
    Янев - генерал от НАТО прави про-руска партия и ни говори нещо.
  • 20 Наталия Кобилкина

    13 19 Отговор

    До коментар #15 от "И тоя":

    Те такива са другарите, след успешното управление на Жан Виденов искаха отново да съставят правителство с Николай Добрев.
  • 21 Минева

    20 23 Отговор
    Безличен човечец с млада любовница
  • 22 Яневъ

    24 22 Отговор
    Тоз е толкоз страхлив..не знам как е посмял да става военен и генерал изобщо

    Коментиран от #25

  • 23 Псевдоним

    18 10 Отговор
    Янев се появи на терена на полувремето.
  • 24 Хъхъ

    21 28 Отговор
    Боклук зелен шапкаров, про Кремълска клакьорка
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мето

    12 20 Отговор
    Янев! Готви се да не предадеш властта за чужди интереси когото спечелиш изборите.
  • 27 Иванов

    25 21 Отговор
    А тебе , какво те скрепява? Идеали? Любов към народа? Не ме размивай , кой въобще беше чувал за теб , преди да те направят служебен премиер? И ти се услади властта , ама много. Парички , туй онуй , всичко държавно - за нищо не плащаш. Янев, в един цирк играем , знаем си номерата. Само психически болен човек би гласувал за теб.
  • 28 Рибата

    25 15 Отговор
    в морето, тоз вече сложил големия тиган на котлона. И как само се усуква, все едно никога не е бил в управлението, което се сгромолясва с 300.
  • 29 Българин

    20 23 Отговор
    Предаността към психопата Путин и фашистка Русия е това, което крепи националните предатели от петата колона на Москва!

    Коментиран от #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Не само

    15 3 Отговор
    властта, а и кражбите и националното предателство са в основата на тази престъпна коалиция.
  • 32 ТИР

    16 11 Отговор
    Янев временно ще прихване някой друг избирател, но евроатлантизма му ще лъсне , колкото и да се прави на умряла Лисица,,,
  • 33 Тома

    19 2 Отговор
    Във всяка една партия в България има с лопата да ги ринеш такива като молов и за това няма управия
  • 34 Ай стига бе

    19 2 Отговор
    на българина все някой му е крив,виновен такъв бил онакъв бил жалко е само че държавата се разпръсква всеки тегли кокала към себе си ,да се налапа пък народа кучета го яли .УЖАС вече не вярвам на никои.
  • 35 111

    11 1 Отговор
    Хаи и от българина няма. Всеки гледа те в ръцете. Ако имаш си ок, ако не и умен да си ще копаеш канализация за външни клозети в пловдивско.
  • 36 Кой е Янев?

    21 11 Отговор
    Янев е спечелил много от НАТО. Работил е като офицер за анализ към Департамента по планиране и програмиране в Белгия (1998 – 2000). След това завършва Военен колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ (2004 – 2005). В периода 2005 – 2007 г. е началник на департамент „Tрансформации“ в Центъра на НАTО за борба c тероризма в Анкара. А от 2011 до 2014 г. е военен аташе в САЩ. Но когато трябва да бъде истински натовец, Янев си спомня, че всъщност е русофил и руските интереси са му най-мили.

    Коментиран от #51

  • 37 Хах

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    а стига бе
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Българин

    17 18 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Учудвам се обаче на наивността на американците, които са допуснали почти всички от генералите, за които говоря, като Румен Радев, Стефан Янев, Димитър Шивиков и редица други да учат във военни колежи в САЩ и да направят кариера в структурите на НАТО.

    Коментиран от #48

  • 40 ИНЖ

    20 12 Отговор
    Тоя "шапкар" е толкова неадекватен!!!!! Пистолет трябва да ми опрат до главата, за да гласувам за него!!!! ;-)
  • 41 Кажи си Янев

    15 6 Отговор
    Полина Карастоянов ще бъде ли учредителка? Има и други боклуци. Каква е ролята на Гергов, приятелчето на Моллов и Радев?
  • 42 Просто човек

    12 15 Отговор
    Млъквай, путинска марионетко!
  • 43 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 11 Отговор
    НА ТОЗИ ЧЕРЕН ЕКЗЕМПЛЯР , МАЙ МУ СЕ ОСЛАДИ ВЛАСТА....... И ИСКА ОЩЕ ....... ФАКТ !
  • 44 ХХХ

    8 3 Отговор
    По тройната коалиция, дано не греша или герб бе, в платовете в шивалката фирма от турция за българия бяха скрили в платовете пистолети. Фирмата шивашка е преместена в друг малък град, а по време на ВПроцес бяха най големире бунтари. Днес карадайъ наля олио в раните на много българи. Явно не е упил право, че в съда се разпитват двете страни, в слуая ответната Карадайъ. Но вие нямате вина, а отзад българите депутати, дето ви слушаха и изпъляваха. На запад за българите не родени, дори не знаят за процеса извършен между бай тошо и турция. Но ви е удобно все даподкаждате огъня, връайки се 1984. Като нямате речник така ще е. Все вие ще сте прави. Имате си много майки туркие българия енп америка. И с тия купени диоломи от великотърновския, чак и в Брюксел стигнахте
  • 45 ОТЕГЧЕН

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Я да се уточниш":

    Я ти да се уточниш ,кой си и какъв си! И тогава да молиш НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ да направи същото ,.жалък(а( и смешен(а)?

    Коментиран от #66

  • 46 Беше от нашите

    10 13 Отговор
    докато избухна войната. Сега е русофил русослуга и прочие.
  • 47 Красимир Петров

    12 10 Отговор
    И този точи лиги за власт
  • 48 Баш Българин

    8 2 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    В САЩ са много по наясно с тези проблеми .отколкото ти !
  • 49 М3 голд

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "Стефан Янев":

    Само не намесвайте името на Жан Виденов. Това е единствения премиер, който не е откраднал и 1 стотинка. Също е единственият премиер, защитавал България. Затова бе неудобен както на САЩ, Европа, така и на Русия.
  • 50 пламен

    12 8 Отговор
    Ей го и тоя ,,капацитет,,
    Направи 30 годишна любовница зам военен министър и нареди син и дъщеря на дебели държавни заплати.
    Кой му наля 10 милиона за новата партия
  • 51 Иванов

    11 11 Отговор

    До коментар #36 от "Кой е Янев?":

    Така е колега. Такива като Янев , преди 60-70 години , директно са ги разстрелвали.Това е типичен предател. Жалкото е , че нашия народ е толкова прост , че го интересува само ракията и чалгата и нищо друго.
  • 52 Жоро

    13 9 Отговор
    Янев я кажи в оня плик колко пара беше натикал твоя човек за подкуп? Интересно ми е просто питам да знам в горната част на ценовата зона ли работиш или по-тънко ги даваш.
  • 53 Чичо Тони

    8 4 Отговор
    Това е голямо прозрение. Че какво друго има смисъл за една партия или политик освен да е "във властта"? Все едно да кажеш, че основния смисъл на рибата е да е във водата.
  • 54 едф

    10 8 Отговор
    Никой ли не осъзнава че той е същото чудо като киро и прецедента - военен като прецедента и на практика не показал кой знае какво в политиката - като киро, но с добро медийно присъствие, харизма и обаяние към пенсионираните лелки .. И от такъв за пореден път ще се очаква чудо. Освен говоренето срещи предишните , срещу международното положение и натиск... Умен е , сдържан е , мисли-факт, но ...хайде да си кажем истината - военните имат едно малко по странно мислене - леко не съвпадащо с реалностите много често-затова след пенсия ги пращат на курсове да свикнат с цивилният живот... От соц военен никога няма да стане натовски ако ще 100 школи и обучения да завърши в САЩ.
  • 55 Я Я Я Я ДА

    8 12 Отговор
    СТЕФЧО БОЯДИСАЙ СИ КОСАТА МОЖЕ ИДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ПО КРАСИВ КОМУНИС ....................ЗАБРАВИ ЗА КОМУНИЗМА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИКОГА ------БРАТУШКАТА Е ИЗОЛИРАН .......................................................................................................................................................................................................
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Стоянов

    10 11 Отговор
    А Янев изобщо не се интересува от властта. Просто прави партия за народа ... и Путин.
  • 58 Грантаджиев соросоид

    5 13 Отговор
    Айде НПО резервата загрява на тъча за смяната. А България е НАТО и НАТО е България кой го казваше? У лево си стой и не припарвай пак до властта!
    Изчегъртвачите се самоизчегъртаха от куролации. Ще ги запомним с лъжите им, с милиардните заеми без отчети, с назначенията на техни хора на измислени топли местенца, с липсата на каквито и да е реформи, с антибългарската им външна политика.
    Не Слави ги провали, те сами се сготвиха.
  • 59 Светлина

    12 10 Отговор
    Измислен сламен човек е Янев. Срамота ца българския генералитет
  • 60 Дани

    11 5 Отговор
    И този не се наяд


    ГЕНЕРАЛЕ СПИРКА НЯМАШ!ХАРЕСА ТИ ДЪРЖАВНАТА СОФРА!ВСИЧКИ ДРАПАТЕ ЗА ВЛАСТ НО НЕ И ДА МИСЛИТЕ ЗА ХОРАТА !!!СРАМОТА ПОРЕДНИЯ "СПАСИТЕЛ" ?!!
  • 61 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 7 Отговор
    А ТОВА КОЕТО ЩЕ СКРЕПЯВА , ТВОЯТА ПАРТИЯ...... КОЕ Е...... ЛЮБОВТА КЪМ ПУТЛЕР ? ? ?

    Коментиран от #63

  • 62 11221

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мислител":

    Тогава си мислител, колкото баба ти е корабоводител.

    Коментиран от #67

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Един друг

    9 5 Отговор
    Тия от НАТО и ЕС са изглежда големи инфантили.Айде това че изоставиха България в ръцете на руснаците и сега държат чрез свои хора цялата държава и парите и медиите и пр.както и да е.Но да вземат такъв човек в НАТО да работи 10 тина години без да знаят че е завършил в СССР и че има ГРУ там което не прощава това не може да се разбере как става.
  • 65 Янев,

    11 5 Отговор
    Ти не си ли зачервен от срам или нямаш срам.. Спасителю на дипломацията! Наглец! Жертвите на войната са около нас..
  • 66 Бреййй

    9 8 Отговор

    До коментар #45 от "ОТЕГЧЕН":

    Като е натовски, да не е богопомазан бре?! Тоя пушка с приклад виждал ли е? А откат дали знае какво е, а? Или само за пъчене става... А как е станал толкова лачен генерал е съвсем отделна тема... Двуличник, едно говори, друго прави!
  • 67 Мислител

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "11221":

    Браво. Сериозен довод. Евала :).
  • 68 Много

    10 8 Отговор
    голям разбирач си и ти -не различаваш операция от война.Ами ти за какво се вреш в политиката пенсио ,за власт и пари.На всички си ясен,събрал около себе си изпаднали и изгонени продажници като Моллов.Достатъчно партии си имаме имаш избор честно да идеш и да работиш в някоя,но се напъваш да си ЛИДЕР.Аман от самовлюбени фуражки,чалгари,сикаджии и всякаква паплач.Няма бъдеще партията ти рашистка.Няма да живеем като крепостни в тоталитарна държава.Стига рев за субсидии,стига партии.Трябва да има голям праг за учредяване на партии.Какво е 30 партии и всеки иска да лапа субсидии.

    Коментиран от #84

  • 69 Карата

    8 8 Отговор
    Този не може да ми е лидер.
  • 70 Карата

    9 8 Отговор
    Този не може да ми е лидер.
  • 71 мдда

    12 8 Отговор
    Скрий се стефчо, два пъти беше мин истър-председател, нищо не направи, а сега пак си гладен за власт. Айде, чиба!!!
  • 72 И пак глад

    8 8 Отговор
    Оле, е, ми тоя нали беше министър председател с тия. Машините да се махнат, щото ще сложат тоя.
  • 73 Страничен

    10 6 Отговор
    Подпийнала петолъчка си Стефчо !
  • 74 Коалиция Москва

    8 7 Отговор
    Още един кандидат , готов да служи на азиатските московци в парламента. Македонииииияяя !
  • 75 Жоро

    8 6 Отговор
    Янев е Буклик!
  • 76 Ат за какво си бе?

    4 5 Отговор
    Мижитурка!
  • 77 Пфуууу....

    4 5 Отговор
    Поредният руски пл.у..же.к който пълзи от руското посолство към НС, побутван от резидента, тия безродници нямат ли свършване?, то не бяха воленци, копейки, сега и този, то цялата държава е пропита от такива руски слуги, от върха до основата, после..ама това що било така, онова що не е така..ама ние сме най зле, естествено след като не можем да си надвием простотията българска и избираме руските слуги да ни управляват, така ще е, и сега на предсрочните избори май нещата се очертават да се случат пак по лошият начин.
  • 78 Мики Маус

    5 6 Отговор
    А защо има вот на недоверие!!! Рашистки солдатчик, срам за България!!!
  • 79 Читателка

    5 4 Отговор
    Другаря Янев да си гледа партията и да не дава дразнещи интервюта!

    Коментиран от #81

  • 80 ясна работата

    6 2 Отговор
    Бандата на Румен се сдавиха при подялбата на плячката. Алчни и нетърпеливи Кирчо и Джаба се сблъскаха със системния играч Слави. Кака Корни като закоравяла мутреса примъква мълчешката и не клати коалицията за да може да се облажва колкото е възможно по-дълго.
  • 81 гражданин

    2 4 Отговор

    До коментар #79 от "Читателка":

    А може ли поне да не е пийнат когато дава интервюта?
  • 82 666

    4 3 Отговор
    Най интересното в сегашната ситуация къде се е покрил така наречения пРезидент Радев. Основния виновник за постоянните политически "кризи" се крие и гледа как България затъва в блатото. Този човек е истинският Сатана който трябва да бъде съден и вкаран в затвора.
  • 83 ...

    3 3 Отговор
    Този другар изпълзя да събира точки за бъдеща партийна еднододневка ..
  • 84 Сопри са малце

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "Много":

    Май ти не можеш да направиш разлика между определенията за война, конфликт, инвазия, операция и т.н.
    Нито Русия, нито Украйна са обявили война, ООН не го определя като война, а това са официалните неща.
    Останалото, вкл. и твоите дрънканици, са емоционални изблици на неграмотни и невежи.
  • 85 Цуца

    0 0 Отговор
    Тоя ще ИЗВЪН ”класирането” !!!!
  • 86 Ясно е

    1 0 Отговор
    Поредната Про Кремълска партия с цел да бойкотира Европътя на България