Ловци на бисери

12 Август, 2018 4215

Реджеп Ердоган | 2018-08-12 02:16


Президентът на Турция на митинг в черноморската провинция Ризе

Ловци на бисери
Реджеп Ердоган
Те имат долари, ние имаме Аллах

Коментари

 • 1 Фос

  12 5 Отговор
  А пита ли, такива каквито сa, лицемери, алчни, неблагодарни, кръвожадни, изнудващи, лъжци, ако Аллах иска да го имат?
 • 2 Начо

  20 6 Отговор
  Мошеник,наредил цялата си рода на държавна хранилка
 • 3 Хасан

  10 11 Отговор
  На долара пише ”We believe in Dollar "..вярваме в долара ...и в този аспект Ердоган казва че той вярва в Всевишния

  Коментиран от #4, #7

 • 4 Wie believe in dollar

  8 7 Отговор

  До коментар #3 от "Хасан":

  Свиквайте с това! Още не си се умил, и почна цапаш!
 • 5 Ефтини сензации

  12 8 Отговор
  Долара може да те нахрани и облече, докато от алах само мазоли на челото ще имаш, от лопане на кратуната по тротоарните плочки.

  Коментиран от #9

 • 6 Груьо

  6 4 Отговор
  Когато политическите аргументи се изчерпят и диктаторите са притиснати до стената, тогава започват да си служат с религията, патриотизма и други пропагандни средства.
  Ще го видим Ердо докъде ще го докара тази игра с огъня между Русия и САЩ. Колкото и да се сближава с Русия, това е страната с коята най много са воювали османците и са претърпели едни от най тежките си поражения. Все си мисля че съюзът между Русия и Турция е много крехък.

  Коментиран от #8


 • 7 в друг аспект

  10 1 Отговор

  До коментар #3 от "Хасан":

  всички вярваме в Ердоган, че скоро ще ви накара да имате пари само за дъвки
 • 8 Хасан

  5 9 Отговор

  До коментар #6 от "Груьо":

  Разликата между бхлгарин и турчин...след това се кахъриш защо си бил под турско ,руско ,европейско робство...турчина е смел и не се бои

  Коментиран от #11, #24

 • 9 Хасан

  4 6 Отговор

  До коментар #5 от "Ефтини сензации":

  Долара и еврото са цветните мъниста които се раздаваха на индианците за да им се вземе земята,златото,страната и културата ...в България еврото взема фабриките,земята,селското стопанство ,младите ,децата ,специалистите..

  Коментиран от #12

 • 10 333

  5 4 Отговор
  Честито на печелившите--на туррчора-за пролетта ,на кюрдеците -Независим Кюрдистан...а на тоя малоумник какво ли да пожелаем..а да-дано доживее догодина рожденния си ден !
 • 11 Салам Алеко

  7 3 Отговор

  До коментар #8 от "Хасан":

  Значи българина не е? Ами кой воюва за шибаната ти османска империя? Кой работи за да си михлюзин , кой ти прави децата 5 века че побеляхте? Защо на приятелите си(българи) не ги говориш тези работи? Скрил си се като кадъна в сайта, и сееш злоба и омраза! Кажи му циганин и не го обиждай, то си знае!
 • 12 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

  5 1 Отговор

  До коментар #9 от "Хасан":

  хахаха....бе не ти ли омръзна едни същи дивотий да ръсиш..я давай сега за Яна,за Беко, Отосан и другите ти плиткоумни мантри...ма то какво ли да очаква човек от малограмотен козар, дето чака да капне некое лире от''тутуня''..Знаеш ли,пич ...много ми приличаш на едно помаче от казрамата р-к Уручов -с триста зора ,завалията, бе завършил 3-ти клас и много се кефеше че преди да влезе в казармата,баща му за две агнета му купил шоф.книжка...едно що годе просто изречение не можеше да състави...ама поне хубаво свиреше на мандолина, бил се научил да свири ,докато пасял овцете по Родопите...имаше и друг-р-к Мизурски-тоя беше малко по-добре -успешно бе прескочил 5-ти клас...как ги бяха ''изтървали'' тия екземпляри в бойно поделение ,акъл не ми го побира..хахаха... та като ти чета постовете-нищо ново под слънцето..айде сега -чакаме включване и от останалите ...

  Коментиран от #13

 • 13 Хасан

  2 5 Отговор

  До коментар #12 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

  Брато,какво общо има твоето помаче с Ердоган и международната политика...бегай на лафката да пиеш една биричка

  Коментиран от #15

 • 14 Наслада

  5 3 Отговор
  Финансовият министър и зет на Ердоган, при представянето на новия икономически модел на правителството, изцяло изпотен, се опита да обясни как икономическото чудо на Турция стана кошмар, който никой не може да предвиди! Няма по-представителна картина, която да показва какво се случва в Турция.
 • 15 Салам Алеко

  6 3 Отговор

  До коментар #13 от "Хасан":

  Единия е пасял 80 козички, а другия пасе 80 милиона овце! Една и съща професия имат! А бегай ся да издоиш коча, че си ожаднял!

  Коментиран от #16

 • 16 Хасан

  2 7 Отговор

  До коментар #15 от "Салам Алеко":

  Измисли нещо друго или викаш не мога да мисля..хахаха

  Коментиран от #17

 • 17 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

  6 1 Отговор

  До коментар #16 от "Хасан":

  не става въпрос май за Ерпосрания,тоя е ясен... става на въпрос за умствения ти багаж...ама то се вижда колко е ..май че на тия две помачета е повече от твоя...айде сега бегай на тутуня ,ма първо мини през обора на баща си..и да не забравиш коча ,както ти каза Салам Алеко...

  Коментиран от #19

 • 18 от Геврекчията

  4 1 Отговор
  мдааа...имаме ме си аллах...и много,ама много въздух в квадратните кратуни...
 • 19 Хасан

  0 5 Отговор

  До коментар #17 от "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ":

  Тутуна го виждам само в пурите които ги пуша..а ти си излез от панелката и иди долу в гаража да си пиеш една бира

  Коментиран от #20, #22, #25

 • 20 Коча

  3 0 Отговор

  До коментар #19 от "Хасан":

  А за мен Ко ша каиш? Що на пропусна?
 • 21 932

  3 0 Отговор
  След като Ердоган беше смазал политически опоненти и дисиденти, като ги обвързваше като предатели или терористи, той упражняваше груба сила, особено срещу кюрдите, които успя да наложи. Държавните институции в Турция сега са декоративни. От медиите до държавната администрация и от икономиката до съдилищата те се превърнаха в инструменти на режима и служат на стремежите на неосултана. Това, което не може да контролира, е икономиката в контекста на съвременната глобализация. Непрекъснато обезценяване на турската лира, инфлация, масово изтичане на капитал, повторни понижения на кредита, безработица ..., свързани помежду си явления на разпадаща се икономика, водеща до необичайно кацане. Следващата стъпка е да се намерят турските банки в сърцето на циклона поради кредитирането им в чуждестранна валута и поради непрекъснатия спад на турската лира, те не могат да изплатят дълговете си. Подкрепата на турската централна банка на турските банки с ликвидност (например чрез продажба на златни резерви и т.н.) е капка пред потенциалното цунами. Рецептата, последвана от Ердоган, се очаква да бъде непроменена, С ПОВЕЧЕ ИСЛЯМСКА ПРОПАГАНДА и по-дълбоко потисничество. Екстремният войн Ердоган постепенно трансформира турската икономика до голяма степен във военна икономика, като военната индустрия и финансовата подкрепа на военните играят централна роля. "Икономиката на войната" се отнася до други времена, когато Хитлер-фашизмът изгражда собствена икономика на войната, която

  Коментиран от #23, #28

 • 22 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

  4 0 Отговор

  До коментар #19 от "Хасан":

  хахаха...имаш ли изобщо на представа къде ми ''панелката '' и кое море гледам сега през прозореца ми,бе турски ''европеецо''....и стига обира фасовете след мене ...хахаха...чистачо на кенефи..оппаа...май-не беше ти ,ми оня безроден Турчин,дето се гордееше ,че честно мие кенефите в Германия и чака да напълни пърдялника за сметка на европейския данъкоплатец...вместо да върви да ''благоденства'' в А надола с великата турска икономика...смешник ...
 • 23 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

  3 0 Отговор

  До коментар #21 от "932":

  ..аз откога казвам че Хитлер и Ердоган са двете лицата на фашизма - ако гледаш митингите на двамата -разликата е никаква-за единия знаем как свърши и докъде доведе държавата и народа си,сега е интересно само за колко време ще видят сметката на тоя малоумник и на колко ще разпарчетосат държавата Му...нищо ново под слънцето..ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ.Иначе имаш 6+ за коментара си...хахаха ..май за наследника на Едоган ще им Канцлер пакт ,преди да встъпи в длъжност...интересно къде ще ходи да го подписва-в Москва,Вашингтон или Брюксел....мен ми се струва ,че и на трите места ...хахахаа да видим познах ли..
 • 24 Горд Българин

  2 1 Отговор

  До коментар #8 от "Хасан":

  Ма да наистина турчина е много смел то за това е излязла и приказката за турците "Идат като тигри бягат като овци". О хо хо хо аха ха ха.
 • 25 Горд Българин

  1 0 Отговор

  До коментар #19 от "Хасан":

  Кви пури пушиш ти бе шмохо смешен. На баровец ли се правиш? Пури си виждал само по телевизията и то евентуално, защото може и телевизор да нямаш. Ай върви си в обора , за който ти писа "ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ". Пушил пури охо хо хо хо хо.

  Коментиран от #26, #29, #30

 • 26 Коча

  3 0 Отговор

  До коментар #25 от "Горд Българин":

  Айде бе, хокайте го дойде да ме източи!
 • 27 Коча

  3 0 Отговор
  Айде бе, хокайте го дс дойде да ме източи!

 • 28 Хасан

  0 3 Отговор

  До коментар #21 от "932":

  Голям икономист се извъди..ако е така що имат икономически растеж ,бум на туризма ,бум на експорта...имало е диктаторски режим?!е защо прави реферандуми ,избори????..в парламента имат 6 партии още 16 извън....Банките и фирмите нямат никакъв проблем с обслужването на дълговете ,но поради политически причини се прави слух че има проблем...като КТБ ...това е политически натиск срещу Турция ...Европа се огъна пред Сащ ,Латинска Америка също...само Турция,Русия,Китай му се противопоставят

  Коментиран от #34

 • 29 Хасан

  1 2 Отговор

  До коментар #25 от "Горд Българин":

  Но човек който е потомък на 200 г византийско,500г турско,50 г руско и 30 г немско робство не може да разбере

  Коментиран от #31, #32

 • 30 Хасан

  0 2 Отговор

  До коментар #25 от "Горд Българин":

  Това немога да разбера ..защо след Освобождението докараха немски пияница за български цар??

  Коментиран от #33

 • 31 ОТ ПУТИН С ЛЮБОВ

  3 0 Отговор

  До коментар #29 от "Хасан":

  ..е ,сега пък ти ще опиташ как е под хамериканския ботуш, после и под кюрдско робство..ма нема да се плашиш-аз ще гарантирам за теб ,че миеш добре и съвестно кенефите ,та белким в нов Кюрдистан ти намерят някоя по-така службица..е ,ще трябва да минеш на Анадолски качак,ама ти си на стар тюрк и млада козичка чадо ..та ша устискаш...
 • 32 Горд Българин

  1 0 Отговор

  До коментар #29 от "Хасан":

  Какво не мога да разбера бе едноклетъчно същество? Смешното е, че ти не можеш да разбереш толкова елементарни неща, които и кучето ми разбира. Даже и то е по-умно от теб. Така е като четеш само корана вероятно, амебата и чехълчето може да са по-умни от теб.
 • 33 Горд Българин

  1 0 Отговор

  До коментар #30 от "Хасан":

  Защото видяха, че от вас турците по-зле няма и каквото и да сложат все ще е по-добро от вас. При положение, че твоите предци са били жалки и комплексирани животни и са избили интелигенцията на народа ни и в него момент не е имало хора с управленски опит са сложили немецът. Разбра ли амебо?
 • 34 Тал Мал

  0 0 Отговор

  До коментар #28 от "Хасан":

  [Банките и фирмите нямат никакъв проблем ... политически причини се прави слух че има проблем ... политически натиск срещу Турция ... само Турция,Русия,Китай му се противопоставят] Забрави Гърция... Абе сигурен ли си, че не си грък? Гърците говореха едни и същи глупости преди МВФ и тройката ги посетят. Α знаеш какво най-сетне се случи... Приготви се, същия филм ще гледаш.
 • 35 гост

  1 0 Отговор
  Имат те рязани карабини и коч кафасъ, само захлупените амуджи му вярват на този ,видяхте какво направи интелигенцията на изборите в Истамбул,интелигентните и образовани хора искат светски живот!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към цитата