Last news in Fakti

17 Юни, 2016 06:16 2 003 0

С 25% повече продажби в Кипър

  • кипър-
  • жилища-
  • сделки

С 25% повече сделки с недвижими имоти са били реализирани през първите пет месеца на тази година в сравнение със същия период на миналата, сочат данните на Регистрационната палата на Кипър. Броят на сключените сделки от началото на тази година е 2355, което също е значително увеличение в сравнение с първите пет месеца на 2015-а, когато са се реализирали 1884 покупко-продажби.
Разглеждайки пазара по градове, то най-голям ръст в сделките има в Ларнака - 51%. На второ и трето място са Пафос и Фамагуста, съответно 26% и 14%. Спад на реализираните покупко-продажби от 5% има в Никозия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА