Last news in Fakti

17 Юни, 2019 09:21 2 384 6

Кръстиха селище на името на Доналд Тръмп

  • израел-
  • доналд тръмп-
  • голандски възвишения-
  • селище

То ще се намира на Голанските възвишения

Кръстиха селище на името на Доналд Тръмп - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На официална церемония беше направена първа копка на новото израелско селище „Рамат Тръмп”. То ще бъде разположено на Голанските възвишения. По този начин израелците искат да се отблагодарят на сегашния американски президент за наскорошното признаване от него на въпросната територия за част от еврейската държава, въпреки претенциите на Сирия върху нея.

„Горди сме, че имаме възможността да основем селище и да отдадем дължимото на нашия велик приятел. Ще продължим да строим и да развиваме Голан за благото на неговите жители, евреи и неевреи, в името на бъдещето на цялата Държава Израел“, каза израелският премиер Бенямин Нетаняху по време на официалната церемония. Последва тържествено заседание на израелското правителство, след което Нетаняху и американският посланик Дейвид Фридман откриха табела с името „Рамат Тръмп” (бел. ред. Височината Тръмп).

Строителството може да започне след като правителството одобри официално проекта. Това ще стане след изборите на 17 септември. Така реалните дейности ще започнат в края на текущата или началото на следващата година.

Кръстиха селище на името на Доналд Тръмп

Кръстиха селище на името на Доналд Тръмп


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР

    6 14 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии

    Коментиран от #4, #5

  • 2 kjl

    7 3 Отговор
    И бозавия като слезе от власт, селището ще си смени името!
  • 3 джаич

    5 5 Отговор
    Болшевишки , юдео-масонски свинщини достойни за презрение , предизвикващи погнуса и омерзение !!!
  • 4 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    Колко си прав!!!!!
  • 5 Отегчен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    Не разбра ли , че вече никой не си губи времето да ти чете "творбата" , която си съчинявал 2-3 дена и предизвиква само съжаление към автора .
  • 6 Питам

    1 0 Отговор
    Голанските възвишения е незаконно окупирана сирийска територия , къде са международните санкции ?