Last news in Fakti

11 Септември, 2019 14:21 1 864 1

Продават „визитната картичка” на Сан Франциско

  • сащ-
  • transamerica-
  • сан франциско-
  • небостъргач

Цената е 600 млн. USD

Продават „визитната картичка” на Сан Франциско - 1
Снимка: Shutterstock

Най-известната сграда в Сан Франциско, която е на най-много туристически картички се продава. Исканата сума е 600 млн. USD. Става дума за небостъргача Transamerica. Преди време едноименната корпорация направи опит да продаде половината сграда, но така и не успя да намери купувач. Сега собствениците са решили да играят „на едро” и да се разделят с целия имот. Според посредници, шансът да бъде продадена цялата е по-голям.

Сградата се състои от 48 етажа. Построена е през 1972 г. Дело е на архитект Уилям Перерой. До 2018 г. това беше най-високата постройка в Сан Франциско, когато беше открита Salesforce Tower.

Transamerica е собственик на сградата откакто е построена. Според нейни анализатори, в момента на местния пазар се наблюдава силен интерес към придобиването на офис сгради, така че шансът да бъде реализирана добра сделка е висок.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън дрън

    0 0 Отговор
    Компании AEGON B. V. принадлежит знаменитое здание Transamerica Pyramid в Сан-Франциско.