5 Ноември, 2019 13:47 3 410 3

Тук доходността ще е над 6%

  • полша-
  • комплекс-
  • море-
  • колобжег-
  • baltic wave

Луксозен комплекс ще се появи в туристическата столица на Полша

Луксозен комплекс ще бъде изграден в Колобжег – туристическата столица на Полша. Намира се на брега на Балтийско море. Гарантираната доходност е минимум 6%, споделят инвеститорите. Baltic Wave ще разполага с 468 апартамента под формата на кондоминиуми. Уникалното на комплекса е неговото местоположение, съвременните архитектурни решения и удобствата, които повишават потенциалното му отдаване под наем. Фазата на препродажбите вече е започнала.

Инвеститорите на Baltic Wave смятат, че комплексът ще привлече както местни, така и чуждестранни инвеститори. Основната сграда е 14-етажна. Големината на предлаганите 468 апартамента са с площ между 29 и 130 кв.м. Цената на квадратен метър започва от 2900 EUR и достига 5100 EUR. Строителят обещава доходност минимум 6%. Изграждането на Baltic Wave започна през септември 2019 г. и се очаква да приключи в края на 2021 г. Общата площ на парцела, върху който се строи, е 6762 кв.м. Разположен е на 200 метра от плажа.

На разположение на бъдещите собственици и гости на комплекса са открит басейн на покрива на сградата, закрит басейн, луксозен SPA и медицински център, физиотерапевтични услуги, бар, кафене с панорамна гледка, ресторанти, конферентна зала и бизнес център.

През последните години поляците отделят повече средства от семейния бюджет за почивка. Също така Полша е все по-привлекателна за чуждестранни посетители.

Към момента в Полша се реализират над 1000 инвестиционни проекта, повечето в сферата на недвижимите имоти.

Тук доходността ще е над 6%


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 0 Отговор
    Артекс ли го строй ?
  • 2 Омг

    10 0 Отговор
    Цецо вече има два
  • 3 Илия

    10 0 Отговор
    Може ли да си купя един апартамент и да му усвоя терасата ? :)