Last news in Fakti

29 Февруари, 2020 08:27 5 200 2

Най-търсените имоти в Airbnb

  • airbnb-
  • имоти-
  • класация-
  • търсени

В момента в сайта на платформата за отдаване под наем Airbnb има над 7 млн. места за настаняване, а приблизително по 2 млн. души всяка вечер преспиват в имот от Airbnb. Ето обаче кои са били най-търсените имоти в Airbnb през последните години.

2019: Модерна плажна къща в Санта Катарина, Бразилия

Брой търсения: 275 862 пъти

Тази къща се намира точно на плажа и има четири спални. Тя оглавява класацията за най-търсения имот за изминалата година в платформата. Къщата предлага частен плаж, панорамна гледка към морето, градинар и иконом – за по-малко от 100 долара на човек на вечер.

2018: Вековна пещерна в Санторини, Гърция

Брой търсения: 254 773 пъти

Пещерата на Хектор е единствената пещера, която е част от списъка на Airbnb за най-желаните имоти през последните 10 г. Пещерата е издълбана в скалата, където се намира преди около 250 години и първоначално се е използвала за винарска избра. Тя е доста малка, но това се компенсира с местоположение и декор.

Имотът е подходящ за петима души, има таванско помещение и малък басейн, който може да се използва от април до ноември.

2017: Една от най-модерните къщи в Пукет, Тайланд

Брой търсения: 204 110 пъти

Тези, които искат да се насладят на тихата страна на най-големия остров в Тайланд, определено ще харесат тази модерна и бюджетна къща с една спалня. Наемът за една нощ е около 72 долара. Освен всичко друго този имот предлага два вида изглед – към планината и към океана. И има всички удобства- телевизор, огромна вана, басейн, камина, и кухненски бокс с четири места.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако

    9 2 Отговор
    "Прост, че му лесно" такава е народната мъдрост, но явно не само той е прост щом продължава да е на тази позиция. И тука идва на място и мъдростта на Радой Ралин "търпи народе наш ти имаш пет вековен стаж".
  • 2 Тролл2

    6 4 Отговор
    Който не може друго да работи, купува с не изработени от него пари имоти, за да отдава под наем, ама менажирането на имоти не е за прости хора.