Last news in Fakti

18 Април, 2023 11:13 1 912 0

Най-голямото мебелно изложение (СНИМКИ)

  • изложение-
  • мебели-
  • италия-
  • милано

До 23 април най-добрите в бранша могат да бъдат видени на Salone del mobile в Милано

Най-голямото мебелно изложение (СНИМКИ) - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

От 18 до 23 април Милано е домакин на 61-ия панаир на мебелния дизайн. Salone del mobile е най-голямото специализирано изложение не само в Европа, но и в цял свят.

В тазгодишното издание участват 1962 изложители от всички краища на света. Посетителите могат да се запознаят с най-иновативните концепции относно осветление, архитектурните пространства и идеи за тяхното обзавеждане.

Част от Salone del mobile е и биеналето Euroluce посветено на осветлението, новото му оформление и осветителните системи свързани с бъдещето.

На изложението могат да бъдат видени и най-новите тенденции в мебелната сфера от световни марки като Versace, Furla, Dior, Giorgio Armani, Falconeri, Fabiana Filippi, Valentino, Giovanni Raspini, Istituto Marangoni, Tommy Hilfiger и други.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА