Last news in Fakti

17 Май, 2023 09:21 5 916

Банкя Хил Резидънс – ексклузивни оферти за дом сред природата

  • банкя-
  • жилища-
  • проекти-
  • лукс-
  • строителство

Офертите за продажба стават все по-атрактивни

Банкя Хил Резидънс – ексклузивни оферти за дом сред природата - 1

През последните месеци се наблюдава застой в жилищния пазар в София и страната, породен от повишените продажни цени и предпазливостта на купувачите. Това обаче има и добра страна за купувачите – офертите за продажба стават все по-атрактивни. Дори в сегмента на луксозно ново строителство, в който не се наблюдава съществен спад на търсенето, предложенията се обогатяват с разнообразни отстъпки и придобивки.

Пример за това е Банкя Хил Резидънс - най-новият жилищен комплекс на Банкя, който навлиза активно на пазара с ексклузивни и атрактивни предложения на всеки етап от покупката на имот. Независимо дали купувачите търсят жилище за собствено ползване или инвестиция, схемата на плащане е ключов фактор за успеха на сделката. Тук идва ролята на инвеститорите в Банкя Хил Резидънс , които са обмислили и обезпечили всяка стъпка от напредъка по сделката, така че буквално подаряват на потенциалните си купувачи възможността да придобият имот без финансовата тежест на първоначалните плащания. Това се осъществява чрез партньорство с няколко банкови институции, които финансират сделките и цялостната инвестиция. Всяка покупка на имот в Банкя Хил Резидънс е обект на индивидуални условия, съобразени с възможностите и желанията на клиента. Дори ключовите първи вноски и плащания се договарят персонално и се гарантират чрез партньори от банковия сектор, без да се превръщат в тежест за купувачите в началния период. Банковото участие гарантира устойчивост и предвидимост на финансирането за участниците в сделката. Продажните цени по договорите са фиксирани за още по-голяма сигурност на купувачите, което е важно предимство в условията на повишена инфлация.

Жестовете на Банкя Хил Резидънс към купувачите не спират дотук - освен финансова подкрепа и облекчения, те получават и допълнителни отстъпки и придобивки, включени в цената. Все повече семейства притежават няколко автомобила, така че важно предимство е предлаганото безплатно второ паркомясто към имотите. Жителите на комплекса ще имат възможност да закупят и допълнително паркомясто в гараж за автомобили, който ще бъде изграден в комплекса. В допълнение, комплексът предоставя редица важни за взискателните клиенти удобства – споделени пространства за игри и спорт, търговски площи, контролиран достъп с денонощна охрана и др. Като завършек на атрактивния пакет от придобивки, един от първите 40 купувачи ще спечели чрез лотария електрически автомобил Tesla Y– оферта, която се вписва логично в цялостния природосъобразен облик на комплекса.

Какво получават купувачите?

Банкя Хил Резидънс е затворен жилищен комплекс от ново поколение, който включва 70 къщи със самостоятелен двор в покрайнините на Банкя. Комплексът е разположен в най-високата част на гр. Банкя и само на пет минути път с автомобил от София, в район с изключително чист въздух и красива природа. Жителите му имат на разположение редица удобства като зони за отдих, детски площадки, спортни игрища, ресторант и търговски обекти, зелени пространства и денонощна охрана. Уникалността на терена и разположението на отделните къщи осигуряват панорамна планинска гледка от всеки имот. Строителството е луксозно, с висок клас материали и стилна архитектура. За разлика от повечето новостроящи се обекти в покрайнините на София, всички имоти от комплекса ще бъдат включени в градската канализационна мрежа, осигурявайки екологично чиста среда за жителите му. В непосредствена близост е предвидена спирка на градския транспорт до гр. София и за Банкя. На разположение на живущите са и всички услуги и обществени обекти в Банкя – супермаркети, басейни с минерална вода, търговски обекти, здравни и учебни заведения, паркове и др.

Комбинацията от природни дадености, удобства и ексклузивните оферти за продажба, превръща Банкя Хил Резидънс в безспорен фаворит за покупка на жилище сред купувачите, които търсят спокоен живот сред природата, без да се откъсват от големия град. Без съмнение, комплексът е отлична възможност за закупуване на жилище за собствено ползване или инвестиция, който се очертава като един от фаворитите на пазара на луксозни имоти.

За повече информация по възможностите за покупка и финансиране на сделките, посетете официалния сайт и се свържете с представители на проекта: https://bankyahillresidence.bg/.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК