Last news in Fakti

2 Декември, 2014 13:14 2 793 4

Прокуратурата привлече като обвиняем Веселин Марешки

  • прокуратурата-
  • привлече-
  • обвиняем-
  • веселин марешки-
  • марешки

Марешки ще трябва да плати парична гаранция в размер на 100 000 лева

Окръжна прокуратура – Варна привлече като обвиняем бизнесмена Веселин Марешки. Той е обвинен за това, че в периода 3.10.2014 – 16.10.2014 г. във Варна, в съучастие като извършител, е принудил другиго да заплаща ежемесечно 10 000 лв., като го е заплашил с увреждане на имущество и с други противозаконни действия. От деянието са причинени щети в размер на 5 602.92 лв.

Марешки е обвинен и за това, че на 15.10.2014 г. във Варна е причинил лека телесна повреда на длъжностно лице при изпълнение на служебните му функции (общински съветник в Варна).

С прокурорско постановление мярката за неотклонение на Марешки е изменена от „подписка“ в парична гаранция в размер на 100 000 лв.

Факти.бг припомня, че аптечният бос Веселин Марешки бе задържан  във Варна преди време. Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов. Кастадинов е с насинено  око  от аптекаря.

Веселин Марешки се намеси в имотен спор между бивши съпрузи, които се карат, кой да взема наема от пицария на ул. "Студентска", която отдават под наем.
Аптечният бос се намеси, вземайки страната на жената в спора, тъй като се познавал.

По време на уличния скандал, който се заформи се наложило няколко пъти да бъде викана полиция, а униформените написаха предупредителен протокол на Марешки. Сагата продължи, когато до късно през нощта наемателят, бившите съпрузи и Марешки се караха.

От вторник на скандалите на ул. "Студентска" започнал да присъства и общинският съветник Костадин Костадинов, който се оказал познат на една от страните в спора. В крайната фаза се стигна до физическа саморазправа между Костадинов и Марешки.
 

Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    0 1 Отговор
    Скандал между самозабравили се общински съветници,които между другото са си гласували и привлекателни заплати,а скандала предполагам е кой да си докара нещо странично.
    Ние отдавна сме роби на хора без морал и мярка.
    Изядоха България и искат още и още,а това е само спор за нищожна част от баницата ,,Варна,,
  • 2 Някой

    2 0 Отговор
    Ама каква интелигентна и високообразована осанка има г-н Марешки на снимката към статията. Браво! Истински възпитан, високоевоюлирал благородник.
  • 3 жоро бекъма

    1 0 Отговор
    Хората са болни а лекарствата скъпи, защо ли някой са милионери на гърба на здравето ни?Това е най-доходоносния бизнес сред едно болно общество без държава
  • 4 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    mnogo nagal tip.dano otnese osaditelna prisada.