Last news in Fakti

14 Декември, 2014 20:20 2 461 3

Съпругата на Сертов: Международният му паспорт е вкъщи

  • петко сертов-
  • емилия сертова-
  • данс-
  • изчезване

„Международният паспорт на съпруга ми е вкъщи", заяви пред Нова телевизия съпругата на изчезналия Петко Сертов - Емилия Сертова.

Това потвърди тя по телефона, докато в студиото същото каза и Алексей Петров, че задграничният паспорт на Петко Сертов е в дома му.

"Да, паспортът му е вкъщи, потвърждавам", каза съпругата на Петко Сертов. Тя помоли всеки, който разполага с достоверна и конкретна информация, да я предостави на съответните служби. „Аз всичко съм казала на службите и се надявам те да си свършат работата", отбеляза Емилия Сертова.

„Възможно е тиражирането на различни версии да навреди на Петко Сертов", предупреди Алексей Петров. Според него случаят може да се окаже както прозаичен, така и много сложен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФБР

    0 0 Отговор
    Баща му СЕРГОВ, жена му ИВАНОВ, а той самият полу-изчезнал. Тези с очилца все с някакви големи сделки с пари са все свързани. Да не би да търси Бисеров? Всички търтеи в даржавата с висок пост. АМАН !
  • 2 Знаещ

    0 0 Отговор
    СЕРТОВА ХАЙДЕ СПРЕТЕ ЦИРКА.СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.ДА СЕ ПРИБИРА ПЕТКО И ДА СИ СЕДНЕ НА Г.ЗА.Е ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДАГО ИСКА НА РАБОТА АМА ЩЕ СИ ПОЧИВА В КЪЩИ.
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    "Международният паспорт" бил в къщи...И кой от всичките?...И на чие име?!