Last news in Fakti

25 Април, 2017 13:42 1 080 1

Убилият жена на "зебра" в Пловдив остава в ареста

  • зебра-
  • пешеходка-
  • асен гюрганчев-
  • катастрофа

Асен Гюрганчев блъсна 61-годишната Бонка Куманова и избяга от местопроизшествието

Убилият жена на "зебра" в Пловдив остава в ареста - 1
Снимка: Shutterstock

Шофьорът, убил жена на пешеходна пътека в Пловдив, остава в ареста. Апелативният съд отказа да уважи жалбата на Асен Гюрганчев срещу определение на Окръжен съд – Пловдив, с което му е наложена мярка за неотклонение задържане под стража.

Той е обвинен, че на 13 април т.г при управление на моторно превозно средство лек автомобил е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на 61-годишната Бонка Куманова, като деянието е извършено на пешеходна пътека и деецът е избягал от местопроизшествието.

Според медицинската експертиза, представена днес от прокуратурата, уврежданията на пострадалата Бонка, са били изключително тежки.

Според съда е налице опасност Асен да се укрие предвид поведението му след произшествието. Освен това той не живее на адреса в Стамболийски, на който е регистриран, а в Пловдив.

Предвиденото от НК наказание за престъплението, в което Асен е обвинен, е лишаване от свобода от 3 до 15 години затвор.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 racer

    3 2 Отговор
    Я лежи година добро поведение и това е жалко за женицата