Last news in Fakti

9 Май, 2017 08:26 2 390 4

Майката на убитата 3-годишна Аксиния поиска смърт за любовника си

  • мъж-
  • уби-
  • дете-
  • аксиния-
  • новоселци
Майката на убитата 3-годишна Аксиния поиска смърт за любовника си - 1
Снимка БТВ

След трагедията в село Новоселци, при която 3-годишно момиченце беше пребито до смърт от пастрока си, бабата Димитрана разкри подробности за трагедията. От думите й стана ясно, че 3-годишната Аксиния е била недоносено дете.

„С Николай се запознахме на 15 септември миналата година. Не е имал признаци на агресия. Той е посягал един път на момичето и аз се скарах с него, тъй като не е истински баща на децата и няма право да ги бие. Не сме подавали сигнал, защото беше само един шамар“, каза тя пред БТВ.

„Децата редовно ходеха на училище“, увери майката.

Семейството е живеело във ферма в "Слана бара".

Условията им на живот обаче са ужасяващи. Фермерът им е плащал по 20 лева на ден.

На въпрос защо през последния месец децата не са ходели на училище, майката каза, че причината е, че автобусът не е минавал през фермата.

По-голямото момиченце, което е на 8 години е станало свидетел на жестокия побой и е травмирано. Близките уверяват, че вече е по-добре, но въпреки това ще потърсят помощ на психолог.

Другата баба заедно с бащата на децата са в Германия. Възможно е те да заминат при тях.

Майката на починалото дете поиска смърт за убиеца.

Съдбата на децата сега ще решават социалните служби във Видин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Враг

    12 1 Отговор
    Тази снимка все едно е свалена от филма "Погрешен завой". Това се дължи тея да изглеждат по този начин и да са такива психически и умствено поради факта че се чифтосват помежду си брат със сестра,майка със син ,братовчеди,изобщо пълно безмислено кръвосмешение. Това е екземпляр който няма никакви морални,човешки или каквито и да е скрупули ценности и мисли.
  • 3 дрън

    4 0 Отговор
    Трагедията се е случила по една елементарна причина. Държавата не се грижи за правата на децата. във всяка европейска държава децата на тази майка щяха да бъдат взети, защото живеят в ужасни условия. и трагедия нямаше да има.
  • 4 Мафани Закура

    1 0 Отговор
    Ама вие от ,,факти,, ни взехте за мезе.Три годишно дете да ходи на училище,та то да не е вундеркинд.Сами казвате,че е недоносено.