Last news in Fakti

8 Май, 2017 18:52 2 065 4

Мъж уби детето на любовницата си

  • мъж-
  • уби-
  • дете-
  • жена
Мъж уби детето на любовницата си - 1

Трийсетгодишният Н.Ш. от Белоградчик е задържан в полицейския арест като заподозрян за убийството на тригодишно момиченце от село Слана бара. Това съобщават от ОД на МВР-Видин. Мъжът - криминално проявен и осъждан, живеел на съпружески начала с майката на детето в селото.

Сигнал за случая е подаден вчера в 11.30 часа от екип на ЦСМП, посетил адреса във видинското село Слана бара. Медиците установили смъртта на детето. Трупът е транспортиран във видинската болница, заключението на съдебния лекар потвърждава насилствената смърт.

Случаят е докладван на дежурен прокурор в Окръжната прокуратура - Видин. Според първоначалните данни 30-годишният мъж нанесъл удари на детето с ръце, крака и метална тръба в стая на обитаваната от тях постройка в селскостопанския двор в Слана бара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАК

    13 0 Отговор
    Направо на електрическия стол или смъртоносна инжекция и това е!!!
  • 2 Враг

    7 2 Отговор
    Циганин уби цигане. При тези видове това май е естествен подбор,при тях така или иначе се забелязва увеличние на популацията им в последните години особено засилена. Но какво да се очаква от вид който се доближава най много до животинския където не се зачита род и се севекопляват помеждуси. При което това е една от основните причини те да са такива. Повечето изглеждат все едно са излезли от филма "Погрешен завой "както външно така и психически. Въпреки че има и някой стойностни даже познавам такива и съм във прекрасни отношения и да ме прощават те,но 98% са си Орки
  • 3 Вас

    0 6 Отговор
    Да ама не са цигани за съжаление.
  • 4 Тръпки ме.....

    5 3 Отговор
    И цигане да е не може така, и то душа носи. Този е изверг.