Last news in Fakti

21 Май, 2017 11:39 7 650 5

Хванаха мъжа, който закла тъща си. И той бил ранен

  • мъж-
  • уби-
  • тъща си
Хванаха мъжа, който закла тъща си. И той бил ранен - 1

Криминалисти на ОДМВР-Кърджали задържаха мъж, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Красимир е арестуван на територията на село Черноочене снощи около 22 часа.

В 15.10 часа вчера на тел.112 е постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Автопатрул на РУ-Кърджали незабавно е предприел обход на района за установяването му.

Четири часа по-късно за общодържавно издирване бил обявен 46-годишният Красимир за извършено тежко криминално престъпление в Стара Загора.

Според първоначалните данни съществувала вероятност издирваният да се укрива на територията на област Кърджали. При извършената справка било установено, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.

С разпореждане на директора на ОД МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов била сформирана група от криминалисти в дирекцията и РУ-Кърджали, която започнала активни действия по установяването на местонахождението му.

Извършени били проверки на десетки места и в 21.50 часа в село Черноочене издирваният мъж бил открит. След задържането той е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата, където е оставен за лечение под полицейска охрана.

Припомняме, че вчера към 11 часа бе подаден сигнал за инцидент, станал в семейно жилище в Стара Загора. На място пристигналият полицейски екип откри безжизненото тяло на 67-годишна жена и тежко ранената 29-годишна нейна дъщеря, която е откарана в болница с опасност за живота.

Работата по разследването продължава под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    3 2 Отговор
    Ал Бънди?
  • 2 qqqqq

    3 3 Отговор
    Явно на човека много му е дотегнало. Че и дъртата бая се е опъвала, за да го рани.
  • 3 мъжкар

    9 4 Отговор
    Тоя е изключително прост.Има бракоразводни дела за тази цел.Като ти е омръзнала тая отиваш и се развеждаш и минаваш на другата.Пък и тая като я гледам на какво прилича определено не знам как си е лягал до тоя крокодил всяка вечер.И да си объркаш така живота заради тоя крокодил трябва да си здрав тъпанар.В Стара Загора такива готини кифли се разкарват по центъра особено сега лятото.
  • 4 ддд

    3 0 Отговор
    твърде млада е за тоя тя на 29 тоя развалина на 46
    ми тя като стане на 58
    тоя ще е на 92

    Коментиран от #5

  • 5 Мда

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ддд":

    Той все едно да и е баща!