Last news in Fakti

20 Май, 2017 18:52 13 953 12

Детето гледало докато баща му наръгал тъща си и съпругата си

  • мъж-
  • уби-
  • тъща си
Детето гледало докато баща му наръгал тъща си и съпругата си - 1
Снимка Фейсбук

Мъжът заклал тъща си и наръгал с нож съпругата пред очите на 10-годишния си син.

Кървавият инцидент е станал около 9:30 часа в събота на старозагорската улица „Генерал Столетов“ 28 „А“, където на втория етаж се намира апартаментът на починалата от раните си 66-годишна Мария.

Сигналът на телефон 112 подал съсед, на чиято врата позвънила, цялата потънала в кръв, възрастна жена, за да търси помощ, пише "Монитор".

„Цялата междуетажна площадка и стълбището бяха в кръв, човекът се изплашил от вида на комшийката и понечил първоначално да затвори входната врата, но тя буквално паднала върху му...“, все още разтреперан разказа млад мъж от старата жилищна кооперация.

По думите му извършителят бил видян за последно малко преди 10:00 часа да се отдалечава по улицата със сак в ръка.

Мария починала от кръвозагуба на път за болницата, в тежко състояние в реанимацията е настанена и 29-годишната съпруга Гергана Петкова.

Социални работници са отвели малкото момче, което станало свидетел на скандала и кървавата вендета.

От полицията издирват 46-годишния Красимир Петков, образувано е досъдебно производство за убийство , наблюдавано от окръжна прокуратура.

Според съседи убиецът никога не е работил някъде постоянно, имал близки роднити в чужбина, които му пращали пари.С много по-младата Гергана се залюбили докато тя била студентка в първи курс и веднага сключили брак.

„Красимир има друг апартамент, който отдава под наем. Темерут е, може да мине през теб и дори няма да те поздрави. Не сме били свидетели на скандали, но си личеше, че имат някакви проблеми. Бяха изключително затворено семейство. Живееха в апартамента на майката на Гергана. Чу се, че преди няколко дни тя настояла Красимир да се махне от жилището, защото вече не издържала на ревността му. В петък сутринта той се завърнал уж да си вземе дрехи и тоалетни принадлежността, но се скарали...“, коментира съсед от жилищната кооперация.

Директорът на ОД на МВР – Стара Загора, старши комисар Николай Кирков потвърди, че случаят е битов, най-вероятно убиецът е бил заслепен от ревност.

По-късно от УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ съобщиха, че Гергана е претърпяла тежка коремна операция и е настанена в реанимацията с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 2 Отговор
    Трагедия! Тепърва ще се изяснява какво се е случило, но да намушкаш две жени, които ти оглеждат детето, направо е извергско!
  • 2 Ироничен

    34 3 Отговор
    17 години разлика във възрастта е повод за "болезнена ревност". Не вярвайте в идилията Макрон и се събирайте с подходящи хора.

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Скорпион29

    6 21 Отговор
    Комплексар, 17 години нищо не са ако я пердашиш качествено няма защо да ревнуваш.(пердашиш- оправяш)

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Будала

    2 0 Отговор
    Малко от нашата боя
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Работодател

    22 5 Отговор
    В България има много мързелив! Хора, които не работят нищо, но са пълни с претенции. Около мен много такива, мъже по на 40-50 години, смучкат някакво наемче 200 лева и разчитат на мама и тате да им пусне нещо от пенсийката. Идват мрънкат за пари, а като им предложиш работа 1000 лв. са им малко ( при положение, че нищо специализирано не могат и става въпрос за обща работа) .Омръзнало ми е от такива!
  • 9 ИВО

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион29":

    Що не станеш един професионален боксьор като си такъв голям бияч.
  • 10 Бай Този

    7 3 Отговор
    До коментар 8 от Работодател.Абсолютно верно колега, за да свърши нещо някой трябва да му държиш ръцете.Инак претенции големи пък умения нула.Като търчиш цял ден подире му за кво ти е?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Kozirog

    2 0 Отговор
    Tova e rani kuce da te lae👹 neblagodarnik izrod prostak budala