15 Юни, 2017 08:49 1 613 5

Шведът, ритнал камериерка, се изправя пред съда

  • ралф сундберг-
  • камериерка-
  • слънчев бряг
Шведът, ритнал камериерка, се изправя пред съда - 1

Шведският турист, който ритна в главата камериерка в хотел в „Слънчев бряг”, ще се изправи пред съда днес.

Ралф Сундберг е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Районният съд в Несебър остави шведа в ареста. Днес той ще настоява за по-лека мярка – домашен арест, подписка или парична гаранция.

Сундберг може да лежи до 3 години в затвор, ако бъде осъден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 1 Отговор
    Да му бръкнат яко в джоба ще е най-доброто наказание.

    Коментиран от #2

  • 2 ЯОА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Ще му бръкнат. Обикновено пишат само глобата, и глобата по закон е от 1000 до 5000лв. Но жената има право на обезщетение, което за нейната травма вероятно ще е доста сериозна 5-цифрена сума, а може и до 6 цифрена да стигне.
    И понеже това е предмет на друго дело, а и заради защита на интересите на пострадалата, журналистите пишат 2000лв и хората викат "съда е лош"
    Да го съдят там, да си ходи в Швеция, за да работи да си плаща дълговете на жената.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    А мутрите на "ториното" дето избиха зъбите на човек на колко ги осъдиха. На нищо не ги осъдиха. Там имаше средна телесна повреда тук е лека. Вие какво очаквате доживотен затвор ли.
  • 4 РЕД

    0 0 Отговор
    Да полежи в панделата за акьл.
  • 5 бай село

    1 0 Отговор
    И ако го осъдят , което е малко възможно , какво ще получи камериерката? Най вероятно ще се извини на господина , а парите от присъдата ще бъдат гушнати от правосъдната мафия! Няма да бъде пропуснат случая да се бръкне в джоба на шведа , но това е България всичко е възможно , дори камериерката да се е спънала и да обвинява дадения господин.