Last news in Fakti

25 Септември, 2017 10:52 5 476 4

Брендо е спечелил поне 100 млн. евро от трафик на кокаин в Европа

  • брендо-
  • евелин банев-
  • трафик-
  • кокаин-
  • италия

През 2006-2008 г. Банев е успял да внесе около 40 тона кокаин в Европа

Евелин Банев - Брендо е спечелил поне 100 млн. евро от трафик на кокаин в Европа. Това разкрива в интервю за в. „24 часа“ Джузепе Джорджино.

Той командваше спецзвеното на карабинерите в Торино, което започна разследването срещу Евелин Банев и неговата организация за наркотрафик. Именно от следите, по които тръгнаха италианските експерти, се стигна и до разплитането на престъпната мрежа, а години по-късно и до окончателното осъждане в Италия на повечето от участниците в нея.

През 2006-2008 г. Банев е успял да внесе около 40 тона кокаин в Европа. Въпреки многото залавяния и запорирания на пратки трафикът му е донесъл огромни печалби. Смятаме, че той е спечелил поне 100 млн. евро от този трафик въпреки всички загуби.

Това разкрива Джузепе Джорджино.

Той посочва, че в Швейцария е била запорирана сума за около 10 млн. евро. Останалата част сигурно е била реинвестирана в други дейности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 1 Отговор
    А той сега къде е?
  • 2 Гост

    10 12 Отговор
    Да е жив и здрав и да си ги харчи със здраве. Който може изкарва пари , който не може злобее и завижда на другите.
  • 3 Шаран БГ

    4 2 Отговор
    НА ТОВА ЛИ МУ СЕ ВИКА "ИЗКАРВАНЕ НА ПАРИ" ? Какви времена дойдоха, да се кланяме на най-големите бандите, независимо дали са на държавни властови позиции или с в "ъндърграунда"!? Изкарва пари, този който произвежда, създава нещо с ум и труд !! Но от името на държавата бе затрито голяма част от производството в тази страна и сега "скъпата" ни администрация е "хванала за шията" де що има производител, да му вземе парите!! Ами трябват за заплати, за бонуси, за Мерцедеси, за някой-друг апартамент по нашенско и в чужбина, да учат деца и внуци в престижни училища. И всичко това се случва под строгия надзор на родната прокуратура !?!?
    Те това е държава .......демократическа...Кой как може, "ПАРИ ИЗКАРВА" .......
  • 4 Да си ги харчи със здраве

    5 2 Отговор
    в затвора.