4 Декември, 2017 12:21 6 358 14

Анита Мейзер с изповед от Сливенския затвор

  • анита мейзер-
  • затвор

Мъчех се да отрежа свинските опашки, но не можах

Анита Мейзер с изповед от Сливенския затвор - 1
Стопкадър: bTV

Ники ме чака на оня свят с добро и искам да отида при него. Това сподели Анита Мейзер в интервю за bTV година след нелепата смърт на съпруга ѝ Николай Димов.

„В началото го сънувах как ме води в полицията, за да ме оправдава, как звъни на майка си и на сестра си, за да им каже, че е възкръснал. Знам, че ме чака на оня свят с добро. Имам чувството, че моят дух е при него. Само тялото ми е тук. Усещането е страшно“, разказа Анита, която изтърпява присъдата си в Сливенския затвор.

„Обвинявам се, че не си използвах акъла. Трябваше, когато поиска да го вържа със свински опашки, да му кажа, че няма да се занимавам с него. Не мислех какво се случва, защото стана много бързо. Защо искаше да го вързвам, ще го питаме на оня свят. Като се съберем, ще му правим интервю там“, добавя тя.

„Ники бе със страхотно его и никой не можеше да го накара да не прави нещо, ако не иска. Не знам дали ще изляза жива от затвора, но това не е важно. За мен е по-важно да си отида от този свят ненабедена за убийство“, споделя Анита.

„Когато обичаш един човек и той поиска да направиш нещо, кой би се замислил за последствията? Не съм предполагала, че ще се случи това. Той си играеше със свинските опашки. Късаше ги като найлончета“, заяви Мейзер.

„Задуши се пред мен. Мъчех да отрежа свинските опашки, опитах се и да ги намажа с веро, но не можах. Направих всичко възможно, за да предотвратя фаталния изход. Това е някаква нереалност. Не знам защо Господ реши да ме вкара в тази ситуация. Каквото ме накара Ники, това направих", добавя тя.

Действията на Анита Мейзер били продиктувани от страх. Тя добави, че се страхувала от Милена - сестрата на Николай. Това е и причината три часа да не потърси Спешна помощ - заради връзките на Милена в полицията, а ако случката е била станала в САЩ, нямало и минута да се колебае.

„Милена и семейството му мислят, че съм го убила и това е нормално. Не съм решила да излъжа, излъгах, защото знаех сестра му какво ще ми причини. Знаех връзките ѝ и на какво е способна. Три часа нямаше как да се обадя на полицията, страхувах се от тази жена, тя е много отмъстителна”, споделя Мейзер.

„Няма как да убиеш човек, ако нямаш сърце. Принудих се да се призная за виновна. След пет месеца в ареста откачих. Без вина станах виновна. Прокурорката ми каза, че ако се призная за виновна, има 99% вероятност да получа условна присъда. Това обаче не стана. Когато чух присъдата за 3 години затвор, колабирах“, разказва Анита.

„Дъщеря ми плачеше по телефона. Питаше ме как съм могла да призная вина, като не съм го убила. Не издържах. Исках да отида при него“, добавя тя.

„Аз съм от дебилите. Благодаря на доц. Иво Христов, че каза това! Той ми помогна много. До преди два-три дни не съм погледната нито един документ, свързан с делото, защото като знам какви глупости има, започвам да треперя. В тях открих много грешки. Искрено се надявам да ми се изчисти името“, споделя Мейзер.

Тя се обърна към сестрата и майката на Николай с думите „Съжалявам, но не съм виновна за това, което се случи“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сико

    14 2 Отговор
    Абе, една десятка трябва да си полежи! Според мен, тая е ревнувала и в един момент е решила, че на други няма да го остави! Дърта масстия уби младото момче! Хич не й правете повече реклама с интервюта от затвора!
  • 2 Луда Крава

    4 2 Отговор
    Как лъжиииии Ана само как лъжиииии
  • 3 Да,ама не!

    12 2 Отговор
    Какво иска да ни убеди? Толкова няма един нож в целия апартамент , с който да среже една свинска опашка на врата му ли? Със запалка ще я прогори и ще я скъса...или ще каже ,че няма и запалка в целия апартамент,при положение,че пуши?
  • 4 Будалата

    16 1 Отговор
    Анита е Айшето от с. Пет могили Шуменско. Каква Анита какви 5 лева. Иначе много нагоре отиде на гърба на мъжете си. Но и Господ каил не стана. То нейния Алах де. Язък за момчето изгори го таз дърта брантия.
  • 5 Именно

    2 1 Отговор
    "...ненабедена за убийство"
    Анита (Ш)Майзер май не е разбрала концепцията на присъдата и затвора.
    Не-набедени за убийство хора не излежават присъди за убийство :)
  • 6 Истината

    8 0 Отговор
    Боже,боже с какво ни занимава празноглавия Хикимян. няма ли мза нещо по смислено дасе похарчат тези пари вместо да ходи до Сливенския затвор за ъази глупава дрънканица на тая Кифла. Вместо да пъ...т бензин до там на колко стари хора можеха да поднесат поп един топъл обяд. Ама нали и той се бори да блесне с бляскав репортаж ,та от него може да се очаква и по тъпи изцепки
  • 7 Срам

    4 0 Отговор
    БТВ тотално се изложиха с този репортаж! В 8 часа сутринта да слушаме простотии на Мейзер и мокрите и сънища! Хекимян е сериозен журналист, но не знам защо се е хванал да прави това интервю. Явно е поръчково....
  • 8 Stefko 88

    4 0 Отговор
    Тъпа циганка. Ето го момчето в гробищата...Да се беше хванал с бяло момиче да си родят две три хубави дечица....и да се радва на живота като бял човек. Е не избрал е да деградира.... Ето резултата когато вървиш срещу природата
  • 9 Vasik Atanasova

    6 0 Отговор
    каква артиска е Анифето
    лъжа като дърта циганка
  • 10 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    уби го от ревност
  • 11 НЯКОЙ СИ

    4 0 Отговор
    ОХ..АНИТА.....ША ГО СКЪСАМ....МНОГО СИ ЗДРАВА......ГОЛЯМО БОРИЧКАНЕ ША ПАДНЕ...ОООХХХ...
  • 12 ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА

    6 0 Отговор
    КИРО СКАЛАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА....
    КАТО ИЗЛЕЗЕ КАКАТА АНИТА ОТ ПАНДЕЛАТА КИРО ЩЕ Е ПОКАЖЕ НОВ ТРЕНИНГ ВЪВ ФИТНЕСА....

    АМА Я НАПИШЕТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ КАКАТА С ДРУГИТЕ ПАНДИЗЧИЙКИ В КАФЕЗА.....
    МАЙ ИМА ДОСТА С ПАЛАВИ ЕЗИЧЕТА ТАМ....
  • 13 Снежа

    3 0 Отговор
    Мола спрете да ни занимавате с тая дърта цигънка не е интересно по добре ни покажете нещо позитивно например идват празници .Покажете нещо позитивно какво е това ? Интервюта в затвора Дали се е променила ? С какво ? Как? Какво ни интерсува как има искания ами да е мислила....
  • 14 аз съм

    2 0 Отговор
    таз ли не е виновна