27 Декември, 2017 16:29 3 799 3

Убиецът на малката Дамла е работил в детска градина

  • дамла-
  • убийство

Задържаният за убийството на Дамла е работил в детска градина. Това разкриха близки на 25-годишния Мехмед Хасан, цитирани от 24rodopi.com.

Мъжът бил назначен в образователното заведение преди няколко години по програма за временна заетост в рамките на няколко месеца.

Припомняме, че Мехмед Хасан към момента е с мярка за неотклонение „задържане под стража” заради убийството на 7-годишната си първа братовчедка. Той е направил пълни самопризнания за зверското деяние, извършено в ранните часове на 17 декември в Момчилград, твърдят от прокуратурата.

Майката на Дамла дала 50 лева назаем на племенника си, но той влязъл на 17 декември призори да търси още пари в апартамента в блок „Слава“ в центъра на Момчилград, разкрива самият Мехмед пред разследващите.

Детето се събудило и в паниката 25-годишният мъж убил малката Дамла.

Мехмед е обвинен за умишлено убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин на малолетно дете.

В този случай законът предвижда най-тежкото наказание от 15 до 30 години лишаване от свобода или доживотен затвор без замяна.

„Много кротко момче, което обичаше Дамла като своя сестра. Сестричката му е в Турция и цялата обич той прехвърли на Дамла. Не можем да повярваме, че той е извършителят”, коментираха близки на семейството.

В последната година Мехмед работел в момчилградски офис на мобилен оператор, а допълнително бил ангажиран в завода, в който е работела майката на Дамла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механикът

    10 4 Отговор
    УБИЕЦ ще стане след като каже съдът,а не ФАКТИ,дототава е заподозрян,разбрахте ли сеирджии?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механикът":

    Механиката с нищо не се е променила през годините. Електрониката всеки ден се променя. Убийците нямат нищо общо и с двете.
  • 3 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механикът":

    признал си е, журналистите могат да пишат, ако чакат съда да се произнесе ще минат 5-10 години