25 Януари, 2018 15:35 3 256 3

Костин, обвинен за убийството на 5-годишния Никита, лежа на носилка в съда

  • герман костин-
  • никита

Той няма обвинение за убийството на майката на Никита

Руснакът Герман Костин, обвинен за убийството на намереното в куфар 5-годишно дете, лежа в съдебната зала на носилка. Той непрекъснато се оплакваше от лошото си здравословно състояние и отказваше да участва в процеса с твърденията, че са нарушени човешките му права, съобщи Блиц.

На заседанието експерти разказаха какви ДНК следи са открили и какво е било движението на руснака Герман Костин на 8 и 9 февруари 2015 г. между София, Приморско и до селата Кокаляне и Пасарел.

Местоположението на подсъдимия за убийството на малкия Никита Плотников е засичано по клетките, в които е бил мобилния му телефон. Тялото на детето бе открито в куфар на 20 март 2015 г. в язовира край Пасарел, а трупът на майка му край Приморско, но Костин няма обвинение за нейната смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    2 1 Отговор
    Одеколона е бил менте.
  • 2 Гост

    6 2 Отговор
    Есички са руснаци в случая, да си го пращат на рашките те да се оправят. Кво ни занимават нас? Тука ще търси евро права на човека и прочие.... Там да го застрелят и готово.
  • 3 мнение

    1 4 Отговор
    Поредният резил за българското правосъдие! Досега нищо не успяха да докажат, обаче мъчат човека, тормозят го, накрая ще го ликвидират. От некадърност! Клетки, проби, всичко мърляво!