Last news in Fakti

8 Март, 2018 10:50 25 491 107

Жената на Плъха иска държавна издръжка за децата им

  • жоро плъха-
  • пари-
  • държава

В тази връзка те ще искат и кръвна проба, която да установи, че Жоро Плъха е техен баща

Семейството на застреляния от д-р Иван Димитров Георги Джевизов – Жоро Плъха няма да има финансови искове срещу него.

Това обявиха пред Радио Пловдив жената, с която е живеел на семейни начала - Надежда Атанасова, майка й Златка и сестрата Силвия Атанасова.

Трите обаче настояват д-р Димитров да получи доживотна присъда. Вчера брат му беше "склонен" и на 25 години затвор.

„Добре, че повдигнаха обвинения, иначе щеше да стане по-лошо“, каза Надежда, без да даде повече подробности от репликата "ние си знаем“.

Без да иска „кръвнина“ за мъжа си, тя и фамилията обаче очакват държавата да отпусне пари за издръжка на трите й деца. В тази връзка те ще искат и кръвна проба, която да установи, че Жоро Плъха е техен баща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо Грую

    239 3 Отговор
    Циганската наглост е БЕЗГРАНИЧНА!!! Не иска работа паразитът иска да му дават и пак да краде! Друго не може и не желае! Представете си малките орки като пораснат какви ще бъдат...
  • 4 ха-ха-хаааа....

    41 19 Отговор
    Аххххаахааа Путин е виновен хаааахаааа........
  • 5 Дикембе Мутомбо

    145 2 Отговор
    Че досега не ги ли издържаше пак "държавата"?!?!

    Пожелавам им по-голяма "държавна издръжка", но от някоя друга "държава". Марш!
  • 6 гражданин

    110 4 Отговор
    А освен държавна издръжка друго ще иска ли?!Ще ми влезе в моята собственост с взлом и едва ли не да го поздравя по български обичай с питка и сол и да му кажа и "Добре дошъл" не искат ли!?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нострадамус

    72 12 Отговор
    Възможност за озаконяване на ЕВТАНАЗИЯТА!
    КРАДЕШ - ЕВТАНАЗИЯ!
    ИЗНАСИЛВА - КАСТРАЦИЯ!
    БИЕШ без причина - доживотен затвор!
    Шофиране след алкохол и наркотици - лишаване от право да шофира - до живот
    Наркоман и крадец - евтаназия!
    Стари и немощни хора, които са самотни и няма кой да се грижи за тях, много болни и то неизлечимо и на легло - безболезнена евтаназия. Да, звучи жестоко, ала друг начин не виждам. Колкото до тая нагла сган мургава, трябва да бачка....

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 me be re

    65 5 Отговор

    До коментар #8 от "Нострадамус":

    Не съм напълно съгласен с теб, но да те допълня:
    - раждаш дете и го иставяш в дом , кастрация;
    - за корупция при висшите държавни институции, обесване на стадиона
    - шофиране в нетрезво състояние или след употреба на наркотици, трябва да се третира като опит за умишлено убииство.
  • 11 Чичо

    63 1 Отговор
    Абе хора, вие нормални ли сте! До кога ще давате трибуна на подобни...Айде да си спестя епитетите днес! Като е толкова загрижена за децата си тая.... що до сега не е решила въпроса с бащинството им! Защо до сега не се е замислила за бъдещето на тия деца или за нея и подобните и това е въпрос, който трябва да стои на главата на държавата, т.е. на нас-нормалните, дето си плащаме данъците и не живеем от кражби! Ако има наистина правов ред в тая държава, ако наистина има държавни структури, ангажирани с проблемите на детето, сега тая би трябвало да бъде лишена от родителски права и да и бъдат отнети децата. Както впрочем щеше да стане в така възвеличаваната от нашите "правозащитници" Америка!!!

    Коментиран от #85, #91

  • 12 Чочооглу

    92 2 Отговор
    Ето нещо интересно по темата!

    През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал Изгрев в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците.
    Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал Столипино, който се населява от 50 хиляди цигани.

    Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите.
    Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише "Десант".

    Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят
    клетви към блюстителите на реда и военните.
    Столипино изтръпва в панически страх. След няколко дни някой пропява на милицията кои са убийците и
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 никой

    80 4 Отговор
    Те не са платили един лев данък през живота си а искат държавна издръжка .
  • 15 още нещо ?

    71 3 Отговор
    Орден "Стара планина" не иска ли ?????
    Държавата не трябва да отглежда плъхове !
  • 16 петър

    35 19 Отговор
    Като казваме А да кажем и Б. В основата на проблема с циганите стоят хората които ни управляват. На тях им трябва такава избирателна маса. Бедна, проста и удобна за манипулиране. Разберете че циганите също са жертви на системата. Те нямат алтернатива.

    Коментиран от #83

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 българин

    45 2 Отговор
    Те циганите освен да искат и да взимат друго могат ли?
  • 19 Салам Алеко

    40 3 Отговор
    Сега докторите да сменят кръвта(за всеки случай) , за да се окаже че децата не са негови, тъй че родата да я прати при плъха час по рано! Още по-добре, да се вьеме проба от някой комшия, че да се оправят сами в маалата, по тяхному!
  • 20 суат

    66 3 Отговор
    Най-добре да се сформира един наказателен отряд, който да действа нелегално и да изтребва пълхове, хлебарки и друга вредна сган.
  • 21 РОМ

    18 82 Отговор
    Господа расисти,защо не помислите че ако няма цигани,турци,помаци и други етноси в Бг,вие сте една шепа.Говорете за лошите закони в Държавата,а не за Ромите.Престъпноста няма етнос,не толерирам циганските набези,но не съм съгласен с необмислените ви разбирания коментари.Не ние циганите сме виновни за краха на България.Ние искаме РАБОТА,ЗАПЛАЩАНЕ,ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ В ДЪРЖАВАТА КАТО:УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ,ЛЕКАРСКА ПОМОЩ,ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС,с какво ви пречим че не мога да схвана нещо.При етническа война каквато искате вие,ще пострадат много невинни хора без значение цигани или Българи.Един човек който няма какво да губи е най опасен не го забравяйте този факт.Но ние искаме МИР а не война,но в крайна сметка КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.

    Коментиран от #28, #29

  • 22 РОМ

    8 30 Отговор
    До ПЕТЪР:БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ.ТИ СИ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН,ИМАМ ПРЕДВИД ЧЕ СИ УМЕН И МЪДЪР ЧОВЕК,АКО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМАТ КАТО ТВОЕТО МИСЛЕНЕ,НЯМА БЪЛГАРИЯ ДА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.НО НИКОЙ НЕ МИСЛИ,ТАМ Е ПРОБЛЕМА А НЕ ЦИГАНИТЕ.СЪДИИТЕ НАРОЧНО ПУСКАТ ЦИГАНИТЕ ДАЖЕ И БЪЛХАРИТЕ ИЗВЪРШИЛИ

    Коментиран от #38

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 миседниш накура

    44 6 Отговор
    Хитлер им даваше хубава издръжка,време е да им я дадем
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ром ракия вино

    69 7 Отговор

    До коментар #25 от "РОМ":

    Ромче, оръжието е в нас, така, че познай от три пъти, кой ще пострада, ако има гражданска война!
    Само за няколко дена няма да остане жив циганин в България, вЕрвай ми.
    Почти век се мъчим да ви социализираме, да ви приобщим, да бъдем толерантни, но не се получи, явно с толерантност няма да станат нещата, за това трябва да обърнем палачинката.

    Коментиран от #98

  • 27 Мими

    12 69 Отговор
    Да убиеш човек за някакви боклуци от гаража тряба да си полежи .Поне 3 годинки . Не е бил застращен за живото си не е самозащита може и 5 ,това се води убийство

    Коментиран от #32, #35, #52

  • 28 5ко

    52 5 Отговор

    До коментар #21 от "РОМ":

    Ти си от некое нпо. Кога са ги дискриминирали циганите?!!! По бай тошово време с тройки ги приемаха в университетите без изпит, а българите с дипломи над 5.50 и приемен изпит. После в демонокрацията какви ли не привилегии па им даваха. Циганските деца ако отидат в училището то ще е да кльопне безплатната закуска и айде навън. Избутват ги до 8 клас , а те не могат да пишат, четат и смятат. Не усвояват никакви професии, защото не искат и ги мързи. Къде е по - добре да се краде! Тук основна вина за това имат ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ С ПРЕСТЪНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ! От това изнагляха циганите още повече. И не заплашвай ,наглецо , с етническо напрежение! Де оди врана, все посрана!

    Коментиран от #30

  • 29 Алекюм Салам

    65 3 Отговор

    До коментар #21 от "РОМ":

    Ако останем една шепа, с тази прекрасна страна, всички ще живеем като в рая, вашето присъствие ни тормози! Вечер по много къщи пускат ток за да не влезете, заключват кучетата за да не ги изядете! Много хора ситрин звънят на родителите си да питат дали са живи(заради вас), вие сте търтеи неграмотни! Когато някой от вас работи, вечер се прибира и го подигравате в махалата че е некадърник да краде! Вие "прославихте" България в Европа, и вие я унищожавате постоянно! Вие сте нагли до безобразие! На остров Крит не ми вярват че съм българин! Много съм бил бял! Циганките ви в Ерапетра се предлагат за 5евро на дъртаците! В село Кунавус, оребихте 2 деца гърчета, селото ви запали колите, вдигнаха войската да ви изнесе от Крит, като ви капваха на кораба, населението ви мереше с домати и яйца! Тук в България никой не го спомена! Щом ви се даде гръб, забивате ножа, не обвинявайте нас, и вие и турците сте гости тук, и маразите Родината ни! Ако я завземе Ердоган, всички ще ви изнесе в каменистите месности на Анадола, и ще станете миньори, ма няма не искам, ма няма недей! И данъци ще плащате, до 3 години след това, всички ще си отидете в Индия!
  • 30 Мими

    8 57 Отговор

    До коментар #28 от "5ко":

    Да убиеш човек за някакви боклуци от гаража тряба да си полежи .Поне 3 годинки . Не е бил застращен за живото си не е самозащита може и 5 ,това се води убийство

    Коментиран от #99

  • 31 ром ракия вино

    43 4 Отговор

    До коментар #25 от "РОМ":

    Ромче, съгласен съм да отделя няколко стотин лева лични средства, да ви купим билети за Индия, знаеш ли, колко е хубаво там?
    Ще сте си сред свои, всички ще те уважават, ще си живеете, много по-добре от сега, защо се натискате да живеете в България, не мога да разбера?
    Отидете в Индия, там всички са, като теб, ще се счупиш от толерантност.

    Коментиран от #33

  • 32 Салам Алеко

    40 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мими":

    Мими, когато те оберът 5пъти, ти какво би направила на шестия, Човека ренгенови снимки прави, не е хирург да му дават пари хората от благодарност, когато са ти изнесли 5пъти къщата, искаш мъст! Ако беше го дал на полицията, щяха да го държат година в затвора, и сигурно щеше мангала да търси отмъщение срещу доктора! Защо не мислиш, че този специалист, след като свърши всичко, ще се изнесе от тук, още един българин ще се нахне за да живеят циганите! Ще подложи децата си в крехка възраст, да сменят, Родина и да учат в държава и да учат език! Ако си майка помисли как ще се травмират твоите деца, ако ги заведеш другаде!
  • 33 Салам Алеко

    29 1 Отговор

    До коментар #31 от "ром ракия вино":

    Аз бих теглил заем, бих заложил къщата, нека да си отидат, .....у дома!
  • 34 Поредния балък от народа

    31 2 Отговор
    Нещо друго не искат ли???Що за наглост???Ама държавата ги чишка ..затова сме на тоя хал...Що не поисщат работа ..ами издръжка ??Трябва да се върне Хитлер...той ще ги оправи...ама то и за сапун не стават...
  • 35 5ко

    28 1 Отговор

    До коментар #27 от "Мими":

    Аман от критикари кат туй магари! Ако са боклуци човек няма да ги държи, а ще ги изхвърли! В селата една кокошка и леха със зарзават са истинско имане, ясно ли ти е?! И да му ги отнемеш на човека е цяла катастрофа за него.
    Пък ако ти се случи да те оберат, можеш питка да ги посрещнеш(дай Боже).
    Като си такъв изпечен "експерт - юрист" поне се ограмоти малко, че е срамно да демонстрираш таккава неграмотност. Ама те троловете всякакви ги сбират.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Селянин

    17 0 Отговор

    До коментар #22 от "РОМ":

    Получаваш същия отговор...
    Ако всички цигани бяха като теб, отношението щеше да е друго...
    Жив и здрав!
  • 39 В е л и к и я

    25 1 Отговор
    Единственото което ще получиш ако осъдят доктора е безплатна екскурзия за тебе и чаветата ти бъдещи рецидивисти при мъжа ти .. ! Моли се да не го осъдят .
  • 40 Дедо Йоцо

    25 1 Отговор
    Жената на Плъха иска държавна издръжка за мишленцата.Щом бащата е плъх са какви деца става въпрос?
  • 41 Бай Тошо

    13 2 Отговор
    Боко ще оправи държавата, имайте му вяра, както обича да казва на своите умни избиратели
  • 42 SAAB

    16 1 Отговор
    Ще даде шефа.....за пет бюлетини всичко дава !
    :)
  • 43 НАГЛОС

    31 1 Отговор
    Наглост, наглост, от моите данъци ще хранят к........... на бандит! Стига бе, ще следя и ако стане това, закривам фирмата и Към втори терминал. Заради скапаното ЕТ не ми даваха дори детските. Спираме да плащаме данъци и ако мерна някой който краде от "боклуците ми" в тенджерата пък бил той й от австралия.

    Коментиран от #78

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 гнида

    31 2 Отговор
    Нагло поведение ! Оркът да беше ходил да работи и щяха да се издържат ! Като е ходил да краде така му се пада !
  • 46 ЕХОооооооо

    9 3 Отговор
    До "бай тошо" - изкзазваш се неподготен, "видяла жабата, че подковават коня и тя дигнала крак". Наглия "цар", преди години каза тези думи, ама НЕМА кой да чАте!
  • 47 Петков

    26 2 Отговор
    Те и сега са на държавна издръжка.Тая да не би да работи?
  • 48 ШОП

    20 3 Отговор
    Може - ако са плащали задължителните осигуровки и данъци, ако живеят в законна къща и имат валидна адресна регистрация
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Авто разтрел

    20 2 Отговор
    Директно и нея и децата трябва да ги гръмнат

    Коментиран от #54, #76

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Доналд Тръмп

    29 2 Отговор

    До коментар #27 от "Мими":

    Мисля че факта,че този Плъх е циганин,само защото човека ни отърва от него-100лв награда и държавен медал!
  • 53 Доналд Тръмп

    12 2 Отговор
    Искам да знам по каква причина ми махат коментарите най-редовно това ли ви е свободата на словото или това е само дума без значение за ШиШи(за непросветените-не е някакво име на японски самурай)и неговите медии
  • 54 миседниш накура

    18 2 Отговор

    До коментар #50 от "Авто разтрел":

    що да ги гърмят-тока е по-евтин от куршума
  • 55 Кавала

    17 2 Отговор
    ...кво по лошо ма мърлоооо ...ай дигайте се миризливци ,хората си изчистиха циганските махали към Европа ...ше има къде да отидете !!миризлива проста сган от австралопитеци!
  • 56 Гост!!!

    23 2 Отговор
    Не съм расист нито националист.Който и да е в лицето на крадеца, той си е крадец,значи не ходи на работа, защото е по -лесно и трябва да понесе отговорност за това. вярно е, че като е осъждан човек, никой не го иска на работа.Не може да не се измисли закон, с който тези хора да полагат труд в полза надържават.А конкретно в случая не мисля,че държавата е длъжна да издържа "уж децата",а покрай тях и три жени които не искат да работят и по цял ден се чудят какво да правят. Социалните могат да им вземат децата,защото са деца в риск" учат се да крадат и да лъжат и т.н.", та какво ще научат в такова семейство!!!А останалите,ако може да се нарече семейство да се хващат на работа и да си плащат данъците.Като всяка друга майка,която иска да изучи и възпита в добрия път детето си.Има майки с по три и повече деца ходят на работа - познавам много такива семейства!!!Ами какво да кажем за тези,чиито законни съпрузи са починали от болест или катастрофа... Не мисля,че държавата им издържа децата.
  • 57 фанта

    2 20 Отговор
    расизъм, расизъм, расизъм- утайка, дъно, пропаст...

    Коментиран от #58

  • 58 Доналд Тръмп

    18 2 Отговор

    До коментар #57 от "фанта":

    А кое не е пропаст-циганите да бият,грабят,изнасилват и т.н ли?Или щом са цигани няма проблем-обаче ако е българин ще изровят асфалта с зъби докато не изгние в затвора-има много такива случаи в цяла Европа-даже може би най-известния не е Български,а норвежки,ако не сте живяли под камък последните 20години ще се сетите за бореца,който опита да спре тези като вас,но саже след това още повече бежанци влязоха на контитента-по принцип е нарушение на закона на България това "експресно" минаване на границата,но един няма осъден,дащото човешките му права ще са нарушени.А ако аз или ти или някой друг пробва да мине така през нечия граница-хем ще лежи в затвора години,хем ще го бият с тоягата докато забрави от къде идва,защото на границите в другите държави се пращат най-коравите полицай,а тук-от 30години се пращат тези който просто пречат-да са там надалеч от хората!Положението е зле наистина,но е така от 2005,когато и аз съм писал в една медия,но тогава нямаше такава цензура,че да ти трият коментара ако някои си реши че не си му удобен,защото казваш ИСТИНАТА
  • 59 БАШ ДОНАЛД ТРЪМП

    14 2 Отговор
    НА СЕКИ СЪС ЗАКОНЕН ИМОТ БЕЗПЛАТЕН ПИЩОВ А СЕКИ С НЕЗАКОНЕН ИМОТ И КРАДЕЦ - ИЗРЯЗВАНЕ НА ТОПКИТЕ.

    Коментиран от #60

  • 60 Доналд Тръмп

    7 2 Отговор

    До коментар #59 от "БАШ ДОНАЛД ТРЪМП":

    Първо недей крал имена-заигравката с различни хАмерикански президенти лично аз съм я измислил 2005година,когато пишех в една медия,която не ШиШи те успя да купи и от яд я фалира,но това е друга тема.Второ,това за пищовите се надявам да е шега-ако така мислиш ти трябва незабавно да получиш не пищов,а прът на едно много тъмно място точно под кръста.Трето-изрязването на топки ще помогне докато не започнат да пращат жените си-и този случай също го има.Затова,изрязване но не на топки а на нещо като топка но 3-4педий по високо от тях.

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 проста мангалка е тая

    10 1 Отговор
    кръвна проба?
    по скоро е днк-експертиза

    Коментиран от #77

  • 63 ТИКВОЧА

    11 1 Отговор
    4 ТА ДОМЕННА В КРЕМИКОВЦИ .ПАЛЕТЕ Я ЩЕ ИМАМЕ РАБОТА .
  • 64 Доналд Тръмп

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "БАШ ДОНАЛД ТРЪМП":

    В това време,което визирам печатния орган и информационния сайт на АТАКА/БНС/Легия беше един от тези,който държаха content-а на най-високо ниво във цялата страна,но това платени тролчета като теб немогат да го разберат,защото Путин,ББ и ШиШи не казват така!
  • 65 Доналд Тръмп

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "БАШ ДОНАЛД ТРЪМП":

    А да те питам,ти през 2005година-когато аз пишех националистически статии,четени от стотици хиляди хора,ти беше ли завършил поне своето основно образование,и ако не е тайна-завършил ли си го и сега и защо пишеш С ГЛАВНИ БУКВИ,БЕ ГРАМОТНИЯ СЪС СВЪРЗАНИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ
  • 66 историк

    6 0 Отговор
    Знам го този който пишеше с имена на американски президенти-беше важен човек в АТАКА първите години и след това в БНС,има интервюта в различни телевизии-още могат да се намерят в тубата.Наистина пишеше много истини,но след това или го спряха или се продаде-2011година мисля че спря да публикува в тези места и се премести по форуми и новинарски саитове,най-явно участие има в националистическия форум.Респект към този човек,ако наистина той е тук!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Аз Варна

    18 0 Отговор
    С какво е засужил и допринесъл за тази държава Плъха,че жена му ще иска забележете-държавна издръжка?Да не би да е извършил героизъм и да е загинал за тази държава?А погребение с държавни почести не иска ли за мъжа си?
  • 69 Жана д,арк2977

    18 0 Отговор
    Циганите вече не знаят да говорят български.... Какви помощи искат от държавата... та те сами са се отдеюиюи от нея.... Чаветата и... голямите знаят само думата :ИСКАМ....!!! Но в чужбина са първи Българи !!!!! Жисот както им изнася - без задължения и отговорности...???!!!!????
  • 70 Ттт

    8 2 Отговор
    Долна паплач изтребление им трябва
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 БГ Европа

    13 3 Отговор
    Имам само един въпрос ЦИГАНИТЕ ли източват еврофондовете и евросубсидии те ли ограбиха България те ли я разпродадоха ,те ли ограбиха КТБ,те ли продават ЧЕЗ е сами си отговорете КОЙ е голямия престъпник???????
  • 75 Асака

    9 1 Отговор
    Не ви ли омръзна цяла седмица да ни занимавате с тоя ”Плъх” и с Доктора,....Като няма какво да пишете по добре си почивайте.Самолет ако падне с 150 жертви,казва се веднъж и до там.Много сте зле!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мангал теб те е ебал

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "проста мангалка е тая":

    Ясно кавалченко
  • 78 Ехооо

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "НАГЛОС":

    ЕТ имал иди ке оплача на Бойко да ти го набие без вазелин иди на м......у п.....
  • 79 Бойко

    3 2 Отговор
    в случая и се полагат по 1000 лв. на дете

    Коментиран от #87

  • 80 Аз от България

    12 0 Отговор
    Ако томчето не беше ходило в гаража да краде нямаше да има толкова новини,затова крадливите ромчета на бесилото,за да няма кой да ходи в гаражчета и да вкарва в интриги нормалните хора!Така ли е?
  • 81 Надървен

    4 3 Отговор
    Значи,трябва ни ДИКТАТУРА.Щом ще ги бесим по стадионите.Да викаме Путин.Той ще ни оправи.Или Ердоган.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Аз Варна

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "петър":

    До Петър-Кой казва ,че ромите нямат друга алтернатива освен кражбите?Ама разбира се,че имат-да учат и да се образоват,което от своя страна им осигурява и по добра работа с по добро заплащане.От тук следва и подобряване на жизнения им статус(пирамидата на Маслоу).Говорим вече за престиж,защо ли да продължаваме да говорим,когато по лесно е първото-на хляба мекото,че и на готово.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Анна

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Чичо":

    За да получава повече пари от държавата ,като самотна майка.
  • 86 Депутат

    9 1 Отговор
    Значи колко е лесно, крадеш крадеш крадеш и накрая пак държавата да те издържа. Ми то тогава държавата да и подсигури и държавен мъж, който да е на държавна служба да и издържа децата докато започнат сами да се издържат с кражби. А между другото новият им баща ако е държавен служител той също ще е обигран крадец и бързо ще си паснат, а и малките ще влезнат в крак по рано.
  • 87 Съседа

    7 1 Отговор

    До коментар #79 от "Бойко":

    По 1000лева на дете и ако може всяка седмица, да не е месечно че пак ще ходят по контейнерите/мазетата/.
  • 88 кокакола

    2 5 Отговор
    расизъм, расизъм, расизъм- дупка, мрак, безизходица...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Възнотена

    10 1 Отговор
    ЕДИН КРАДЕЦ ПО-МАЛКО ДОКТОРЪТ Е НЕВИНЕН И ПОНЕЖЕ НАШТЕ УПРАВНИЦИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЦИГАНИТЕ ЗАТОВА РАЗСЛЕДВАТ .А ЦИГАНИНА СМЪРДЕЛ МОЖЕ ДА КРАДЕ ЗАКОННО Е ТАКА ЛИ ДА РАЗБИРАМ И КОГАТО ДОКТОРА ГО УБИ ЗАДА ЗАЩИТИ ДОМЪТ СИ И СЕМЕЙСТВОТОСИ И ЧЕСТА Е УБИЙСТВО .ЗАСЛУЖАВА ЦИГАНИНА .КРАДЕ
    И МРЕ .ТАКА СЕ ПРАВИ ЩОМ НЯМА ЗАКОНИ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВА МЕ САМИ
  • 91 Аз съм Българче

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чичо":

    Не го е решила, за да взима пари като самотна майка.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Иван Шопа

    4 5 Отговор
    Според мен доктора е виновен .Ако съда е справедлив ,семейството му ще плаща издръжка на циганите.В България обаче съда не винаги есправедлив.
  • 94 Дан

    7 1 Отговор
    Мръсен нагъл цигански катун ! На парчета !!!!
  • 95 Иванов

    7 0 Отговор
    Има много хубави мюсюлмански закони за кражбата- отсичане на ръцете, па нека крадне колкото му душа иска! По някой път съжалявам, че не сме по шериатските закони, честно ви казвам!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 До мими

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Мими":

    Този не е човек.Нарекли са го плъх щото е такъв.Нагъл вре се навсякъде и отнасв всичко напада като го притиснат.Дано не ти се налага да имаш лични срещи с такива но са готови за два боклука да убият човек.Това са психопати.За такива има две рецепти и двете има елемент на изолация
  • 100 Доналд Тръмп

    5 0 Отговор
    Добре де,защо изобщо и се дава медийно време на тази циганка?Защо трябва да ни пълните главите с исканията на някаква жена на вече мъртъв/слава богу/ циганин,крадец??Малко ли е че изобщо се стигна до някакво разискване на случая,а например при убийството на проф.Калоянов,през 2005г. от циганите в "Захарна Фабрика",на близките му,а и на самия случай се даде 1час медийно време,а убиеца не седя дори 8минути в ареста,но понеже тук става въпрос за българин,доктор защитил имота си-10дни се явяват цигани по всички медий и доктора седя в ареста все едно е най-големия убиец,повече и от джихадистите.Това е несериозно,колеги журналисти!
  • 101 чичо Гошо

    5 0 Отговор
    Даваме Българско гражданство на Андерш Брайвик.Той ги оправя такива.
  • 102 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    ееееееееееееее
    те всичките цигани ги издържаме
    с нашите данъци
    всичките цигани с ТЕЛК И ИЗДРЪЖКИ
  • 103 Българин

    7 0 Отговор
    Защо никой не пише за Катуница ?
    Братя българи време е да възстановим реда в България !
  • 104 аман

    3 0 Отговор
    Американците имаха една организация за раздаване на справедливост сред черните,казваше се ККК. Та не е ли време да вземем пример и да въведем ред в страната.Безхаберието на управниците ни е известно и не трябва да чакаме от тях решение на този проблем,който от ден на ден става все по-голям.Той рано или късно ще доведе до гражданска война и това е неизбежно,защото българите не искат вече да ги мачка циганската банда!
    Пък на жената на плъха и дайте медал за наглост!
  • 105 Снайпера

    2 0 Отговор
    Нали сега гласуваха закон ако ти влезне някой неканен бум,бум без последствия,та в тоя ред на мисли харесал съм един валтер..
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 marquise

    2 0 Отговор
    На какво основание близките ще искат държавата да издържа децата на убития? Да не би той да е изпълнявал държавен дълг или е защитавал обществен интерес? Цинизмът, съчетан с простащина е повече от природно бедствие