4 Февруари, 2019 16:31 37 540 214

Обвиниха д-р Димитров в умишлено убийство на крадеца Жоро Плъха

  • жоро плъха-
  • георги джевизов

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо д-р Иван Димитров. 49-годишният медик ще отговаря пред правосъдието за това, че на 2 март 2018 г., в Пловдив, умишлено е умъртвил Жоро Джевизов-Плъха, като убийството е извършено при превишаване на пределите на неизбежната отбрана.

Иван Димитров е предаден на съд и за това, че на 2 март 2018 г. в гр. Пловдив е държал огнестрелно оръжие – пистолет „Валтер“ и боеприпаси за огнестрелни оръжия – 16 броя патрони, 9х18 мм и 1 брой патрон с надпис „1947 GEL 9M38“, без да има за това надлежно разрешение.

На 1 март известният домови крадец Жоро Плъха решил да извърши кражба в Пловдив. Д-р Димитров живеел в кооперация в Пловдив, зад която имало двор и в него шест гаражни клетки. Той ползвал първата за работилница. На същата дата обвиняемият бил сам в дома си, понеже правел ремонт и семейството му било на вилата.На 2 март 2018 г., около 1,30 часа през нощта, д-р Димитров минал през една от стаите в жилището си и видял, че лампата в работилницата свети. Помислил, че е забравил да я изключи и решил на сутринта да отиде да я загаси. След известно време забелязал, че лампата не свети и вратата на гаража-работилница била леко открехната.

Решил да провери какво се случва, помислил, че е извършена кражба. Като излизал от жилището си, медикът взел пистолет „Валтер“, модел, за който не притежавал разрешително. Оръжието било заредено с патрони, за чието притежание нямал разрешение. Насочил се към гаража, за да провери дали е извършена кражба. Там се намирал Жоро Джевизов, който бил приготвил различни предмети за изнасяне в найлонови торби.

В хода на досъдебното производство са били събрани доказателства, че преди да произведе изстрел с незаконно притежавания пистолет „Валтер“, обвиняемият доктор е бил нападнат от Жоро Плъха, като нападението се изразявало в хвърляне на нож, с 12-сантиметрово острие, както и на метална рекламна табела.

При хвърлянето на ножа на д-р Димитров му е била причинена прободно-порезна рана в десния крак, а от удара с табелата – травматичен оток на дясната ръка. По тези причини е прието, че убийството е извършено при превишаване на пределите на неизбежната отбрана. Първоначално обвиняемият е бил задържан, като на 6 март 2018 г. му е взета мярка за неотклонение „Подписка“.

В Пловдив, в защита на лекаря, хиляди хора се вдигнаха на протест, а самият д-р Димитров направи опити да заблуди правосъдието и да прикрие престъплението. Въпреки това хората останаха на страната на медика, като смятат, че циганските безчинства в страната трябва да спрат, припомня Блиц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    562 26 Отговор
    Убийството на цигани трябва да се декриминализира!

    Коментиран от #2, #162, #181, #203

  • 2 Киро

    187 119 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    И на турци също.

    Коментиран от #44, #102, #104, #141, #157, #175, #208

  • 3 мисли и размисли

    23 237 Отговор
    Сега ще вкарат доктора зад решетките да се срещне с приятеля на плъха др. Решетников. Както и с Големия Бай..., освен това там си имат и др. Менгеле, Алхимици и др. Дали ще оцелее доктора в кауша и ще успее да опази задницата и предницата си, или пък ще влезе голем наперен мъж и ще излезе, както излезна Ванко 1 от там... Това вече е въпрос на характер!

    Коментиран от #201

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БайСашо

    327 8 Отговор
    Ебем ти дЪРЖАВА!
  • 6 ай стига бе

    356 3 Отговор
    Брей, че и умишлено убийство........явно НПО-тата яко са натиснали "независимата" ни власт да накажат човека по възможно най-строгия начин.........как така ще трепе цигани докато защитава собствеността и живота си, егати наглия тип........ами че то къде дават така, утре ще вземат и другите потърпевши да стрелят кой както му падне и нема да остане никакъв електорат за изборите бе!
  • 7 добри

    27 351 Отговор
    Не е требвало доктора да се прави на мъж и да убива човека.
    Сега според българското законодателство е редно да си понесе последствията.

    Коментиран от #65, #66, #88, #101, #120, #150

  • 8 Бесен

    377 10 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ на година циганите убиват около хиляда българи, с помощта на правителството.

    Коментиран от #12, #24

  • 9 ванката

    290 4 Отговор
    за милионнен път ще кажа че това управление е срам за българския народ никога нито комунистите нито фашистите не са били толкова унищожителни към българския народ !!! скъпи сънародници не правете грешката на доктора видите ли мангала да краде във вас трябва да сте последния човек на земята който го вижда и да го издирват после цял живот само така ще се оправим !!! правосъдие се доказа че няма от 30г. в тази държава е време ние сами да си създадем правосъдна система и като натрупаме стаж и опит да се отправим към парламента...

    Коментиран от #186

  • 10 Гоуст

    299 6 Отговор
    "При хвърлянето на ножа на д-р Димитров му е била причинена прободно-порезна рана в десния крак, а от удара с табелата – травматичен оток на дясната ръка. По тези причини е прието, че убийството е извършено при превишаване на пределите на неизбежната отбрана. "... вие нормални ли сте? Даже награда трябва да получи. Стига сме писали по форуми, възмущавайки се срещу всяка неправда

    Коментиран от #31, #124, #174

  • 11 русенец

    301 6 Отговор
    Да се осъди държавата защото е принудила един редови гражданин да се превърне в убиец!
  • 12 123

    119 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен":

    Обаче сигурно ги водят неумишлени убийста, щото братчедите не моат да мислят. :)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 добри

    27 478 Отговор
    Няма да давате минуси ЕЙ... ! Никой няма право да отнема живот, просто така! Не е трябвало да се прави на герой тоя доктор и да убива човека! Сега ще го видим, що за герой е в зандана... На равни начала!
    Чакат го хората на Плъха там вероятно! Затова преди да се прави нещо се мисли! И спрете с минусите комплексчета такива!

    Коментиран от #19, #23, #32, #85, #147, #165, #173

  • 15 патриотъ

    216 6 Отговор
    Гражданско общество има ли в тая територия?Трябва да защитим доктора и да не го оставяме в лапите на Цацаровските мижитурки!Има ли българи в тая територия?!
  • 16 гост

    284 3 Отговор
    Значи хвърляне на нож не е опит за умишлено убийство, но употребата на огнестрелно оръжие в следствие на наранявето с нож е умишлено убийство прехвърлящо пределите на неизбежна самоотбрана. Драго МВР, съд, прокуратура и вещи лица: пояснете кога човек с оръжие има право да го използва? В САЩ няма необходимост да има контакт между нападател и нападнат, щом ти е влязъл в дома значи имаш право да го гръмнеш, а този изнасял вещите ти, нападнал човека, хвърлил и срязал човека, а човека пак няма право да изпозлва оръжието си. Питам кога има? Когато нищожеството му забие ножа в сънната артерия ли? Или пак няма да има понеже било нож, а той имал пистолет? Кога?

    Коментиран от #156

  • 17 ЪРП

    264 12 Отговор
    Д-Р ДИМИТРОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАГРАДЕН С ПОНЕ 20 000 ЛВ. И НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ПОМИЛВАН ОТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!!!!!!!!......ЗА ДА ВЪЗТАРЖЕСТВУВА СПРАВЕДЛИВОСТТА В ТАЗИ ПРИМИТИВНА, ГЕРБЕРАСО-КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ - БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!
  • 18 коце

    7 267 Отговор
    Плъха изглежда от снимката е бил пич преди оня доктор да го убие! Жалко за човека!

    Коментиран от #213

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 добри

    14 225 Отговор

    До коментар #19 от "Преброяване на бесните язовци":

    Е няма да го убия със сигурност! Първо това е версията на доктора.
    Доколкото знам, доктора го е гонил извън къщата си да го трепе. Освен това, ако е влязъл да краде, може да се направиш, че спиш, ще вземе това дето му трябва и ще излезе... Другия вариант е да се обадиш на 112 и да поискаш помощ от полицията. А докато дойдат да се опиташ да се опазиш, без да го нараняваш!

    Коментиран от #33, #45, #72, #73, #125

  • 21 Аааа

    228 7 Отговор
    Е тва е държава : бандита е по важен от медика !
    Боже пази България !
  • 22 Мммм

    198 3 Отговор
    Мишки и плъхове са вредители и трябва да се унищожават с всякакви средства. Колегата е притежавал правилното средство и е довел до отстраняването на един поганец,което от своя страна е похвално и заслужава награда,а не наказание.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Morgoth

    8 17 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен":

    Годишно убийствата в страната са между 100 и 150 ;)

    Коментиран от #77

  • 25 Доктора е невинен

    138 6 Отговор
    Вместо да го награждават доктора , той човека ще го приберат в затвора. Ало Цацаров, вземи се в ръце. Колко бандити са на свобода на тази жалка територия, имате ли на представа. Кога ще видим политици в затвора, или сте всички ангели небесни !!!
  • 26 добри

    7 216 Отговор
    Как ще обиждате хората и преценявате хората по расовата им принадлежност? Всеки прави това което може най-добре. Ако съм добър в кражбите - крада и тн. Лошото е че тука българите работите това дето не можете и то за жълти стотинки... нямате никакви амбиции - никакво желание и никакви възможности! Няма мечти - вие живуркате и сте жалки! А тоя медик толкова разбира от медицина, колкото аз от ядрена физика! Добрите медици отдавна избягаха от България!

    Коментиран от #27, #106, #166, #199, #200

  • 27 Ром ? Това е напитка

    81 3 Отговор

    До коментар #26 от "добри":

    Много ми е интересно с какво се занимаваш , че пишеш клише след клише , когато не те отърва ?

    Коментиран от #29, #115

  • 28 Batushka

    17 114 Отговор
    Спомням си ,че не беше така както е написано ...доктора беше инсценирал хвърлянето на ножа и с негов приятел бяха местили трупа от улицата в гаража...плъха си е плъх ама и доктора не е стока....не се хващайте...
  • 29 добри

    8 108 Отговор

    До коментар #27 от "Ром ? Това е напитка":

    Аз работя върху себе си - поне мен системата не ме е претопила!
    Ако бяхте всички като мен нямаше да сме на това положение...
    Ама това ти точно няма как да го разбереш ...

    Коментиран от #30, #42

  • 30 Ром ? Това е напитка

    58 3 Отговор

    До коментар #29 от "добри":

    Ахахааа . Ами опитай да обясниш - IQ-то ми е доста над средното ... Чакам .
  • 31 Хайл

    111 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гоуст":

    Неправда е,за циганина гнусен е разрешено да дупчи и удря доктора а е забранено на доктора да го гръмне...трябва да излезе народа в защита на доктора,а не да го съдят
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ром ? Това е напитка

    59 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хайл":

    Едва ли ... Май е държавна полтика ... А Левски сигурно се обръща в гроба си ...
  • 36 истината

    99 2 Отговор
    що не питате водещата на кафе Гала
    как полицай в сащ гръмна неиния племеник
    племеника показал нож полицая го гръмнал без да му мисли много просто се почуствал застрашен това е достатъчно за закона
    и никой не го наказва да же ше го нагрядят
    е това са евро отлантическите цености

    Коментиран от #145

  • 37 Гост

    67 5 Отговор
    Веднага прокурора в панделата
  • 38 Ганю

    75 3 Отговор
    Жалка държава.
  • 39 Белята

    91 2 Отговор
    Крайно време е закона да се промени влезе ли крадец в къщата не ти ли е роднина или приятел дум .. и да няма последствия.
  • 40 фюрера

    98 7 Отговор
    хора даите да се съберем и да избием вси4ки ЦИГАНИ ,МОЛЯ ВИ ,ИМАМ ОРЪЖИЕ ТРЯБВА ОРГАНИЗАЦИЯ И ДА ГИ МЯТАМЕ ,ЩЕ ДОКАРАМ И ЦИСТЕРНА С КИСЕЛИНА ДА РАЗТВОРИМ ТЕЛАТА ЗА ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАТ ЗЕМЯТА .ОТ ЗАРОДИШ ДО НАИ ДЪРТИЯ ДА ГИ ИЗБИЕМ .КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ?
  • 41 The Chef

    70 3 Отговор
    Да се надяваме , че в Пловдив все още има будни и мислещи магистрати . Не вярвам реално да влезе в затвора .
  • 42 Хайл

    73 2 Отговор

    До коментар #29 от "добри":

    И как работиш върху себе си ми е интересно- оглеждаш се къде какво има за крадене,жица да набереш,нечий имот да опоскаш,на някакви старци пенсийките и кокошките да открадеш...бъди добър,информирай ни нас непросветените как аджеба работиш така
  • 43 796

    89 4 Отговор
    Циганите колко народ утрепаха и пребиха само за една година и НИЩО!! Един циганин даде фира и излезе предумишлено убийство!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 100qn

    53 3 Отговор

    До коментар #20 от "добри":

    Пожелавам ти да ти се случи същото, да те видим тогава дали ще остроумничиш...
  • 46 Добрият ром

    51 3 Отговор
    Е мъртвия...

    Коментиран от #48

  • 47 Киро

    8 10 Отговор

    До коментар #44 от "До Киро":

    Хахахаха въри да си търсиш кожичката в морето смешен

    Коментиран от #49

  • 48 Хайл

    27 3 Отговор

    До коментар #46 от "Добрият ром":

    Не чупи бутилките с ром,грехота е
  • 49 До Киро

    6 11 Отговор

    До коментар #47 от "Киро":

    Само дето женските не са на това мнение, комунистически плъх такъв

    Коментиран от #61

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Само да питам

    85 3 Отговор
    Какво трябваше да стане, за да е в пределите на неизбежната отбрана? Да изчака да го наръгат ли? Ако беше станало обратното щеше да е един от многото случаи в статистиката. Обаче щото тоя път умря боклука стана голяма сензация. Как да живееш спокойно като нямаш право да защитиш това за което си се трудил, а на отрепките им се разминава винаги?
  • 53 SIG Sauer

    70 7 Отговор
    Всички да излезнем да подкерепим доктора моля кажете ми ако знаете дали ще се събират хора и кога !!

    Коментиран от #191

  • 54 някой

    7 17 Отговор
    Браво на плъха, да е жив и здрав
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Plovdiv

    66 3 Отговор
    Ами трябва наистина да се вдигнем и да изринем тая пасмина от продажни еничери!!! Които докараха нещата дотук отрепката с един милион присъди, която е все едно дали я има, или я няма, да излезе че е по-важна от човек, упражняващ най-хуманната професия, който се е защитил!!! Това НЕ Е държава! Това НЕ Е правителство! Това НЕ Е парламент! Това НЕ Е съдебна система! Гражданската война наближава с пълна скорост и с всеки изминал ден все повече се очертава като единствен изход от робството на соросоидните гниди и марионетките им - жалките подобия на политическа, изпълнителна и съдебна власт!!!
  • 57 Бесен Язовец

    81 5 Отговор
    Това си е чисто непредоумишлено убийство при самоотбрана . Свобода за доктор Димитров !
  • 58 Георги

    63 2 Отговор
    Трябва да има зелена светлина за намаляне броя на паразитите.
  • 59 Японеца

    56 5 Отговор
    Димитров е герой, само трябваше веднага да викне полиция и да разкаже какво се е случило, щяха да му помогнат със съвети!
  • 60 Стоян

    62 4 Отговор
    Разстрел за всички цигани
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Villageboy

    11 91 Отговор
    Ае ей! Онез невръстни циганета като погъделичкаха горкия "командос", ревахте седмици наред, искахте справедливост. В случая има мъртъв човек и тръгнали да защитавате някакъв убиец,е как да ви разбере човек? Какво за вас е правдата е мърши? Как очаквате да ви вземат на сериозно западните народи е расисти гадни?
    " Убийството на цигани трябва да се декриминализира!" това може ли да се приеме като коментар от здравомислещ човек? Ама края ви е близък, собствената ви простотия ще ви затрие, защото сте прокълнати!

    Коментиран от #89, #116

  • 63 777

    53 3 Отговор
    Ако Каракачанов иска да докаже, че е силен не само на приказки, сега трябва да се обяви в защита на д-р Димитров!!!
  • 64 Лигльо

    10 53 Отговор
    Доказано е, че мутрата-доктор, заедно със свои авери от криминалния контингент, е заличил следите от убийството на мангала, което си е вече престъпно деяние. Убийството също е умишлено, така че ако има правосъдие човекът си е за съд. Друг е въпросът дали трябва да бъде осъден. Най-вероятно ще се отърве с условна присъда.
  • 65 Владимир

    52 1 Отговор

    До коментар #7 от "добри":

    Ако в твоята къща влезе,ще го черпиш ли тоя боклук?

    Коментиран от #68

  • 66 Тигър

    31 1 Отговор

    До коментар #7 от "добри":

    Лайномет
  • 67 Дедо1

    60 2 Отговор
    Тоа доктор за мене е за медал и пожизнена пенсия----отървал е обществото от един боклук
  • 68 XYZ

    19 2 Отговор

    До коментар #65 от "Владимир":

    Вероятно ще заеме първо позиция партер...
  • 69 Хитлер

    39 2 Отговор
    Те трябва да го наградят с орден Стара планина те ще го съдят
  • 70 Добри

    45 2 Отговор
    Може би е трябвало да го изчака да го убие и тогава да стреля за да не превиши пределите на неизбежната отбрана.
  • 71 az ot mnogoto

    23 0 Отговор
    v Bg horata sa glupavi shtom turpiat vsichko

    Коментиран от #187

  • 72 Госта

    28 1 Отговор

    До коментар #20 от "добри":

    добри, добри, хич не си ДОБЪР! Ти си подстрекател и интригант.
  • 73 Българин

    23 0 Отговор

    До коментар #20 от "добри":

    А да го цуне не искаш ли
  • 74 Българин

    8 54 Отговор
    Притежава незаконно оръжие, лъжеше как циганина влязал у тях, лъжеше че жена му и детето били в другата стая...

    Да ходи в затвора, аман от "патриотарски" измъквания. Като е убил някакъв циганин и дайте да му дадем медал...

    Коментиран от #75, #78, #117

  • 75 Само за един циганин...

    50 1 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Прав си ...само ЗА ЕДИН циганин медал не се полага! Намекваш, че трябва да са поне пет?

    Коментиран от #79

  • 76 Старото

    42 1 Отговор
    Плъхът търсил дупка къде да влезе и си я намерил на да метра под земята
  • 77 Прочетете целия списък, моля...

    45 1 Отговор

    До коментар #24 от "Morgoth":

    От които убийства от цигани са извършени КОЛКО при КОЛКО процента циганско население ??? И при тези убийства колко от жертвите са българи, убити от цигани и колко са цигани, убити от българи???
  • 78 onq s konq

    47 2 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Коментара ти НЯМА ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ и е ДАЛЕЧ ОТ РЕАЛНОСТТА.В случая не става дума за "убийство на някакъв циганин",а за НЕЗАКОННО НАХЛУВАНЕ В ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ С КРИМИНАЛНА ЦЕЛ И ЗАКОННА АДЕКВАТНА РЕАКЦИЯ НА ДОКТОРА "НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА ПОРАДИ ЗАПЛАХА НА ЖИВОТА МУ". А колкото до направения опит за Заблуда на правосъдието,редно е да се приеме ОСНОВАТЕЛНОТО МУ ОПАСЕНИЕ ОТ ЦИГАНСКА ВЕНДЕТА спрямо семейството му.

    Коментиран от #81

  • 79 Българин

    9 40 Отговор

    До коментар #75 от "Само за един циганин...":

    Нищо не намеквам, а директно ви го казвам - и двамата са боклуци и мястото им е извън обществото. Единият е крадец рецидивист, другият е лъжлива мутра с незаконно оръжие. Ама защото единият бил българин, пък другия циганин, дай да си затворим очите...

    Коментиран от #86, #87

  • 80 Тигърът на Седемте тепета

    46 2 Отговор
    "Известен домови крадец"?!? На тоя няма ли да предложите паметник да издигнат?!? И също - човекът бил подвеждал следствието... Човекът се е опитал да се защити от гнусната, соросоидна, продажна, еничарска помия, наречена "съд"!
  • 81 Българин

    3 26 Отговор

    До коментар #78 от "onq s konq":

    Хайде сега ни светна "юридически" колко е редно или нередно да имаш незаконен пистолет?

    Коментиран от #90, #118

  • 82 Бай Тошо

    32 2 Отговор
    Това е не допустимо, да се защитиш и да те съдят. Пийте лекарства за оросяване на мозъка преди изборите и спрете да гласувате за пропаднали типове, време е тая държава да влезе в час ПАК, или приемете съдбата на циганизацията с техен крал Боко
  • 83 Един

    42 2 Отговор
    Крайно време е доктора да съди България в Страсбург за причинени материални и нематериални щети, както и затова, че държавата не защитава по никакъв начин правата и интересите на обикновените граждани. Какво е направила държавата и органите на реда в малките населени места и не само там, където хората ежедневно са обект на набези от страна на малцинствени групи, които са на път да станат мнозинство, поради протекцията, която имат, заради осигуряваната електорална поддръжка.
  • 84 hmhmhm

    30 1 Отговор
    Тази държава за нищо не става заедно с прокурорите. Когато трябва да си вършат работата не я вършат когато не трябва да я вършат я вършат. Смахната работа
  • 85 hmhmhm

    34 2 Отговор

    До коментар #14 от "добри":

    Този дето е умрял е боклук и го е заслужил.
  • 86 Намекващ

    47 2 Отговор

    До коментар #79 от "Българин":

    Въпрос с понижена трудност :ако нямаше рецидивисти на свобода, вместо да гният в панделата докато се скапят, докторът щеше ли да има незаконно оръжие? И щеше ли да го използва? И той ли е крив, че държавата си затваря очите за "подвизите" на професионалните избиратели? Или тя, държавата, не е моралният убиец на споменатия "гризач", и не е ли нейната вина в пъти пo-голяма от тази на доктор Димитров?

    Коментиран от #107

  • 87 Иван

    22 3 Отговор

    До коментар #79 от "Българин":

    ти си циганин нали?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 onq s konq

    33 2 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    Май не разбираш че употребата на "незаконно оръжие" ПРИ НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА се превръща в ЗАКОННА?Между другото притежанието на нерегистрирано огнестрелно оръжие от Доктора би се наказало с 3 МЕСЕЦА УСЛОВНА ПРИСЪДА ПРЕДВИД ЧИСТОТО МУ СЪДЕБНО МИНАЛО,което той ще приеме без протест.
  • 91 NordWest

    37 1 Отговор
    В подобна ситуация последната ти мисъл ще е члена и алинеята от НК. Когато въпроса е кой ще е жив - отговора е един! А въпросния плъх не е убит в родната си къща, че да го жалите като мъченик! Просто най-сетне е намерил каквото е търсил!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 стефчо

    35 1 Отговор
    Докато не подпалим къщите на съдии,прокурори и адвокати ще сме подтиснати амеби. Трябва организация и смели действия!
  • 94 Съболезнования!

    15 3 Отговор

    До коментар #92 от "СССР":

    Още един, дето писането на български не му се получава ( а мисленето вероятно на никой език не му се отдава), но чинно си е хапвал безплатните закуски...

    Коментиран от #95, #97

  • 95 Уточнение

    19 1 Отговор

    До коментар #94 от "Съболезнования!":

    Безплатните закуски в училище, с които божем щели а привлекат един...контингент в клас...
  • 96 А.Х.

    10 1 Отговор
    Хайл 88
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ИМПЕРИАЛИСТ

    23 0 Отговор
    ............това плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Целта е ясна: никой да не си помисли, че може да посегне като доктора на ДОЙНАТА КРАВА....
  • 99 Висящ;-) ръкопис;-)

    18 0 Отговор

    До коментар #97 от "МОРЕНА":

    Честолюбивият "дургар" с естествен тен явно добре е усвоявал безплатното школско "мамбо"...за разлика от ПРАВописа...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Само тепание за сиганите! 💣

    33 1 Отговор

    До коментар #7 от "добри":

    Къде видя човек?! Това е орка и няма нищо общо с хомо сапиенс! Такива не за служават да живеят! Евала на доктора! Било му незаконно оръжието! А на тая маймуна дали ножът му е законен?!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 урко

    22 0 Отговор
    щях да напиша нещо в подкрепа на доктора обаче ми се отщя вече от тая шибана държава аман
  • 104 Бор

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Не мога да вярвам че това "хомо сапиенс" може да го пише
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Ст.

    26 1 Отговор

    До коментар #26 от "добри":

    трябва дасе научите да живеете като останалите хора, господин сополив циганин
  • 107 Българин

    3 34 Отговор

    До коментар #86 от "Намекващ":

    Да си беше изкарал законно оръжие, нали е примерен гражданин, доктор и не знам си какво?

    А всъщност има незаконен пистолет, лъже полицията, лъже съда, лъже целия народ пред камерите, вика някакъв приятел (и той образцов човек) да местят трупа на улицата. Абе герой отвсякъде.

    Ама вие с тия плитки мозъци, пълни с омраза, не може да признаете, че в тая история не е "лош циганин и добър българин", а и двамата са боклуци.

    Коментиран от #111, #206

  • 108 бсфн

    21 0 Отговор
    дано на съдиите това да ги сполети мършите източват цялата държава но нали си продават гласа за герб така ще е
  • 109 Възмутен

    21 1 Отговор
    Докторът ...Президент!!!!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Приятно разсеян

    15 1 Отговор

    До коментар #107 от "Българин":

    А за ” невинната” държава - нито дума? Друже, имаш ”амнезия” в напреднал стадий! Цери я...!!! Докато ми прочетеш въпроса и стигнеш до отговора - комай всичко си ”забравил”;-)...П.С. Цяр против въпросната ”амнезия” няма да откриеш в ”аптеката” на чичко Шорош...
  • 112 ZZZ

    19 0 Отговор
    УБИЙ ЦИГАНИН-СПАСИ СВЕТА!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Ей вИЕ

    21 1 Отговор
    Изключително спорен казус и прокуратурата правилно е оставила съда да реши спора.НЕЗАКОННОТО ОРЪЖИЕ И СЛУЧИЛОТО СЕ СЛЕД ПРОСТРЕЛВАНЕТО Е ОТДЕЛЕН ВЪПРОС но накрая след пет години разкарване на делото по различните инстанции ще оправдаят доктора и то правилно според мен.Някой е влезнал да краде в дома ми,пък и ме напада с нож,ХАЙДЕ ДЕ.......
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Антон 1

    27 1 Отговор

    До коментар #62 от "Villageboy":

    Какво прави циганина в къщата на доктора ?
  • 117 Антон 1

    24 0 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Абе питам , какво прави циганина в къщата на доктора ?
    Или доктора ги избива на улицата и после ги внася вкъщи :):)
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Иван Х

    7 26 Отговор

    До коментар #7 от "добри":

    Колкото и да не ви се иска, в тая страна има закони. Не може след като видиш, че някой ти влиза в гаража на двора, вместо да се обадиш в полицията или да се развикаш, да вземеш пистолет, при това незаконен и да отидеш с него да "разговаряш" . Живота ти не е бил пряко запалашен и от там идва превишаването на неизбежната самоотбрана. Златно кюлче да имаше в гаража , пак не струва един живот пък било и цигански. Разсъждавайте трезво. И аз мога да напиша два листа със закани срещу една етническа група, но не сме във война. Номера с:... ами ако дъщеря ти... жена ти... и т.н. са го прилагали още Куклус Клан в САЩ много отдавна. От тогава до сега го повтарят тези, които нищо свястно и ефективно не могат да измислят. Законите са си закони и докато не се променят се спазват във вида в който са приети. Иначе става джунгла, а в нея ... я тигъра, я ловеца.

    Коментиран от #193

  • 121 МЖ.

    21 1 Отговор
    Ей българи малко останахме.Д-р Димитров ни отърва от една мърша.Тия цигани всеки ден пребиват и убиват.И те са единни и никой не ги закача,защото гласовете им са много.Къде е тази държава,?Защо една шепа народ трябва да храни 240 депутата?Скапана държава.Унищожи малкото,което остана.от нас.Д,-р Димитров невинен.
  • 122 Ейтией

    18 1 Отговор
    Правилно го е гръмнал,след като е светнал тока.Наглец безподобен,да не говорим че плъховете ходят по тъмното.
  • 123 Кольо

    19 0 Отговор
    От затвор се излиза,от гроб не!постъпил е правилно!по всички закони,но не и наши!
    Време е за промяна!
  • 124 Ппззррччбб

    4 17 Отговор

    До коментар #10 от "Гоуст":

    В затвора ще го наградят. Не се безпокой.

    Коментиран от #136

  • 125 125

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "добри":

    Да го прегърна не искаш ли
  • 126 Бате

    20 3 Отговор
    БРАВО на доктора, ако сме Българи ще се обединим и ще подкрепим това достойно и мъжко деяние. А не да мишкуваме и клюкарстваме по масите и пред телевизора...
  • 127 М.Ж

    17 1 Отговор
    Той няма да влезе в затвора,защото е невинен.Един плъх влязал в двора ти.Какво ще направиш?
  • 128 М.Ж

    1 1 Отговор
    Ей бате ти какво предлагаш.
  • 129 Валтер Аспарухов

    17 2 Отговор
    д-р Иван Димитров е моя идол и кумир. Аз го подкрепям, във всяко едно отношение!
  • 130 Кухиии

    4 30 Отговор
    Няма значение че е българин не значи нищо повече от циганин ще си понесе наказанието не сте богове а сте провокатори на законите на страната мошеници сте предлагам да раздадат и наесички цигани оръжия за защита

    Коментиран от #134

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 М.Ж.

    20 0 Отговор
    За да се обединим ние малкото шепа Българи трябва ни любов.При нас отдавна тази дума липсва..Отдавна спряхме да вярваме в себе си и да си помагаме.Системата всеки ден те унищожаване.Няма я любовта.Само тя ще ни помогне.Един за всички и всички за един.Винаги сме били силни.
  • 133 Село

    24 2 Отговор
    Значи когато циганин влезе в къща на баба, пребие я, вземе й двайсетте лева или я убие лежи 2-3 години, а когато някой му пръсне черната куха тиква с пищов вече става подсъдно...
  • 134 ...

    10 0 Отговор

    До коментар #130 от "Кухиии":

    Че вие вече си имате за ”самонападение”, ”умнико” с естествен тен...
  • 135 М.Ж.

    10 1 Отговор
    Кой си ти боклук Жоро,че ще се произнасяш като ГОСПОД.Има само един който може да ни съди за грешките ни,а д-ра не е направил никаква грешка.Д-р Димитров,не те познавам,но вярвам в силата на ГОСПОД.Повярвай и ти.
  • 136 ...

    9 1 Отговор

    До коментар #124 от "Ппззррччбб":

    Ти ”наградста” ще си я получиш вън от затвора...от такива като доктора или като зографа Йордан Опиц...
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 сори майна

    21 1 Отговор
    Медал да му дадат, а не съд! Сбъркана държава..
  • 139 Агент

    20 1 Отговор
    Свобода за доктора!
  • 140 Бай Иван

    13 0 Отговор
    А ако беше слязал с метална табела и нож, щеше да е невинен
  • 141 Щайнер

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    А каква е разликата ? От къде мислиш са се появили цигани в България през вековете ? Именно тая паплач ни превърна в бунище тука . Мръсната аналдоска смрад
  • 142 Saw 10

    19 1 Отговор
    Браво докторе светил си маслото на циганския Вин Дизел само така тепай ги до крак. Аз в мазето имам стол с каиши занитен за пода там каня неканените гости и после на части в канализацията! Смърт на крадливата циганска паплач!!!
  • 143 Доктор хаус

    19 0 Отговор
    Пускайте доктора да си ходи мангустите ако не пипат никой няма да ги стреля,къде е философията.Свобода за доктора!
  • 144 Доктор хаус

    18 1 Отговор
    Повече доктори, по-малко паразити!
  • 145 Потресен

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "истината":

    Ти за пунктуация да си чувал? Точки, запетайки, главни букви...такива нещица. На училище да си ходил? А, сетих се...ходил си, но си зяпал телефона и си си бъркал в носа....
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Българка неизвестна

    21 1 Отговор
    Ако беше циганин или известен престъпник щеше да е невинен. Кой престъпник има разрешително за оръжие,кой циганин е наказан за кражба. Официално си живеят на гърба ни с негласно то разрешение на властта.
  • 149 Приятно разсеян

    10 2 Отговор

    До коментар #119 от "Българин":

    И ти ги защитсваш - в лицето на престъпната държава - българска само на книга - и престъпните ѝ институции!!!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Няма друг начин

    12 3 Отговор
    Трябва да излезем и убием ГЕРБ. Друг вариант не виждам. Гроб трябва да е под земята. Това управление ни донесе точно това. Ще трябва да пишем нова история. Убиване на герб. Спиране на наркоманите и наркотиците на герб. Спиране на ТЕЛК за циганите на герб. Явно че ГЕРБ уважава циганите отколкото българите. Но не разбирам. Защо ГЕРБ помагат на циганите като те са бели а онези кафяви?

    Коментиран от #163

  • 153 пост 323

    9 3 Отговор
    Ей сега да излязат агитките на Ботев и Локо в защита на човека. Защо се трепехте помежду си бе, момчета? Толкова жално ми стана, докъде я докарахме българите
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 ????

    8 1 Отговор
    А мангалът има индулгенция държавна да краде.Щото Баткiвщината е аланкат и се крепи на сиганското во/ т/ ене.
  • 156 Dddd

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Не, понеже жертвата е циганин за туй, ама и на тези от съда да им се случи това пък тогава да видим мишоците, пу бе, мръсна държава
  • 157 Амелия

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    И защо на турци?
  • 158 Амелия

    11 2 Отговор
    Аз съм за правото на лекаря да се защитава, в никакъв случай не оправдавам циганина, но можеше и да не крие улики и да звъни на този о на онзи ами да беше се обадил в полицията и на линейка.Оръжието му е незаконно от там идва проблемът.Иначе, съм за лекаря да го освободят, че вече аман от ромските набези ама нали гласуваха за определени хора и те си ги пазят.

    Коментиран от #176

  • 159 Камбата

    6 4 Отговор
    Ех ,че хубав сапун ще да е станал от този здрав мазен ..

    Коментиран от #185

  • 160 Доналт Тръмп

    14 3 Отговор
    На кой не му става ясно че ще изнудват доктора да плаща ,са това че е очистил света от тая отрепка.ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Sko

    7 4 Отговор

    До коментар #152 от "Няма друг начин":

    Защото ти си неграмотен не дорасъл, гей, трол и защото в пловдив От ТЕЛК ВЗИМАТ Пари така наречените от вас Българи, юнаци мърши

    Коментиран от #179

  • 164 Бай Благой

    11 1 Отговор
    Като мишок се родил. Като плъх умрял.
  • 165 Лански

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "добри":

    Тези , които ти слагат минуси са от типа хора , където само зад компютъра са ербап. В никакъв случай не защитавам плъха, но в крайна сметка има правораздаващи и разследващи органи .Отделно жената на доктора излъга цяла България , оставете правоимащите да установят с точност , че много неща намирисват.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ххх

    9 2 Отговор
    Дано на тия дето подкрепят Плъха, друг плъх да им се изпитае в тяхното жилище!
  • 168 Ххх

    8 1 Отговор
    До Модератор,
    Що премахвате " народната любов", нали е демокрация свобода на словото...
  • 169 юнак

    13 4 Отговор
    Мангала си е получил заслуженото!!!А доктора лично за мене е герой!!!
  • 170 Eugeni

    12 3 Отговор
    Нисша, примитивна, недоеволюирала, човекоподобна, плодяща се, вредна мангалска раса, генетично лишена от способността да се социализира и интегрира, поради което подлежи на премахване като плевелен вид
  • 171 Петков

    7 4 Отговор
    Да го съдят. Убил го, пъ после следи прикривал, приятели викал, лъже - маже... като капак и пистолетът му незаконен! За какво му е на един лекар оръжие?! Не ми дреме за мангала, но не се прави така. Като ще убиваш - убиваш, отиваш предаваш се и чакаш съда. Чиста работа.
  • 172 Патриот

    8 3 Отговор
    Всеки циганин който напада българин с оръжие при кражба трябва да се наказва жестоко а не човека който си брани имота и живота

    Коментиран от #183

  • 173 Госта

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "добри":

    Ей педалче,ти си някое грозно цигане сигурно,което тропа зад клавиатурата,но да знаеш,че докторът няма да влезне в затвора

    Коментиран от #182

  • 174 Тошо

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гоуст":

    Ама ти незнаеш ли,че сме най-добрисамо подраскането. Като чете писаните бисери човек си би помислил ... брех мам..му в тази държава всички са лъвове, ама май пълно с овци...
  • 175 Турчин

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Какво сме ти направили

    Коментиран от #190

  • 176 ''Коняк''ски набег

    8 0 Отговор

    До коментар #158 от "Амелия":

    Анелче, ценя рома като напитка и не ''етикетирам'' с него представителите на един ...етнос. Защо се гнусиш от родния ти (предполагам) език и не наричаш циганите цигани?

    Коментиран от #177

  • 177 Същият

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "''Коняк''ски набег":

    Уточнение: въпросът беше към АМелия, не към АНелия.
  • 178 YEP

    1 8 Отговор
    За щастие в България останаха само плъхове и нещастници защото всички кадърни и разумни хора напуснаха тая жалка и нещастна държава със срамна и жалка фалшива история страна на патриоти идиоти и т.н.
  • 179 Литературен анализ

    3 0 Отговор

    До коментар #163 от "Sko":

    Някой може ли да обясни какво е искал да ''каже'' ''авторът'' и от кой език се е опитал да преведе на български ''мислите'' си?
  • 180 Sgjkkjhc

    2 1 Отговор
    Ako ne brshe vlizal v chujdia dom da krade iznasil i ubi nqmashe da bade ubit za edin mang.. li da plache te plachat li za nas kato ni ubivat imali zatvor za tqh a falshiviteTELKOVE stiga sa pravili horata prosti zatova sme na tozi hal deto gi zashitavat nqma da ima red
  • 181 Дедо поп

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    На българите също
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Някой си

    1 5 Отговор

    До коментар #172 от "Патриот":

    Оръжие хаха голям смях кой е извадил оръжие всичко е скалъпено ве мишка...докторът постоянно с пистолет ли се движи..хаха вие сте много жалки смешни да не казвам и прости.добре че братушките ви освобождават иначе до сега......историята ценете я

    Коментиран от #188

  • 184 Доктор хаус

    9 2 Отговор

    До коментар #161 от "Jimi":

    Защо да не става?мангала законно ли е влязъл в гаража да краде та трябва да се търси законно оръжие да го утрепат?
  • 185 159

    0 2 Отговор

    До коментар #159 от "Камбата":

    Мишка колкото и да се къпеш пак ще миришеш ти по рождение си миризлив
  • 186 Крали Марко

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "ванката":

    БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ И ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСЕНАРОДНО И ЗАЩИТИМ ЛЕКАРЯ ! ДА НЕ БЪДЕМ МЪРША А НАРОД. НПОтата със слугинажа на управляващите предатели правят поредния експеримен за "праг на търпимост" на овцете-народа!! Една жълта жилетка струва 2 лв......НАРОДЕ ????????
  • 187 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #71 от "az ot mnogoto":

    Едвам ти прочетох умния коментар.
    Пиши нормално, на кирилица.
  • 188 Киро

    1 7 Отговор

    До коментар #183 от "Някой си":

    Закона е ясен.Само заради незаконното оръжие доктора трябва да лежи не по малко от три години.
  • 189 Кико

    5 1 Отговор
    На д-р метал за храброст!
    Плъхчето на боклука
  • 190 ...

    6 1 Отговор

    До коментар #175 от "Турчин":

    Аааа, нищо не сте направили ...сааамо ”малко” - има-няма едни пет века, сте ”присъствали” тук НЕКАНЕНИ...сааамо ”малко” (с някой и друг век ) сте върнали назад в историята тези земи с мракобесния си ислямофашизъм...Все ”дреболии”, откъдето и да ги погледнеш...

    Коментиран от #195

  • 191 HANDS OF DOOM*

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "SIG Sauer":

    И аз съм за събирането, чакам с нетърпение.
  • 192 Николай

    0 5 Отговор
    Оръжието трябва да се регистрира!
  • 193 Ром ? Това е напитка

    7 0 Отговор

    До коментар #120 от "Иван Х":

    Я пак ? Има закони ли ? Затова ли сме на това дередже ? Ако спазваме Крумовите закони и те се прилагат , независимо от социалното и етническото положение , тогава ще съм съгласен , ама това е деградация , анархия и слободия ...
  • 194 Котки

    6 0 Отговор
    Това пак ли е една от онези идиотщини, при които ако някой нахлуе у вас с метална табела и 12 см. нож ти можи да се отбраняваш също само с метална табела и 12 см. нож? Като дуел един вид? Иначе отиваш в затвора защото "логика".
  • 195 ...

    4 1 Отговор

    До коментар #190 от "...":

    До тоя с минуса: прав си, пропуснал съм това-онова, като етническите и противоконституционни партии на ”дуганя” и ”мистаня”...още някоя ”дреболийка” да съм пропуснал?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Бойко

    1 11 Отговор
    Бой на българина у главата до като пукне за нищо не става

    Коментиран от #198

  • 198 Гостоприемник

    5 0 Отговор

    До коментар #197 от "Бойко":

    А ти, паразит, без него, дето те хрантути, за какво ставаш?
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Приятел

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "мисли и размисли":

    Ти сигурно знаеш вече.Много добре го описа.......и май ти е харесало.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Хитлер

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Разстрел за цялата циганска пасмина! Смърт за
    изродската мангалската сган! Само олово ги оправя тия герберски избиратели! 💣👽😠
  • 204 Ххх

    7 0 Отговор
    Съдия, който произнесе присъда срещу доктора трябва да бъде е**н.!!!!
  • 205 Pompev

    5 1 Отговор
    1 година условно,за незаконно притежаване на оръжие И глоба,това е правилното
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Ццц

    1 4 Отговор
    Най- верният масов електорат на БСП , са циганите и пенсионерите .Скоро имах служебна работа в цигански квартал и коментирах с циганите политиката .Всички са твърдо за БСП , и гласуват за БСП .Мразят и Борисов и ГЕРБ .Между другото , всички червени трябва да се затрият и тогава нещата ще си тръгнат по самосебе си .

    Коментиран от #209, #210

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Приказки под шипковия храст

    4 0 Отговор

    До коментар #207 от "Ццц":

    Циганите ''подкрепляет БСП и гласуват за БСП'', а ние папкам доматите с колците! За три мандата ГЕРБ имаше достатъчно време да вкара в пътя ''чуждия'' електорат!!! Вкара ли го? И за да не бъда голословен като тебе, ето виж кого са подкрепяли циганите на президентските избори: https://www.dnes.bg/izbori-17/2016/11/07/izbori-2016-6-6-ot-romite-patrioti-i-nacionalisti.321363
  • 210 Далтонист

    2 0 Отговор

    До коментар #207 от "Ццц":

    А червените от ''Б'' отбора на БКП , демек ГЕРБ, включваш ли ги в бройката за затриване?
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 охо бохо

    2 0 Отговор
    Абсурд!,ако доктора беше убит или тежко раенен от ножа няма пре- вишаване правата на самоотбрана,но дали ще е в състояние да се отбранява?Пускат криминални боклуци да хранят 4естните адвокати съдии!
  • 213 Гер

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "коце":

    Пич...? Само като му чуеш прякора и ти става ясно къде му е мястото.Ах, ах Хитлер къде е, сигурно се обръща в гроба
  • 214 гощо

    1 0 Отговор
    Максимум 10-15лева глоба и то ако не си почистил трупът! Това е което трябва да му се случи!