Last news in Fakti

15 Март, 2018 20:18 39 990 11

Трагедията в Пловдив на метри от други две кървави касапници

  • убийство-
  • пловдив

Детето е било само, докато труповете на родителите не са били намерени

Телата на младите съпрузи Ради и Илияна Еневи, открити мъртви в апартамент в Кючук Париж днес следобед, вероятно са стояли около 13 часа в жилището, съобщава TrafficNews.bg. Полицията работи по версията убийство с последвало самоубийство.

Предполага се, че съпругът е намушкал жената с нож, а след това е сложил край на живота си. В апартамента се е намирало бебето на двойката, което съседите чували да плаче цяла нощ. Предположението й, че трагедията се е разиграла снощи, а детето е било само, докато труповете на родителите не са били намерени.

Съседи описват младото семейство като "мили и възпитани", досега не са били свидетели на конфликти между тях.

Трагедията се е разиграла на метри от друго кърваво местопрестъпление в Кючук Париж. През януари 2016 г. пловдивчанинът Благой Сапунджиев уби жена си и детето си в дома им и след това отне собствения си живот - нерегистриран стар армейски пистолет "Валтер П38". Телата на 5-годишната Петя, 29-годишната й майка Йорданка и 35-годишният й баща Благой в жилището, в което живеели под наем, на ул. "Асен Христофоров" в пловдивския кв. "Кючук Париж". Намират ги майката на Благой и техният кум, които от сутринта безуспешно се опитвали да се свържат със семейството, след като разбрали, че той и Йорданка не са отишли на работа.

Криминалистите установиха, че съпругът е застрелял първо жена си в главата, а после и момиченцето със стар незаконен пистолет "Валтер". Основната версия, по която работи полицията е, че причина за трагедията е ревност.

Преди 5 години, в апартамент на бул. "Македония" бяха открити 4 трупа - двама млади родители и и децата им. 32-годишният военен Георги Тепавичаров, съпругата му Николина (29) и двете им деца Илия (8) и Ангел (4).

Момченцата и младата жена са застреляни, докато спят. Бащата после се гръмнал сам, паднал и затиснал вратата на детската стая, е заключението на Военната прокуратура в Пловдив.

Истинската причина за касапницата така и не излезе на бял свят. Като основен мотив за трагедията се сочат притесненията на Георги и Николина, които не успявали да обслужват банковите си кредити с месечна вноска от 3000 лв.

От 2008 г. насам двамата взели три заема от общо 235 000 лв. На името на Николина се водел банков кредит от около 200 000 лв., получен чрез ипотека на семеен хотел в Чепеларе.

Съпругът й имал два по-малки заема. Парите били отпуснати от три банки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербаджия

    58 10 Отговор
    С тази ваша, фалшива, лъжлива и крадлива демокрация ,,вижте до къде издокарахте народа ,, Взеха да откачват вече

    Коментиран от #2

  • 2 жалко

    32 18 Отговор

    До коментар #1 от "Гербаджия":

    Точно демокрацията е виновна, да знаеш. Това със самоубийствата заради дългове го има в цял свят, никой не опира пистолет в тила на хората да теглят заеми, които после не могат да връщат. Но българина обича да живее отвъд възможностите си - може да няма какво да яде, но ще живее в по-скъп квартал от колкото може да си позволи и ще кара BMW.

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    32 3 Отговор
    И все български и работещи семейства с малки деца. Срам и позор в държавата. Е не е ли по-добре да фалираш отколкото да си гръмнеш семейството. И какво ти е виновно детенце на 5г. за твоите или нейните демони? После психолозите без работа, а хората се избиват заради пари, ревност или страх.
  • 4 Ужас

    39 7 Отговор

    До коментар #2 от "жалко":

    Има го по цял свят, защото демокрацията наложи материалното в живота на хората и ги направи алчни!!! Пример: едно време всеки, който е създавал нещо го е правил с идеята да е вечно(строителство, техника, машини и т.н.) , а сега всичка се прави за пари, колкото се маое по-некачествено и евтино!

    Коментиран от #5

  • 5 Владко Славков

    11 16 Отговор

    До коментар #4 от "Ужас":

    Бреййй, да се чуди човек що се строяха тия прогимназии, трупаха дрехи, платове и к'во ли не през време на управлението на дЕдо .... ?
    Хич не е алчност и заслепяване от материалното това, ама Ич ...

    Ти понеже не си заслепен от материалното предполагам си заделяш от заплатата 100- 150 лв за хлЕп, малко сиренце, повечко сол, чубричка и туй онуй достатъчно да си нахранен.
    А остатъка превеждаш на някой дом за сираци или стари хора...
    НЕ НАЛИ !!! A си тръгнал тука да обясняваш за "онуй време", алчност и прочие.
    Дееба аз тая майка кювлийска аз ....

    Коментиран от #11

  • 6 Вярвам

    13 6 Отговор
    Че полицията си е свършила работата. Жената е убила мъжа с нож, след което се е самоубила наръгваъки се 13 пъти в гръб, което е неоспоримо доказателство за самоубийството.
  • 7 Асахавъ

    6 4 Отговор
    Само на Вас ли Ви прави впечатление че т.нар. " самоубийства " са убийства прикрити неумело от Родната полиция ? Имал стар пищов и решил да се застреля ....логично нали ? Ами ако влезнал крадец или крадци ? Ако са били въоръжени ? Аааа не може да посягаш на крадец ! Истанбулската конвенция ги пази !
  • 8 Мизерията

    4 3 Отговор
    Кажете ми, каква е целта на тази новина, че заема толкова много място в медийното пространство.
  • 9 Браво!

    15 1 Отговор
    Е, то през последните дни не можем да се отървем от тези "хубави" вести, бе! Ама те една от друга "по- радостни"!щастлив българо- европейски живот бе! Млади хора-"европейци" откачат от щастие и благоденствие!
  • 10 Гого

    7 0 Отговор
    ВСИЧКИ ТОТАЛНО ИЗПЕРКАХА ...
  • 11 До Владко

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Владко Славков":

    Ти като даваш ъкъли правиш ли го. На скоро почина един човек дето го правеше. Тва само ъкъл ръсите. За това и не искам да си пибера в България