17 Март, 2018 12:59 13 047 5

Убитата в Пловдив споделила, че мъжът й получава психически кризи

  • убийство-
  • пловдив

От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна в пловдивския квартал „Кючук Париж”, а после сложи край и на собствения си живот, е изпадал в психични кризи, но е отказвал да се лекува. Това е споделила неговата съпруга пред приятелки, преди да бъде убита, съобщава Нова телевизия.

Илияна и Ради са живеели на семейни начала от две години. Имат бебе на годинка. Около 8:30 вчера сутринта двамата се скарали. Според полицията мъжът е убил съпругата си с кухненски нож и след това се е самоубил. 29-годишната Илияна позвънила за помощ на брата на съпруга си, но той не отговорил. Когато решил да върне обаждането, не успял да се свърже нито с Илияна, нито със съпруга й Ради. Затова решил да ги посети в апартамента.

Мъжът и жената са открити мъртви, а до тях плачело бебето. Детето вече е при баба си и дядо си по бащина линия.

Хората в блока са в шок. Описват младото семейство като мили и възпитани. Ради, който израснал пред очите им работел във фирма за кабели, а съпругата му Илияна била в майчинство. Никой във входа не знае мъжът да има психически проблеми.

Полицията отхвърли версиите финансов проблем или ревност да са в основата на трагедията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 али

    13 1 Отговор
    КОЛКО ХОРА С ВРЕМЕННИ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ ИМА.НЯКОИ ДОРИ СА ТИРАДЖИИ.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бриго Бичкията

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "али":

    А други в парламента.
    Ужас.

    Коментиран от #5

  • 5 Ицо ПЗ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бриго Бичкията":

    Хахаха, голем си