Last news in Fakti

16 Юни, 2018 11:22 48 496 26

Стабилизираха Марио Метушев, ясно е кой е убитият от него

  • марио метушев-
  • красимир колджиев-
  • гоце делчев-
  • убийство

Красимир Колджиев - Дзъмбо е починал от кръвозагуба след кървавия скандал между двамата

Стабилизираха Марио Метушев, ясно е кой е убитият от него - 1
Красимир Колджиев (вляво), Марио Метушев (вдясно)

Бившият футболист Марио Метушев е стабилизиран в болницата в Гоце Делчев, но му предстоят операции и кръвопреливания. Състоянието му е тежко, но лекарите са на мнение, че ще оживее.

Вчера Марио Метушев уби свой приятел, наръгвайки го няколко пъти след скандал, а след това се опита да се самоубие, забивайки си нож в гърлото.

По-късно стана ясно, че убитият е Красимир Колджиев - Дзъмбо. Двамата с Метушев са били приятели още от деца.

В ранния следобед вчера Метушев и Колджиев били забелязани да пият уиски на бензиностанция "Уно" в Гоце Делчев. След това приятелите се преместили в дома на Колджиев, намиращ се наблизо.

Полицаите открили тялото на домакина с няколко прободни рани в гърдите, имал рани и по врата, засегнали жизненоважни артерии. Колджиев починал от кръвозагуба.

Марио Метушев и Красимир Колджиев са били приятели от детството, и двамата са юноши на местния Пирин (Гоце Делчев). Метушев е от Абланица, син на бившия футболист и треньор Юли Метушев. От миналата година не се занимава с футбол, гледа двете си деца. Съпругата му има фризьорски салон и магазин, и управлява бизнеса си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    40 8 Отговор
    НЕ ЗАКАЧАЙ ЧУЖДИ Ж. МАКАР И К. /НАЙ-МАЛКО ПА НА ПРИАТЕЛ/... И НЯМА ДА ТЕ РЪГАТ В КОРЕМА !!!
  • 4 Stefko 88

    79 12 Отговор
    Алкохолът - вечен спътник на престъплението. Господи какво може да свърши пиян човек, без изобщо да си дава сметка... Затова спрях да пия. И до днес си мисля що глупости съм извършил ей така от пияна глупост... Дадох си ясна сметка, алкохола може да погуби човек, не само здравословно а и да навреди на близките му хора. Ей го убил приятел. Колко пъти четем за убийства след пиянски скандал? Ужас. Хора опомнете се и вие и не посягайте повече към чашката. Това за убованието са глупости и оправдания. А който ви се подиграва , че не пиете неви е никакъв приятел , а малодушен и слаб човек.

    Коментиран от #8, #20

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РЕДЖЕП

    8 5 Отговор
    дрогата !!!!!!
  • 8 ванката

    39 10 Отговор

    До коментар #4 от "Stefko 88":

    аз защо не убивам и още милиони като мен ??? това са пълни глупости и оправадания че алкохола бил виновен идиота си е идиот независимо дали е пиян и каква кола кара или от кой град е всичко е до човека когато си тъп и да пиеш и да не пиеш все си тъп !!!

    Коментиран от #13, #14, #15

  • 9 FUCK OFF

    28 3 Отговор
    ДО ВАНКАТА И STEFKO

    АБСОЛЮТНО ПРАВИ СТЕ И ДВАМАТА...
    АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА...
    ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ЗНАЕШ МЯРКАТА И ДА СЕ СПРЕШ НАВРЕМЕ....
  • 10 Валънтайн

    12 14 Отговор
    Тия Абланишки помаци на кого са интересни един господ знае
  • 11 един

    21 4 Отговор
    и каква файда да го съживяват сега тоя? После една камара пари по съдии, адвокати, дела- по-добре да беше умрял. Сега трябва да лежи до живот у затвора

    Коментиран от #16

  • 12 Неизвестен безпристрастен

    14 7 Отговор
    Накрая ще се окаже ,че истината е друга....Кой кого наръгал ....Кой кого се е опитал да убие...Дали при Марио това не е било самозащита...Само експертиза може да докаже ...Доколкото знам Марио е с дълбоки 12 прорезни рани ,които сам човек неможе да си причини...И Марио е бил вкаран с нож на шията в болницата в Гоце Делчев ,Краси е бил с 6 повърхности рани ...Само един удар ,който е засегнал главната артерия ,и е предизвикал обилен кръвоизлив...което е довело до смърт...

    Коментиран от #25

  • 13 Stefko 88

    19 6 Отговор

    До коментар #8 от "ванката":

    Имаше случай в русия , в който група пияни хлапета изнасилват минаваща случайно жена зад блока. В следствения арест се оказва , че това е майка му на единия от тях. Тоя е бил толкова пян ,че даже не е осъзнал ,че е изнасилил с други майка си. Ето за това говоря ако си трезвен може работа да мине с няколко шамара , но пияния ще хване кухненския нож и ще те зколи защото въпросът е принципен....Не знам колко ти е алкохолния стаж , но аз съм вършил неща с които не се гордея и трезвен не бих направил. Пияния не мисли . Затова чашката на страна. Опитай една година да не пиеш нито капка и осмисли живота си отново. Ще разбереш какво си причиняваш без да го осъзнаваш.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Stefko 88

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "ванката":

    Между другото най често използваното оръжие за убийството е кухненския нож.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Причината Защо се мълчи

    7 1 Отговор
    Ок де, а защо е станало? Такива жестоки убийства стават обикновено или заради жена, или заради г*й ревност, понякога за пари.

    Коментиран от #19

  • 19 Насо

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Причината Защо се мълчи":

    Точно това е въпросът - Причината! И хората в града не са наясно.Това,дето тука чета във форума,че било я заради жена,я поради употреба на наркотици, я поради някаква гейска ревност,са глупости.Защото нито са употребявали наркотици (поне аз нямам такава информация) ,нито пък някой да е искал жената на другия ,нито пък са били обратни.А и жената на Марио не би се занимавала с такива истории,тя е много стабилна и разбрана жена,познавам и нея и сестра й,и брат й...! Тя си е местна- християнка,а Марио е дете на преселници от Родопите,и вчера са имали празник -Байрям. Изглежда и по случай празника,двамата с приятеля си Краси (Бог да го прости) са се почерпили,но впоследствие защо така се е получило,не мога да го проумея. Защото тези момчета не са тип побойници или скандалджии,а напротив -добри и дружелюбни! Но ... тъжна история!!!
  • 20 Милошевич

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Stefko 88":

    Тя по твойта логика аз трябва да съм Ченгиз хан,а баща ми (85г) Хитлер и да сме избили милиони,казвам го щото стария е изпил алкохол колкото едно средно големо село в Русия за 50 г,приблизително Черно море,а на мравката път прави и продължава да се напива,едва ли с моите 400-500мл на вечер ще успея да го стигна и след 100 г
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 H.L.

    2 0 Отговор
    koli
  • 23 На всеки различно

    1 0 Отговор
    На всеки алкохола вляе различно дори вида на алкохола има значение за напиването. Едни стават весели ,други мили трети им става мъчно ама има и такива които откачат с главите. И на мен всеки път ми е различно напиването но повечето пъти простотиите саневероятни и после съм депресиран по пет дена и на шестия пак. Мога да кажа със сигурност ,че алкохола е лош съветник и не всеки може и трябва да пие. Отнася се и за мен самия
  • 24 Нина

    5 0 Отговор
    Заглавията са пошли ... Убиецът...Защо да е убиец,защото е оцелял ли?Нали и той е наръган многократно.Може да се е защитил.Странни хора.Майката била свидетел,ще оправдае своето естествено.Бог да прости починалия и да даде сили на пострадалия.

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Нина":

    Майката лъже. За всичко. Марио не е нападнал пръв. Защитил се е.