Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 06:31 17 258 105

Има задържан в Германия за убийството на Виктория Маринова

  • виктория маринова-
  • убийство-
  • германия

Мъжът е живеел в ромската махала на Русе

Има задържан в Германия за убийството на Виктория Маринова - 1
Снимка: "Фейсбук"

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише в. "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие. Телевизия бТВ дори публикува негова снимка.

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Има задържан в Германия за убийството на Виктория Маринова
Снимка: бТВ

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на „Нова телевизия“ задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му. Телевизия бТВ дори публикува негова снимка.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    193 0 Отговор
    Убеден бях че е от бразилски произход.

    Коментиран от #94

  • 2 ГосТ

    193 4 Отговор
    За пръв път ще взема отново по темата. Поредният "българин" извършил зверство. Има крещяща нужда от ку клукс клан. Не само в България. Системен тормоз,бой и смъртни наказания по бързата процедура. За няколко години, после предполагам ще се замислят преди да правят подобни неща. Европа вече е опасна. Не ходете сами по обезлюдени места и носете оръжие.

    Коментиран от #89

  • 3 Киро скалистия

    149 2 Отговор
    И СЕГА - НА ЧЕНГЕЛА И ДРАНЕ ЖИВ ДА ВРЕЩИ КАТО ЯРЕ КОГА ГО КОЛЯТ !!!
  • 4 гост

    81 5 Отговор
    макс 3г. ще му дадът а трябва разстрел
  • 5 Шарлатанче

    123 0 Отговор
    Ех пак сиганин. Веднага на сапун.

    Коментиран от #41

  • 6 среднощен

    76 2 Отговор
    Момче на 21години...!? Колко "повреден" трябва да бъде един млад човек, за да постъпи така..!? Ако изобщо този е престъпника..!? Колко чалга, профанизация, развращаване могат да понесат младите...!? Отговорът сам идва..!!!

    Коментиран от #101

  • 7 Я.Петров

    92 0 Отговор
    Ако се потвърди ще е добре за нас като общество, но е жалко за съсипания човешки живот. Няма превенция, няма и полиция достатъчно. Няма съд. Сега доживотен без пощада. БХК да го д..ха. Тук е България и да вървят на ма.ната си.

    Коментиран от #68

  • 8 Николай

    7 17 Отговор
    Стига глупости оставете полицията да си свърши работата.
  • 9 Хасан

    23 29 Отговор
    Такива сме си , боклуци до мозъка на костите . Нищо не става от нас. !

    Коментиран от #31

  • 10 Анализатор

    53 16 Отговор
    Добре де, то вярно че Холивуд ни завладя. Ама пак нормално питащите хора се чудят: Кога взеха от него проби (като не е в България), кога направиха ДНК анализ и кога ги сравниха... иначе да, по филмите е много по-лесно.

    Коментиран от #11, #12, #14, #15

  • 11 User

    50 5 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    ДНК проби са взети от експертизата на тялото. От влагалището, или под ноктите на жертвата. А сравнението е с вече наличната база данни на МВР. Оттам като има съвпадение, се знае кой е извършителят.

    Коментиран от #48

  • 12 Коментар

    38 33 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    Пак Казвам.
    Ще се Намери Изкупителна Жертва.
    Стана световен скандал.
    Нито Европа нито Русия Нито Българските Граждани Вярваме в тия Псевдо Политици в Изпълнителната Законодателната и Съдебна Власт.България стана
    От местопрестъплението
    Колко Хитро молим и в Цирка да се Включи Германия за да се види колко са
    Спец следователи.
  • 13 ГосТ

    47 0 Отговор
    Единственият шанс за самозащита от зверовете е да бъдат оставени на място. Ако забелязвате всички зверства се извършват на обезлюдени места (с изключение на алах акбаровците). То човек вече не знае какво да прави и къде да ходи...но поне в България няма алах акбаровците. Избягвах темата,но съм потресен, един час....през деня... къде е тая полиция бе? По лавките да мелят лакардии. Защо на такива места няма патрули? В парковете трябва да има патрули. Не знам в Борисовата какво е положението сега. Видях и за някакъв свидетел,това пък ако е вярно...и той е за разстрел.
  • 14 123

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    Имало е полиция в тях, ДНК може да се вземе и от негов предмет. Колко време трябва за теста не мога да кажа но едва ли е много.

    Коментиран от #19, #27

  • 15 Д'мин

    36 2 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    Пише, че е криминално проявен. Ако и преди е правил подобни деяния, дори и да не е осъждан поради някакви обстоятелства, ДНК пробата му се съхранява. Полицията вероятно след изземане на пробите от местопрестъплението е направила първо справка в своите база данни. За да го задържат немците, нашите е трябвало да им дадат достатъчно доказателства. След, като е задържан, явно полицията го е заковала здраво.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Истина

    20 7 Отговор
    Дали е той...?!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГосТ

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    3-4 часа, работи се със стандартизирани китове и протоколи

    Коментиран от #24

  • 20 Иян

    16 21 Отговор
    За глупаци ли ни смятат.?ОТНОВО!

    Коментиран от #23

  • 21 Коментар

    18 31 Отговор
    Ама вие вярвате че е Криминалното Ромче.
    И Всичко което ви кажат го приемате за чистата Истита🤗
  • 22 ГосТ

    9 12 Отговор
    И да има много Долни и Гадни кУмунисти забелязвам. Това са от онея за справедливо и социално общество предполагам

    Коментиран от #66

  • 23 neco

    0 4 Отговор

    До коментар #20 от "Иян":

    Че защо отново?
  • 24 Анализатор 2

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "ГосТ":

    Ако 3-4 часа отнема тестовете, защо имаше версии, че е нейн познат и т.н. работиш само с доказателства, щом 3-4 часа е достатъчно да се направи анализа... а не правиш хипотези на база липсващи доказателства.

    Коментиран от #29

  • 25 Шаран БГ

    34 2 Отговор
    Ако този е извършителят и се докаже безапелационно - редно е присъдата да е - смърт. Като няма такава присъда и не се изпълнява в РБ,може пък да направи опит да избяга. Защо оттук нататък обществото трябва да го храни, облича , дундурка и след 5-10 години " на свобода за добро поведение" ?????
  • 26 бббббб

    19 10 Отговор
    Кога толкова бързо го засякоха по ДНК?!?!? Като много добре знаем,че по делото със сестрите Белнейски анализите за ДНК се пращаха в чужбина за по бързо и пак имаше чакане около месец.Тия нещо ни взимат за мезе.
  • 27 Анализатор 3

    13 7 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Как ще отидеш у произволен човек да вземеш ДНК анализ, като нямаш улики с/у него ? До вчера разказваха, че най-вероятно е нейн познат ... сега се оказва напълно непознат, който не е в България и случайно му имат проби от ДНК-то... пак казвам, филмите и реалността са 2 тотално различни неща.

    Коментиран от #35

  • 28 Бай Той

    17 4 Отговор
    Дано наистина той да е извършителят, а не изкупителна жертва! Интересното ми е как веднага сравниха ДНК-то от местопрестъплението с неговото. Нали нямаме такава лаборатория и пробите ги пращаме в чужбина и процедурата трае около месец. Не съм чул да са направили у нас ДНК-лаборатория, че за такъв кратък период да сравнят базата данни с намереният материал. Като се знае и каква престъпна върхушка ни управлява е съвсемм нормално всеки да се съмнява в достоверността на разкриването.

    Коментиран от #30, #33, #36

  • 29 ГосТ

    16 0 Отговор

    До коментар #24 от "Анализатор 2":

    Говоря за протокола за изолиране на ДНК и амплификация на маркери. Това се прави първо. Базата данни се претърсва първо по PCR маркери. След това се прави и секвениране. Ако имаш съвпадение на PCR маркери,секвенирането е за потвръждение. Секвенирането отнема повече време. Ръна на машината е 6 часа,амплификацията преди това -3. Не съм криминалист и не знам по кой метод точно работят има много. Но това е стандартното време. Пробовземането е отделен въпрос. Там не знам, много бумащина има преди това. Сега разбра ли?
  • 30 combat 18

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Той":

    Абе, стига сте приказвали глупости! Как да нямаме лаборатории, да не сме в Африка.
    ДНК профилът се получава много по бързо, вече технологиите са много по-напред в сравнение с тези преди само 10 години!
  • 31 Ttt

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    И Хасан е човек, ама нищо не става от Хасан!:)
  • 32 CUKOVSKI

    12 2 Отговор
    A ZASHTO MALCI BALGARSKIAT HELZINSKI KOMITET-ZASHTITNIK NA ROMITE KRADZI I UBIIZI?

    Коментиран от #40

  • 33 ГосТ

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Той":

    Никой не прави "Full genome sequence" , достатъчно е да се амплификацията и сравнят участъци от целия геном. Първо се сравнява дължината и след това се секвенират за абсолютно потвръждение. Казах, Секвенирането е 3+6 часа. Претърсването на база данни е различно според големината и. Предполагам българската база данни не е като NCBI.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ттт

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Той":

    Нямаш ти ДНК- лаборатория, БГ имам тъпчо!
  • 37 Анонимен

    9 3 Отговор
    Значи, първо казаха , че днк , има, ама няма такъв човек познайник на полицията, сиреч не съответства, ако е той, няма нужда да му се взема днк щото в полицията трябва да имат ако е регистриран криминално, как стигнаха до него, и ако този циганин е извършил това , да се извърши същото и с него , крайно време е да има смъртна присъда, навсякъде има, само у България няма, докога престъпниците ще си правят това което искат,
  • 38 Гост

    21 2 Отговор
    За пореден път се убеждавам че това долно племе дошло в Европа покрай турското нашествие чак от Индия което за толкова хиляди години никога не пожела да приеме законите и правилата на Европа няма място тук.за съжаление вече няма смъртно наказание но силно се надявам да се държат достойно с манго следващите 30 години в затвора ...
  • 39 Хигиенист

    16 2 Отговор
    Ако наистина има 100% съвпадение на ДНК материал и ако вземат да си играят пак на съд, адвокати и пр, вместо да го застрелят на място, значи сме наистина бутафорно общество, където реалната справедливост е заменена с правна пародия и фарс !
  • 40 Ттт

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "CUKOVSKI":

    Защото два аФтомобиЛа катстрофирали, дошла полиция казала ЧЕ, два аФтомобила катастроФирали!
  • 41 батко мафи

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Шарлатанче":

    Стига с тия еврейски пропаганди,никой никога и никого не е правил на сапун.Ти ще се измиеш ли с подобен продукт?!?!?!?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мишо Бирата

    11 7 Отговор
    ... хъм ! Това ХИЛАВО двадесет годишно циг@не да има сили един час да дърпа във храстите добре сложена физически жена на 30 години ???
    Хъм ... то и аз пукнах във разцвета на силите си ... (не защитавам сигането - но нещо нагарча тая теория)
  • 44 Bat Rombo

    14 1 Отговор
    В нито една нормална държава не се обсъждат доказателствените средства и оперативноиздирвателните мероприятия на органите на реда. Тая простотия по медийно обучаване на престъпниците с безплатен курс по разследване тръгна от Цв. Цв. и СРС-тата, с които се излетя като тиква на баир в Парламента... Интересно е как само един човек нагоре се сеща, че за да се задържи в чужбина са необходими неоспорими доказателства. Те чуждите служби ни отсвирват понякога и при наличието на такива, какво сотава без тях. Престанете да се оравите на експерти и оставете хората да си гледат работата. За любопитните ДНК експертизи се оравят в НИКК от повече от 15 години.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Циганин

    14 0 Отговор
    А сега любителите на конспирации скачат едва ли не в негова защита , веднага са разбрали кой е просто са запазили следствената тайна . Начинът на извършване на престъплението и жестокостта насочват следствието към криминалния контингент. Добре че няма смъртно наказание та тоя дришльо да види що е секс в затвора.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чичо

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "User":

    Да де, ама пропускаш факта, че предния ден полицията официално съобщи, че няма съвпадения с тяхната база данни и това усложнявало случая!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Много удобно

    1 2 Отговор
    Ех, службите ....
  • 51 ????

    10 0 Отговор
    Тоя на снимката ми прилича нещо средно между Роналдо и циганин-джендър.Много мършав ми изглежда за това зверство дето е извършил.В пандиза със сигурност ще почувства как се е чувствала жервата.
  • 52 Empty

    11 0 Отговор
    Не се учудвам изобщо... Напоследък само такива са по телевизията... Вчера 16-годишен е застрелян и се жалват тия "шоколади" защо го бил думнал... ами ако влезе да краде нормално, даже му е малко... И този същия... С риск да се повторя с коментар от друга статия, такива заслужават да се ги обесят публично !!! Да има много хора, да се разбере, че закона не може да се погазва и че трябва да има последици за такива !
  • 53 Kcaniba

    15 0 Отговор
    Като ви казвам, че само приличат на хора, но психологически са по близо до дивите животни , за расист ме мислите!!!
    Не може такива "българи", да се наричат българи!!!
    Те са цигани, не са хора
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 onq s konq

    7 3 Отговор
    Тука едни хора много се чудят как така Полицията заяви че следите от ДНК по тялото на жертвата НЕ СЪВПАДАТ С НАЛИЧНОСТТА В БАЗАТА ДАННИ,пък изведнъж има съвпадение на 100% с човека в Германия.И никак не могат да се сетят "тия хора",че Полицията се насочва тук в БГ към определеното лице/вероятен престъпник/ и ЗНАЕЙКИ
    ЧЕ Е В ГЕРМАНИЯ СЕ СВЪРЗВА С ГЕРМАНСКИТЕ КОЛЕГИ с молба за издирване и вземане на ДНК-ПРОБА.След сравнението на РЕЗУЛТАТИТЕ от двете проби обвинението се потвърждава и престъпникът следва да бъде екстрадиран за БГ.И пак повтарям-ЛИЦЕТО Е ИЗСЛЕДВАНО В ГЕРМАНИЯ,А ТУК Е ИЗПРАТЕН РЕЗУЛТАТЪТ...което става за секунди по мрежата!

    Коментиран от #86, #97

  • 56 Guest

    8 0 Отговор
    Току що чух (Марковски се изцепил), че според евродирективите ще му лепнат 30 год. Ако го докажат на 100 % де. Присъдата не е "лоша", ако е съчетана със строга каторга и двуметрови, 120 кг. арапи - манафи за съкилийници и надзиратели! Известно време да разбере какво е хем да те млатят, хем да те таковат черни мамули анално и орално!!! Повече от 5 лазарника оцеляване не му давам на мангустата джендърска миризлива - ша реве да е смъртник!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 дикси

    9 0 Отговор
    преди да го правят каквото и да е трябва да го скопят без упойка
  • 59 ivan4o

    2 5 Отговор
    Ако има кой да свидетелства че е бил постоянно в германия, ко правят полицаите ?

    Коментиран от #72

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 combat 18

    15 0 Отговор
    Печката е видял, какво правят другите орки в Германия и е решил, че може да прави същото и в България.
    В случая не става дума за агресия, а за задоволяване на животинските поребности.
    Измъчвал е и изнасилвал жената с часове, все едно си хапва баничка с боза.
    Да го нарека животно ще е обида към животните, за това го наричам боклук.
    Виктория е умряла в големи мъки, тая измет трябва да бъде рязан парче по парче, не трябва да има никаква милост.
    Ще видим, какво ще реши корумпираният ни съд, но ако го пуснат, няма да изкара и 24 часа, тоя е мъртвец!
  • 62 Йосип Броз Тито

    12 1 Отговор
    Тоя циганин да ми го доведат на мен, вързан с един синджир като куче, пък аз знам какво да го правя... Така ще го размажа от бой, че ще си види всичките роднини и на оня свят...
  • 63 ivan4o

    2 5 Отговор
    Отя иракчанин дето уби човек в германия го пуснаха ,щот не бяха на 100% сигурни. Така че накрая да не стане така че българската полиция да я съдят в измама
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Реалист1

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "ГосТ":

    Какви кУмунисти те гонят пък тебе?! Изключи си факса да не получаваш
  • 67 Скункс

    8 0 Отговор

    До коментар #54 от "ivan4o":

    Иван4о,още не си се събудил и почна да хулиш българите.Прочети във Вести кво пишат за убиеца и спри да джафкаш!!Казва се Селайдин и е от помашки произход.Анлъдън му?

    Коментиран от #69

  • 68 Радослав

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Я.Петров":

    Яворе, много пъти съзнателно си употребил "няма". Ако е вярно това, кой разкри убийството. Най-трудно се разкрива престъпление от този вид - без мотив. В случая зя дя не драсне Северин в Южна Америка, бяха учтиво предоставени на гладните за сведения журналисти няколко "заподозрени", няколко коментари на мастити специалисти и хоп - задържан в Германия. За да се активира дори германската полиция, да се локализира и задържи, значи от доста време нещата са били решени. Относно доказателствата - Германия не екстрадира без железни такива. ДНК е взето веднага при ареста и контролните ларги са били сравнени веднага, въпреки, че такова съвпадение е открито още на другия ден у нас. Пълно съвпадение. Няма да коментирам какви глупости се изписаха за колегите още при първите новини за убийството. Имай уважение към хората, които последните дни почти не са спали и които решават много проблеми, за които дори не чуваш.

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 combat 18

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "Радослав":

    Напълно си прав. Редно е и да се признае професионализма и добрата работа на служителите разследвали случая, браво за което.
    Това още веднъж доказва, че имаме кадърни и подготвени кадри в МВР, но няма политическа воля, за да се реформира институцията и да заработи по ефективно и всеобхватно.
  • 71 gfj

    6 0 Отговор
    Не е ли редно такива твари да бъдат кастрирани ако присъдата не е доживотна ? Така ще бъдат и по-привлекателни в затвора.
  • 72 Скункс

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "ivan4o":

    Иван4о и днес си много прост,а вече стана ясно че и от България не си излизал.Не могат да му направят алиби че е бил през това време в Германия защото когато е излезнал в няделя от България,на граничен пункт Дунав мост са му поискали паспорта за контрол и автоматично са му вкарали данните в системата,ама отде толкова мозък в празната ти кратуна.

    Коментиран от #73, #75

  • 73 ivan4o

    0 1 Отговор

    До коментар #72 от "Скункс":

    Пхапаххаха
  • 74 Bahti

    6 0 Отговор
    КРУМОВИ ЗАКОНИ ВЕДНАГА!
  • 75 ivan4o

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "Скункс":

    Само 1 ще ти кажа, при германците тва не минава! Докато не са 100% сигурни недейте да очаквайте нещо!
  • 76 Иван

    8 0 Отговор
    Ако може да го върнат на сапун.
    Дано си пазят рецептите от 1940г.

    Коментиран от #77

  • 77 Скункс

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    Лично аз не бих докоснал такъв сапун,ама предложението ти е добро
  • 78 Стамат

    1 3 Отговор
    Орките напират ,а Държавата с розови очила .ГРОБ вече са напечатали бюлетините .Народа в дълбок зимен сън. Цари пълно бездушие .
  • 79 Шансу Имамов

    0 6 Отговор
    Може и да не е той,а някой българин.
  • 80 Алоу МВР ли е

    7 5 Отговор
    Поредната л.йняно скалъпена история.Ако този е убиеца,аз съм от Уганда!Видите ли уж,колко бързо работи системата-да,ама не!Трагични сте,МВР,ДАНС,МАНС и всякакви ла.йняни абревиатури,цацаратури и карикатури!
  • 81 Не се връзва

    5 4 Отговор
    Значи циганин, който живее в Германия(или поне майка му), изнасилва+убива и после с приятелче бяга в Германия при мама???
    1)Защо бяга въобще?
    2) Ако има малко акъл ще знае, че в Германия ще го пипнат, а уж имал акъл, за да бяга
    3)все едно неможе да плати 30 лв за проститутка
    4)часове след това заминава за Германия
    5) с приятелче и при мама

    Това е нелепо и няма логика! Но ДНК пробите може да се подменят винГи
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 🤦🏼‍♂️защо ли триете коментарите

    4 2 Отговор
    не е ли че се страхуват от отваряне станица на истината , която страница 🦓 предполагат а не доказват 😏 Айде сега и това истиите 🤦🏼‍♂️
  • 84 САШО DICKOFF

    2 5 Отговор
    Намирисва ми на разчистване на стари сметки. Този е просто изкупителна жертва - то се знае - циганин ли е - няма да лежи в затвора и всяко чудо за три дни
  • 85 Коце

    1 4 Отговор
    Виждам около 100 коментара овце.
  • 86 д-р Йозев Менгеле от Аушвиц

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    Кажи им го,кажи им го за да млъкнат!! Аман вече,от закърнели и бавно развиващи се олигофрени! Друг е въпроса дали знаят кой изобщо е този манго и на какви зверства още е способен! Ама бил изкопителна жертва-дрън-дрън-дрън-та едно голямо пляс! Та знаете ли и кой съм аз /ангелът на смъртта/,сега следва това жалко подобие на човек да ми го предадете на мен! Та аз да си правя разни извратени експерименти с него и да ви осведомяване,че аз съм жив и здрав в едно аржентинско курортно селище! На 96г съм Фюрерът ни е мъртъв,но не и аз имам двама сина,близнаци-руси и синеоки! На мен Меркел сега да ми даде властта в Германия.......по-нататък се сещайте сами,че...ще ми изтрият коментара!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 емигрант

    3 0 Отговор
    Поредния циганин който вие българите и журналистите наричате българин. Жалки сте , затова си заслужавате съдбата. Когато се научите да правите разлика между циганин и българин тогава може и да се оправят нещата.
  • 89 хитлер

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГосТ":

    Ти явно не правиш разлика между българи и цигани.
  • 90 Клинт Истууд

    1 0 Отговор
    КЪДЕ Е БЪЛГАРО-УБИЙСТВЕНИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ СЕГА?????
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Любимия др Менгеле

    2 0 Отговор
    Добре бе, медицината толкова напредна, не можаха ли корифеите от щатите, Китай, Русия, да измислят нещо, което поразява репродуктивните способности САМО на съответния генетичен тип, знаете кой, ясно е, че има минимална разлика в ДНК-то и винаги може да се познае какъв е човека.... Ясно е, че не може легално да ги кастрират, щото гейската част от света ще ревне, но със "специални" безплатни бебешки ваксинки, със сигурност може.
  • 93 234

    1 0 Отговор
    ,,ГОЛЕМИ,, патриоти ни управляват-нямам думи.
    Бият на Волен Сидеров жената,
    изнасилват и убиват телевизионери,
    бабите ни по селата също.
    КЪДЕ СА БЪЛГАРИТЕ.
  • 94 гнида

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Прилича на редовен гласоподавател ...... Но да не бързаме , нека да докажат , че е той ....

    Коментиран от #96

  • 95 Клинт Истууд

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "Дидо":

    Не от ромски,казва се от ЦИГАНСКИ произход!!!
  • 96 Клинт Истууд

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "гнида":

    Е та то вече е почти сигурно на99,9 %,че е той се! Остава само да видим каква присъда ще му лепнат? Дали както му бяха обещали цели 30 години или ще излезе жив и здрав на 3-тата година?
  • 97 3333

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    Дано толкова бързо да могат да сравняват ДНК, защото видяно от филмите и то американски, където са най-напреднали им трябват седмици за да сравнят ДНК материала.
    Щом полицията заявявя толкова категорично че това е убиецът най-вероятно имат и други доказателства, а изказването за ДНК ще го приемем като грешка на говора.
  • 98 gost

    4 2 Отговор
    Много удобно, 3 дни си седял със същите дрехи и като го хванали, намерили днк от момичето по него. Не се е къпал и не си е сменял дрехите. Леко като замазване на очите ми звучи...

    Коментиран от #99

  • 99 Клинт Истууд

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "gost":

    Ами да не се е мил и къпал три дена,типично за един манго! А пък ти уж си схващащо момче,пък толкова ли ти е трудно да го проумееш???
  • 100 Бай Тошо

    2 0 Отговор
    Добре организиран хаос за наивници
  • 101 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    Публикувано във факти.бг: Колко "повреден" трябва да бъде един млад човек, за да постъпи така..!?

    Тук не става въпрос за млад човек, а за млад циганин!!!
  • 102 Гост

    1 0 Отговор
    Не ми се вярва,че не са го накарали
  • 103 Сашо

    0 0 Отговор
    Путин е виновен.
  • 104 ХММММ

    0 0 Отговор
    ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК ИМА ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ - ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН!
  • 105 МДН

    1 2 Отговор
    НА САПУН него и целия му род готов съм да помагам