Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 15:38 2 340 4

Процедурата по екстрадирането на убиеца на Виктория може да отнеме седмици

  • виктория маринова-
  • германия-
  • убиец
Процедурата по екстрадирането на убиеца на Виктория може да отнеме седмици - 1

Процедурата по екстрадиране от Германия на заподозрения в убийството на Виктория Маринова ще отнеме дълго време. Това научи БНТ от свои източници във Федералната република.

В зависимост от логистичната възможност процедурата продължава между 2-3 седмици, а може и няколко месеца.

Само няколко часа са изминали от установяването на контакт с българските служби до задържането на заподозрения за убийството, това коментираха за "По света и у нас" от прокуратурата в германския град Целе, провинция Долна Саксония. На този етап конкретни срокове не могат да се определят, заяви говорителят на прокуратурата пред кореспондента на БНТ в Германия - Мария Стоянова. Задържаният предстои да бъде разпитван днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саладин

    8 0 Отговор
    Така е. Подобни м@нг@ли от Афганистан, Пакистан и останалите клоаки на света с години не могат да ги екстрадират заради самоубийствената полит-коректност и безбройните НПО, защитаващи човешките права на под-човешки дегенерати.
  • 2 Калитко!

    1 1 Отговор
    Време достатъчно за обработка, така че да признае всичко коетому е казано да признава!
    На сън да го бутнат ще го рецитира като научено стихотворение!!
  • 3 Истината

    2 0 Отговор
    Вината не е само в германия истината която знам от човек работил в този отдел за сигнали и т.н. Е че когато има запитване от чужда страна нашите умишлено го бавят ..целта е просто информационна дупка и някой от крупните престъпления в България са разкрити именно на благодарение на огромен външен натиск..отделно че германия е една от държавите с голямо и тежко законодателство и ако го екстрадират значи той е със сигурност убиеца
  • 4 ХХХ

    2 0 Отговор
    Процедура ли, той щот ги спазил....! Куршум 10 - 20 мм в тилът и близките му да платят патрона...!